Schutting Heerjansdam

Op zoek naar een hout beton schutting bij u in Heerjansdam? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het zetten van erfafscheidingen. Het plaatsen van een schutting bij u in Heerjansdam kan gewoonlijk binnen 10 dagen worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze ervaren bouwers die niks anders uitvoeren dan erfafscheidingen bouwen kunnen de luxe schutting correct plaatsen. De bouwers letten onder andere op de correcte grens van het erf en de hoogte verschillen die in elke tuin dikwijls verschillend zijn. We zetten uw erfafscheiding zonder moeite kaars recht, in veel gevallen is daar ook geen laserwaterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een erfafscheiding.

Hout beton Erfafscheiding Heerjansdam

Ongeacht de mindere verkoop cijfers is de eenvoudig ogende houten erfafscheiding nog steeds verkrijgbaar in ons ruime assortiment. De beton erfafscheiding is de laatste jaren voortdurend geliefder geworden onder de klanten. De basis van deze soort schuttingen bestaat uit beton palen i.p.v. hout. Een beton paal gaat hedendaags 40 jaar mee en is daardoor uitermate bestemd voor schuttingen. De keep die beneden in de beton paal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm altijd vrij blijft van de aarde.

Onze tuin schermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 15 jaar.

Het tuin scherm is verkrijgbaar in Bangkirai hardhout met 20, 22 of 24 planks. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai lazuur blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot circa 20 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe schutting

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor een luxe hout beton erfafscheiding met Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Dit type erfafscheiding is een combinatie van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Douglas tuin scherm. De volgende motieven zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton erfafscheiding: Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief. We zetten een tuinscherm naar keuze tussen de beton palen en op de Luxe mediterraans motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Als finishing touch leggen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Erfafscheiding kopen Heerjansdam.

Een schutting kopen in Heerjansdam hoeft tegenwoordig niet moeilijk te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw huis in Heerjansdam is nu erg makkelijk. We weten zeker dat u via het web vlot en veilig een geschikte schutting zult vinden bij u in Heerjansdam. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer noodzakelijk, 85% van alle schuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Een flink deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek op deze website nog vragen of wilt u de erfafscheidingen in het echt bezichtigen? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor extra informatie. Of vraag ons om een referentie adres bij u in Heerjansdam.

Een plaatje zegt doorgaans meer dan 1000 woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en deskundige schuttingbouwers! Prins Schuttingen kan de volgende soorten schuttingen of erfafscheiding bij u in Heerjansdam bouwen:

Erfafscheiding soorten

Erfafscheidingen van hout.

Schuttingen van hout in combinatie met beton.

Semi luxe erfafscheidingen van hout met luxe Graniet motief, Rhein motief of het Rots motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Rhein motief of het Elbe motief

Luxe beton schutting van luxe Rabat motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief

Beton erfafscheidingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze erfafscheidingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Beton schutting Heerjansdam

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is dus geweldig geschikt voor schuttingmaterialen. De beton schutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de rots motief platen in geplaatst worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde beton platen, heel wat meerdere soorten motieven voor een beton schutting. Denk hier bij aan Elbe motief, Rabat motief of het Rhein motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in 3 kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin mogelijk.

Poortdeur

Een poort is vaak noodzakelijk als uw achtertuin aan een doorgang of openbare weg grenst.
Bij ons heeft u de keuze uit de volgende poortdeuren.

Standaard houten poortdeur waarbij de planken zijn geschroefd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poort gemaakt van Bangkirai, Grenen, Douglas of Vuren, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Odiliapeel
schutting Boekel
schutting Maartensdijk
schutting Ruinerwold
schutting Zaamslag
schutting Tholen
schutting Oud-Heusden
schutting Uithuizermeeden
schutting Biddinghuizen
schutting Sas van Gent
schutting Maastricht
schutting Doorwerth