Schutting Pannerden

Op zoek naar een hout beton schutting Pannerden? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het monteren van uw schutting Pannerden. Het plaatsen van een schuttingen Pannerden kan meestal binnen 10 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Pannerden

Ons bedrijf monteren al ruim 18 jaar schuttingen Pannerden, zowel kleine klussen bij particulieren als grote klussen voor hoveniers. De bouwers letten o.a. op de juiste grens van de tuin en de hoogteverschillen die in elke achtertuin vaak verschillend zijn. Een kruislaser word enkel in uiterste gevallen nog aangewend, dit zegt natuurlijk voldoende over het denkbeeld en routine van onze bouwers.

De houten schutting Pannerden vervaardigd van hout word tegenwoordig steeds minder gewild, ondanks de schitterende natuurlijke uitstraling. De luxe hout beton schutting is de laatste jaren voortdurend geliefder onder de particulieren. De fundering van deze soort schuttingen Pannerden bestaat uit beton palen in plaats van hardhout. Een beton paal gaat tegenwoordig 50 jaar mee en is hier door zeer bestemd voor schuttingen Pannerden. De sponning die onder in de betonpaal zit is gemaakt voor een betonplaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm steeds vrij blijft van de grond.

Onze tuin schermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Pannerden.

Tuinschermen Pannerden

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van circa 25 jaar. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 25 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Pannerden

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een houten tuin scherm is dit de meest luxe schutting Pannerden uit ons assortiment. De volgende designs zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Pannerden: Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. We zetten een tuinscherm naar keus tussen de beton palen en op de Klassiek steen motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. Als finishing touch monteren we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Pannerden.

Een schutting kopen Pannerden hoeft tegenwoordig niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin Pannerden is hedendaags erg gemakkelijk. Wij weten zeker dat u via het internet vlot en veilig een geschikte tuinafscheiding Pannerden zult vinden voor uw woning in Pannerden. Zelf een schutting bedrijf opzoeken is dus niet meer nodig, 81% van alle schuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Een groot deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Bent u alsnog niet vertrouwd na het bekijken van deze website? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor extra info. Zoekt u een referentie tuin Pannerden? Vraag het ons, mogelijk hebben eerder een schutting geplaatst in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Tuinafscheiding kopen Pannerden. Dat was nog nooit zo eenvoudig! Deze navolgende fraaie schuttingen kunnen wij uit voorraad bezorgen Pannerden.

Tuinafscheiding soorten

Schutting geheel van hout.

Hout beton Schutting Pannerden gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout met luxe Romeins motief, Hout motief of het Rhein motief

Luxe hout beton schutting van hout met luxe Elbe motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting van luxe Rabat motief, Rhein motief of het Romeins motief

Beton tuinafscheidingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Pannerden

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend geweldig geschikt voor betonschuttingen Pannerden. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de rots motief platen in geplaatst worden. De grijze grauwe betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke betonprint of een mooie moderne toon voor het beton. Denk hier bij aan Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Bijna alle beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het ook beschikbaar om twee andere motieven per betonplaat te leveren!!

Poortdeur Pannerden

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een tuinpoort leveren die foutloos bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas tuinpoorten leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Houten poort op een metalen frame, in elke hoogte mogelijk tussen de 100cm en 250cm.

Een tweedelige poort gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, makkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Berkel Rodenrijs
schutting Veghel
schutting Leende
schutting Lith
schutting Kampen
schutting Hoven
schutting Albergen
schutting Drachten
schutting Vroomshoop
schutting Doornenburg
schutting Elspeet
schutting Roggel