Schutting Dodewaard

Rond aan het kijken voor een hout beton erfafscheiding in Dodewaard? Prins schuttingen is de expert van Nederland in het plaatsen van erfafscheidingen. Bij ons hebben we geen lange wachttijden voor het zetten van uw erfafscheiding. De gemiddelde wachttijd na aanvaarding van de prijsopgave en het plaatsen van de schutting is circa 1 week.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze geroutineerde schuttingbouwers die niets anders doen dan erfafscheidingen bouwen kunnen de luxe erfafscheiding correct monteren. Elke achtertuin is afwijkend, een precies inzicht is daarom voornaam bij het monteren van een schutting. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Een laser waterpas word slechts in uiterste gevallen nog aangewend, dat zegt genoeg over het inzicht en ervaring van onze monteurs.

Hout beton Schutting Dodewaard

Ongeacht de lagere verkoop cijfers is de natuurlijk ogende houten schutting nog steeds leverbaar in ons grote assortiment. Consumenten kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals onder andere de beton erfafscheiding. De palen van dit type erfafscheiding zijn ook niet van hout maar zijn vervaardigd van hoogwaardig beton. Een beton paal gaat hedendaags 45 jaar mee en is daarom hoogst bestemd voor erfafscheidingen. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat volledig op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm altijd los blijft van de grond.

Bij ons kan u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting.

Tuinschermen

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 15 jaren.

De tuinschermen zijn verkrijgbaar in hardhout Bangkirai met 20, 22 of 24 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai lazuur blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 25 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe erfafscheiding

Naast de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton erfafscheiding leveren. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Vuren tuin scherm is dit de meest luxe schutting uit onze collectie. Kies uit 1 van de tien beton designs zoals het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. We plaatsen een tuin scherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Graniet motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De houten afdeklat op het tuinscherm maakt de schutting compleet.

Schutting kopen Dodewaard.

een online shop een erfafscheiding kopen voor uw tuin in Dodewaard is tegenwoordig erg makkelijk. Wij weten zeker dat u via het web vlot en veilig een geschikte erfafscheiding zult tegenkomen bij u in Dodewaard. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 10% van de consumenten gedaan. Wij kunnen snappen dat een schutting aanschaffen via internet spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het zien van de erfafscheiding afbeeldingen op onze website? Neem gerust informeel contact met ons op voor meer voorlichtingen. Of vraag ons om een referentie tuin bij u in Dodewaard.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze koopt. Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? We kunnen de volgende type tuinafscheidingen of schutting bij u in Dodewaard plaatsen:

Erfafscheiding soorten

Erfafscheidingen gemaakt van hout.

Hout beton Schutting gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe erfafscheidingen van hout in combinatie met luxe Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe schutting gemaakt van hout met luxe Rabat motief, Hout motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting van luxe Steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Betonnen erfafscheidingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort erfafscheidingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Dodewaard

Zoekt u een schutting die staat als een woonhuis en die ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor de solide beton schutting. Iedereen weet wel wat de betonschutting is, deze hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de rots motief platen in geschoven worden. De grijze lelijke betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een fraaie beton print of een moderne tint voor het beton. Denk hierbij aan Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Veel beton motieven zijn ook 1-zijdig als 2-zijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het tevens mogelijk om twee andere motieven per betonplaat te leveren!

Poort

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een tuindeur leveren die foutloos bij uw nieuwe schutting aansluit.
Bij ons heeft u de keus uit de volgende tuin poorten.

Houten poort op stalen frame, in elke hoogte leverbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Dubbele houten poort op stalen frame van bijvoorbeeld 2,5 meter breed.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Heteren
schutting Vuren
schutting Nijeveen
schutting Hoorn
schutting Nieuwerkerk aan den IJssel
schutting Oisterwijk
schutting Vlijmen
schutting Mijdrecht
schutting Schinveld
schutting De Zilk
schutting Oude Wetering
schutting Margraten