Schutting Heerjansdam

Op zoek naar een moderne schutting Heerjansdam? Prins schuttingen is de expert van Nederland in het neerzetten van uw schutting Heerjansdam. Het zetten van een schuttingen Heerjansdam kan doorgaans binnen 1 week worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Heerjansdam

We werken enkel met ervaren personeel die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het bouwen van schutting Heerjansdam. Iedere achtertuin is verschillend, een goed inzicht is daarom belangrijk bij het installeren van een tuinschutting. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Wij bouwen uw schutting zonder moeite kaars recht, in veel gevallen is er zelfs geen kruislaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een schutting.

De houten schuttingen Heerjansdam vervaardigd van tuinhout word momenteel steeds minder populair, ongeacht de fraaie natuurlijke uitstraling. De beton schutting is de laatste jaren alsmaar geliefder geworden onder de consumenten. De schuttingpalen van dit type tuinafscheiding Heerjansdam zijn ook niet van hout maar zijn geproduceerd van hoogwaardig beton. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 35 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat foutloos op aansluit. Dankzij de betonplaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aarde.

Onze tuin schermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Heerjansdam.

Tuinschermen Heerjansdam

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaren. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 20 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe schutting plaatsen Heerjansdam

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor een luxe hout beton tuinschutting met Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief. Dit model tuinafscheiding is een samenstelling van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Nobifix tuinscherm. De volgende motieven zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Heerjansdam: Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Grenen hout en men heeft een luxe tuinschutting Heerjansdam die jaren lang mee gaat. Als finishing touch leggen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Heerjansdam.

een online shop een schutting kopen voor uw huis Heerjansdam is tegenwoordig erg simpel. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een tuinschutting voor uw achtertuin Heerjansdam. U hoeft dus niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bezichtigen. Het is zeker een grote aankoop en u wilt vanzelfsprekend weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Twijfelt u nog na het zien van de tuinafscheiding foto’s op onze internetpagina? U bent van harte welkom in de riante showtuin liggend in Helmond. Of vraag ons om een referentie tuin Heerjansdam.

Een plaatje zegt doorgaans meer dan duizend woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Tuinafscheiding kopen Heerjansdam. Het was nog nooit zo eenvoudig! Op deze website vind u alle schuttingen die we zetten Heerjansdam. Elke soort tuinafscheiding heeft z’n eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Schutting van hout.

Hout beton schuttingen Heerjansdam.

Semi luxe schuttingen van hout en luxe Romeins motief, Hout motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met Romeins motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting van luxe Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Heerjansdam

Zoekt u een schutting die staat als een woonhuis en welke ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor de robuuste betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is dus geweldig geschikt voor beton schutting Heerjansdam. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de palen over een sponning waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde beton platen, veel gevariëerde soorten motieven voor een betonschutting. Denk hierbij aan Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Bijna alle beton motieven zijn ook 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het tevens mogelijk om 2 verscheidene motieven per betonplaat te bestellen.

Tuindeur Heerjansdam

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een tuinpoort leveren die uitstekend bij uw nieuwe schutting aansluit.
U kunt kiezen uit verscheidene modellen poorten die in vier andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Nobifix.

Houten poort op een metalen raamwerk, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Dubbele houten tuindeur op stalen frame van b.v. 240cm breed.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Maassluis
schutting Thorn
schutting Boxmeer
schutting Helmond-Dierdonk
schutting Moordrecht
schutting Wommels
schutting Buitenpost
schutting Hardenberg
schutting Leiden
schutting Zetten
schutting Bergum
schutting Linne