Schutting Koningslo

Op zoek naar een beton schutting Koningslo? Prins schuttingen kan uw schutting Koningslo leveren of monteren de nieuwe schutting Koningslo vakkundig en snel voor u. Het zetten van een schuttingen Koningslo kan doorgaans binnen 1 week worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Koningslo

Ons bedrijf zetten al ruim 18 jaar schutting Koningslo, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke projecten voor bouw bedrijven. Iedere tuin is anders, een goed inzicht is daarom essentieel bij het monteren van een schutting. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Een laser waterpas word enkel in uiterste gevallen nog gebruikt, dat zegt genoeg over het gezichtspunt en routine van onze schuttingbouwers.

Voor vele jaren was de houten schutting Koningslo erg gewild, tegenwoordig zoeken minder particulieren voor dit type schutting. De luxe hout beton schutting is de afgelopen jaren alsmaar geliefder onder de bezoekers. De fundering van deze soort tuinafscheidingen Koningslo bestaat uit beton palen in plaats van tuinhout. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 30 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. De sponning die beneden in de beton paal zit is bedoeld voor een betonplaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm altijd vrij blijft van de grond.

Bij Prins schuttingen kunt u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schutting Koningslo.

Tuinschermen Koningslo

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 8 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van circa 25 jaar. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot circa 20 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Koningslo

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. De combinatie van beton palen, betonplaten met een motief en een Nobifix tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies uit een van de tien beton motieven zoals het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. We zetten een tuin scherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Klassiek steen motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Bij de naaldhout soorten zoals Vuren worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdekkap.

Tuinschutting kopen Koningslo.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Koningslo is hedendaags erg handig. Eenvoudig in uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw achtertuin Koningslo. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 16% van de bezoekers gedaan. Wij kunnen snappen dat een schutting aankopen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan deze pagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheidingen in het echt zien? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Noord Brabant. Of verzoek ons om een referentie adres Koningslo.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze foto’s. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en vakkundige schuttingbouwers! Deze onderstaande fraaie schuttingen kunnen we uit eigen voorraad bezorgen Koningslo.

Schutting soorten

Houten tuinafscheidingen van hout.

Tuinschutting Koningslo van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout met luxe Elbe motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Rhein motief of het Graniet motief

Geluidswerende beton schutting tot 300cm hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Beton schutting Koningslo

Een beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen begrijpt immers wat de beton schutting Koningslo is, dat hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. De betonschutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de beton platen in bevestigd worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als vroeger. Vooral de betonplaten zijn heel wat mooier geworden met verscheidene kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Rabat motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in 3 kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur taupe leverbaar. Kortom, schuttingen Koningslo heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Koningslo

We hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijpassende tuinpoort.
U kan kiezen uit verscheidene modellen poorten die in 4 andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Vuren.

Een houten poortdeur van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard aangebracht op een stalen frame waardoor het tuinhout nooit kan uitzetten.

Dubbele houten tuinpoort op metalen frame van bijvoorbeeld 200cm breed.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Hulsen
schutting Haarlem
schutting Amerongen
schutting Ederveen
schutting Goor
schutting Waalre
schutting Handel
schutting Scharwoude
schutting Steenwijk
schutting Nieuwendijk
schutting Leiden
schutting Zuidbroek