Schutting Pannerden

Rond aan het kijken voor een moderne erfafscheiding in Pannerden? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een luxe erfafscheiding. Het zetten van een schutting bij u in Pannerden kan normaliter binnen 1 week worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze geroutineerde bouwers die niks anders uitvoeren dan schuttingen bouwen kunnen de betonschutting correct plaatsen. Het is voornaam dat de erfafscheiding op de juiste hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dit word steeds gedaan in overleg met de koper zodat er later geen misverstanden over ontstaan. We plaatsen uw erfafscheiding zonder problemen waterpas, in de meeste gevallen is daar ook geen kruislaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een erfafscheiding.

Hout beton Erfafscheiding Pannerden

De houten erfafscheiding vervaardigd van tuinhout word momenteel steeds minder populair, ondanks de prachtige natuurlijke uitstraling. Consumenten kiezen vaker voor een kwaliteit erfafscheiding zoals b.v. de beton schutting. De basis van dit type erfafscheidingen bestaat uit beton palen i.p.v. hardhout. Een beton paal rot niet, trekt nauwelijks scheef en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten paal. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat geheel op aansluit. Vanwege de beton plaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aarde.

Onze tuin schermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Bankirai hardhout 20, 22 of 24 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai coating blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 30 jaar.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton erfafscheiding

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton erfafscheiding, ook wel de luxe erfafscheiding genoemd. Waarom word dit een luxe erfafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een houten tuinscherm is dit de meest luxe schutting uit onze collectie. Kies net als bij de betonschutting voor een aantrekkelijk motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Grenen hout en men heeft een luxe erfafscheiding die lang mee gaat. De houten afdeklat op het tuinscherm maakt het plaatje helemaal af.

Schutting kopen Pannerden.

een online shop een schutting kopen voor uw huis in Pannerden is tegenwoordig erg simpel. Wij weten zeker dat u via het internet snel en veilig een geschikte schutting zal vinden bij u in Pannerden. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer nodig, 72% van alle schuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Een groot deel van alle aankopen worden hedendaags dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek op onze website nog verzoeken of wilt u de erfafscheidingen in het echt zien? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Brabant. Zoekt u een referentie adres bij u in Pannerden? Vraag het ons, waarschijnlijk hebben eerder een erfafscheiding neergezet in uw wijk.

Zo kan u de erfafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze koopt. Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u alle schuttingen die we zetten in Pannerden. Elke soort erfafscheiding heeft z’n eigen uitstraling.

Erfafscheiding soorten

Houten schutting gemaakt van hout.

Schuttingen van hout met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout en luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting van hout en Nostalgie motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Betonnen schuttingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Pannerden

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de beton schutting. Iedereen weet immers wat een beton schutting is, dit hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Net als bij de hout beton erfafscheiding hebben de betonpalen een opening waar de betonplaten van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze grauwe betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke betonprint of een moderne kleur voor uw beton. Denk hierbij aan Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in drie kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur bruin verkrijgbaar.

Poort

Wij hebben voor elk type schutting een bijpassende tuinpoort.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de navolgende tuinpoorten.

Houten tuindeur op een metalen raamwerk, in iedere hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Een tweedelige poort gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Bangkirai, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Zeist
schutting Goor
schutting Oudehaske
schutting Arnemuiden
schutting Ulvenhout
schutting Kockengen
schutting Stadskanaal
schutting Heeze
schutting Ammerzoden
schutting Zegveld
schutting Zeewolde
schutting Hardinxveld-Giessendam