Schutting Dodewaard

Rond aan het kijken voor een moderne schutting Dodewaard? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het monteren van schuttingen Dodewaard. We kunnen gewoonlijk binnen 20 dagen de nieuwe schuttingen zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Dodewaard

Onze doorgewinterde bouwers die niets anders verrichten dan tuinschuttingen plaatsen, kunnen de schutting Dodewaard perfect monteren. Het is voornaam dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dat word altijd gedaan in overleg met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Wij bouwen uw schutting zonder zorgen kaars recht, in veel gevallen is er zelfs geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

Ongeacht de mindere afzet cijfers is de natuurlijk ogende houten schutting nog steeds leverbaar in ons grote assortiment. De beton schutting is de laatste jaren alsmaar populairder geworden onder de consumenten. De palen van dit type schutting Dodewaard zijn niet van hout maar zijn vervaardigd van hoogwaardig beton. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 40 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten paal. De sponning die onder in de beton paal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Door de betonplaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aarde.

Bij Prins schuttingen kunt u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Dodewaard.

Tuinschermen Dodewaard

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot ca. 20 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Dodewaard

Naast de standaard hout beton tuinschutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Een combinatie van betonpalen, motief betonplaten en een Vuren tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies uit een van de 10 beton designs zoals het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Grenen hout en men heeft een luxe schutting Dodewaard die jaren lang mee gaat. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Vuren word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Tuinschutting plaatsen Dodewaard.

Via het web een schutting kopen voor uw huis Dodewaard is hedendaags erg simpel. We weten zeker dat u via het net snel en veilig een geschikte tuinafscheiding Dodewaard zal tegenkomen voor uw woning in Dodewaard. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 16% van onze klanten gedaan. Het is zeker een grote aankoop en u wilt zeker weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek op deze website nog vragen of wilt u de tuinafscheiding in het echt bekijken? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Brabant. Misschien hebben wij Dodewaard voorheen een tuinafscheiding geplaatst, vraag ons om een referentie tuin.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze aankoopt! Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Prins Schuttingen kan de volgende soorten schuttingen of schutting Dodewaard plaatsen:

Schutting soorten

Houten schutting van hout.

Hout beton schutting Dodewaard gemaakt van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout en luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met Mediterraans motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Klassiek steen motief, Rhein motief of het Rots motief

Beton schuttingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allemaal moderne schuttingen met goede garanties.

Beton schutting Dodewaard

De beton schutting mag uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen begrijpt wel wat een beton schutting Dodewaard is, dit hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Net als bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een inkeping waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde beton platen, heel wat gevariëerde soorten motieven voor de beton schutting. Denk hier bij aan Rots motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin leverbaar. Kortom, schuttingen Dodewaard heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Dodewaard

Een poort is meestal onmisbaar als uw achtertuin aan een gang of openbare straat grenst.
U kunt kiezen uit diverse modellen poortdeuren die in 4 andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Nobifix.

Houten poort op stalen raamwerk, in elke hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, handig als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Engelen
schutting Erica
schutting Aalden
schutting IJzendijke
schutting Waardenburg
schutting Balkbrug
schutting Heel
schutting Sint Michielsgestel
schutting ‘s-Heerenberg
schutting Harskamp
schutting Oosterhesselen
schutting Giessenburg