Schutting Koningslo

Op zoek naar een moderne schutting Koningslo? Prins schuttingen kan uw schuttingen Koningslo op locatie brengen of monteren uw nieuwe schuttingen Koningslo vakbekwaam en vlot voor u. Bij Prins schuttingen hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het zetten van uw schuttingen. De gemiddelde wachtperiode na goedkeuring van de aanbieding en het bouwen van de schutting is ca. 10 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Koningslo

Ons bedrijf monteren al ruim 18 jaar schutting Koningslo, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke projecten voor bouw bedrijven. Het is voornaam dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dat word iedere keer gedaan in overleg met de klant zodat er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Een laserwaterpas word alleen in extreme gevallen nog toegepast, dat zegt uiteraard genoeg over het inzicht en routine van onze schuttingbouwers.

De houten schuttingen Koningslo vervaardigd van houten schuttingpalen gecombineerd met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Vuren) zien we hedendaags steeds minder terug in de particulieren tuinen. Bezoekers kiezen meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals onder andere de hout beton schutting. Het grote voordeel van dit type tuinafscheiding is dat de palen niet van hardhout zijn maar van prefab beton. Een betonnen paal rot niet, trekt nooit krom en gaat daardoor veel langer mee dan een houten paal. De keep die onder in de beton paal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Vanwege de betonplaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de grond.

Bij Prins schuttingen kunt u keuze maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Koningslo.

Tuinschermen Koningslo

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van plusminus 8 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 30 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe schutting plaatsen Koningslo

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Grenen tuin scherm is dit de meest luxe schutting Koningslo uit onze collectie. Kies net als bij de betonschutting voor een aantrekkelijk motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Vuren hout en men heeft een luxe schutting Koningslo die jaren lang mee gaat. Een afdekkap van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Schutting kopen Koningslo.

Via de elektronische snelweg een schutting kopen voor uw achtertuin Koningslo is tegenwoordig erg handig. Wij weten zeker dat u via het net vlug en veilig een geschikte schutting Koningslo zult aantreffen voor uw woning in Koningslo. U hoeft daarom ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bekijken. Een flink deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Twijfelt u nog na het bekijken van de schutting afbeeldingen op onze website? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Brabant. Misschien hebben wij Koningslo voorheen een schutting neergezet, vraag ons om een referentie adres.

Een plaatje zegt meestal meer dan duizend woorden echter onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en vakkundige medewerkers! De onderstaande moderne schuttingen kunnen wij uit voorraad bezorgen Koningslo.

Schutting soorten

Houten schutting van hout.

Hout beton schuttingen Koningslo gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout en luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief

Luxe schutting gemaakt van hout en Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting van luxe Graniet motief, Rhein motief of het Rots motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Beton schutting Koningslo

De beton schutting kan uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen begrijpt immers wat de betonschutting Koningslo is, dit hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. De betonschutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de betonplaten in geplaatst worden. De grijze grauwe betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke beton print of een mooie moderne tint voor uw beton. Denk hier bij aan Graniet motief, Rhein motief of het Romeins motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een ander motief te kiezen. Leverbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort Koningslo

Wij hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijbehorende poortdeur.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix poortdeuren leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Normale houten tuinpoort waarbij de planken zijn gemonteerd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poortdeur op stalen frame van b.v. 300cm breed.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Emmen
schutting Leende
schutting Broek op Langedijk
schutting Philippine
schutting Dwingeloo
schutting Stein
schutting Stein
schutting Sambeek
schutting Schaijk
schutting Hulst
schutting Merum
schutting Boxtel