Schutting Vlijtingen

Op zoek naar een beton schutting Vlijtingen? Prins schuttingen is de expert van Nederland in het monteren van schuttingen Vlijtingen. We kunnen meestal binnen 2 weken de nieuwe schuttingen plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Vlijtingen

Door onze jarenlange ervaring in het installeren van schutting Vlijtingen bent u zeker van een goed resultaat met uitstekende garanties. Het is relevant dat de schutting op de goede hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dat word altijd gedaan in overleg met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Wij plaatsen uw tuinschutting zonder moeite waterpas, in de meeste gevallen is er ook geen laser waterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een tuinschutting.

De houten schutting Vlijtingen vervaardigd van houten palen met houten tuinschermen (van onder andere Douglas) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de stads tuinen. Bezoekers kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de luxe hout beton schutting. Het grote pluspunt van dit type tuinafscheiding is dat de schuttingpalen niet van hardhout zijn maar van beton. Een betonpaal rot niet, trekt bijna niet scheef en gaat daardoor veel langer mee dan een houten paal. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat volledig op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm constant vrij blijft van de aarde.

Onze tuinschermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Vlijtingen.

Tuinschermen Vlijtingen

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 8 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 20 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Vlijtingen

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de betonschutting te dicht, kies dan voor de luxe schutting. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonkap en een houten tuin scherm is dit de meest luxe schutting Vlijtingen uit ons assortiment. Kies uit een van de 10 beton motieven zoals het Rots motief, Rhein motief of het Hout motief. We plaatsen een tuinscherm naar smaak tussen de beton palen en op de Gebroken steen motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. De afdekkap van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Schutting plaatsen Vlijtingen.

Via het net een schutting kopen voor uw huis Vlijtingen is hedendaags erg handig. We weten zeker dat u via het internet snel en veilig een geschikte tuinafscheiding Vlijtingen zult tegenkomen voor uw woning in Vlijtingen. U hoeft daarom niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bezichtigen. Het is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt natuurlijk weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek op deze website nog vragen of wilt u de tuinafscheidingen in het echt aanschouwen? U bent van harte welkom in de grote showtuin gelegen in Helmond. Of vraag ons om een referentie adres Vlijtingen.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze aankoopt! Tuinafscheiding kopen Vlijtingen. Dat was nog nooit zo gemakkelijk! Prins Schuttingen kan de volgende soorten schuttingen of schutting Vlijtingen plaatsen:

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Tuinschutting Vlijtingen van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting van hout en Elbe motief, Klassiek steen motief of het Hout motief

Luxe betonschutting van luxe Steen motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Beton tuinafscheidingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Vlijtingen

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een huis en die ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor de sterke betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is daarom perfect geschikt voor beton schutting Vlijtingen. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de rotsmotief platen in geplaatst worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde beton platen, veel gevariëerde soorten motieven voor een betonschutting. Denk hierbij aan Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in 3 kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur taupe mogelijk. Kortom, schuttingen Vlijtingen heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Vlijtingen

Een poortdeur is vaak onmisbaar als uw tuin aan een gangpad of openbare straat ligt.
Bij ons heeft u de keuze uit de volgende tuindeuren.

Een houten poortdeur van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard gemonteerd op een stalen frame waardoor het hout nooit kan werken.

Extra brede tuinpoort waar men met de auto of aanhanger door heen kan rijden.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Renkum
schutting Hillegom
schutting Nuenen
schutting Linne
schutting Limmen
schutting Ter Apel
schutting Ridderkerk
schutting Lemmer
schutting Groenlo
schutting Hoven
schutting Haps
schutting Appelscha