Schutting Vlijtingen

Op zoek naar een nieuwe schutting Vlijtingen? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het bouwen van schuttingen Vlijtingen. Bij Prins schuttingen hebben wij geen lange wachttijden voor het bouwen van uw schuttingen. De doorsnee wachttijd na goedkeuring van de prijsopgave en het plaatsen van de schutting is plusminus 20 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Vlijtingen

Wij werken uitsluitend met bedreven personeel welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het plaatsen van schuttingen Vlijtingen. De bouwers letten onder andere op de correcte grens van de achtertuin en de hoogte die in elke achtertuin altijd verschillend zijn. Een kruislijnlaser word slechts in uiterste gevallen nog toegepast, dat zegt natuurlijk voldoende over het gezichtspunt en ervaring van de schuttingbouwers.

De houten schuttingen Vlijtingen vervaardigd van houten schuttingpalen gecombineerd met houten tuinschermen (van onder andere Nobifix) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. De hout beton schutting is de afgelopen jaren voortdurend geliefder geworden onder de bezoekers. Het grote voordeel van dit type schutting is dat de schuttingpalen nooit van tuinhout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 35 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat perfect op aansluit. Vanwege de betonplaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aarde.

Onze tuin schermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Vlijtingen.

Tuinschermen Vlijtingen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de goede kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot ca. 30 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe schutting plaatsen Vlijtingen

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor deze luxe hout beton tuinschutting met Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Dit model tuinafscheiding is een combinatie van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Vuren tuinscherm. De volgende designs zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton schutting Vlijtingen: Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief. We monteren een tuin scherm naar keus tussen de betonpalen en op de Romeins motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Vuren word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting kopen Vlijtingen.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Vlijtingen is tegenwoordig erg makkelijk. We weten zeker dat u via het web vlug en veilig een juiste tuinafscheiding Vlijtingen zult vinden voor uw woning in Vlijtingen. Zelf een schutting bedrijf opzoeken is dus niet meer nodig, 82% van alle tuinschuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Een flink deel van alle bestellingen worden hedendaags dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek aan deze internetpagina nog vragen of wilt u de tuinafscheiding in het echt aanschouwen? Bezoek dan gerust onze riante show tuin in Brabant. Zoekt u een referentie adres Vlijtingen? Vraag het Prins schuttingen, mogelijk hebben voorheen een tuinafscheiding neergezet in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Schutting kopen Vlijtingen. Het was nog nooit zo makkelijk! Hier vind u alle schuttingen die we zetten Vlijtingen. Iedere soort schutting heeft z’n aparte uitstraling.

Schutting soorten

Tuinafscheiding van hout.

Hout beton schuttingen Vlijtingen van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Betonschutting Vlijtingen

Op zoek naar een schutting die staat als een huis en welke ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor de robuuste beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting Vlijtingen niet omslachtig toe te lichten. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de rots motief platen in bevestigd worden. De grijze grauwe betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne betonprint of een mooie moderne tint voor het beton. Denk hier bij aan Mediterraans motief, Graniet motief of het Nostalgie motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een ander motief te kiezen. Leverbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur Vlijtingen

Wij hebben voor elke soort schutting een bijpassende tuinpoort.
Bij ons heeft u de keus uit de navolgende poortdeuren.

Een houten tuinpoort van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard aangebracht op een stalen frame zodat het tuinhout nooit kan werken.

Dubbele houten poort op stalen frame van bijvoorbeeld 280cm breed.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Borgharen
schutting Bolsward
schutting Opmeer
schutting Oudenbosch
schutting Leuth
schutting Axel
schutting Hoogerheide
schutting Ouderkerk aan de Amstel
schutting Gulpen
schutting Diepenveen
schutting Baflo
schutting Callantsoog