Schutting Pannerden

Op internet aan het kijken voor een hout beton schutting Pannerden? Wij zijn de expert van Nederland in het zetten van schuttingen Pannerden. Het plaatsen van een een schutting Pannerden kan gewoonlijk binnen 15 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Pannerden

We werken uitsluitend met bedreven schuttingbouwers welke niets anders doen dan het zetten van schuttingen Pannerden. Het is relevant dat de schutting op de goede hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dat word iedere keer gedaan in overleg met de koper zodat er later geen misverstanden over bestaan. We zetten uw schutting zonder moeite kaars recht, in veel gevallen is daar zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

De houten schutting Pannerden gemaakt van houten palen met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Vuren) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de particulieren tuinen. Particulieren kiezen vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals onder andere de luxe hout beton schutting. De fundering van dit type schuttingen Pannerden bestaat uit beton palen in plaats van tuinhout. Een beton paal rot niet, trekt nooit krom en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten paal. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat foutloos op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm altijd vrij blijft van de bodem.

Prins schuttingen kan vier andere hout soorten afleveren, iedere soort heeft verschillende kenmerken voor de nieuwe schuttingen Pannerden.

Tuin schermen Pannerden

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaren. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot plusminus 30 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Pannerden

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Dit type tuinafscheiding is een samenstelling van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Douglas tuin scherm. Kies uit een van de 10 beton motieven zoals het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. We zetten een tuin scherm naar smaak tussen de beton palen en op de Luxe mediterraans motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Vuren worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdekkap.

Tuinschutting kopen Pannerden.

een online shop een schutting kopen voor uw huis Pannerden is tegenwoordig erg handig. Wij weten zeker dat u via het internet vlot en veilig een geschikte tuinafscheiding Pannerden zult vinden voor uw woning in Pannerden. Zelf een schutting bedrijf bezoeken is dus niet meer nodig, 72% van alle tuinschuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden hedendaags dus op internet gedaan. Bent u nog niet zeker na het bekijken van deze pagina? U bent van harte welkom in de grote showtuin gesitueerd in Helmond. Of vraag ons om een referentie adres Pannerden.

Een afbeelding zegt meestal meer dan 1000 woorden toch onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u de schuttingen die wij zetten Pannerden. Elke soort tuinafscheiding heeft zijn aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheiding gemaakt van hout.

Hout beton schuttingen Pannerden gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout met luxe Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Luxe schutting gemaakt van hout met Hout motief, Rabat motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting van luxe Romeins motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Geluidswerende schutting tot 300cm hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Betonschutting Pannerden

Zoekt u een schutting die staat als een woning en die ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor een solide betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting Pannerden nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Net als bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een sponning waar de beton platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als de vorige eeuw. Ze zijn een stuk mooier met verscheidene tinten en motieven. Denk hierbij aan Romeins motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Veel beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het eveneens beschikbaar om twee verscheidene motieven per beton plaat te bestellen.

Poortdeur Pannerden

We hebben voor elk type schutting een bijpassende poortdeur.
U kunt kiezen uit verschillende type poorten die in vier andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Nobifix.

Houten tuinpoort op een metalen frame, in elke hoogte leverbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Dubbele houten tuinpoort op stalen frame van bijvoorbeeld 220cm breed.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Linne
schutting IJburg
schutting Zetten
schutting Blaricum
schutting Odijk
schutting Maasland
schutting Elim
schutting Harskamp
schutting Uddel
schutting Leersum
schutting Eemnes
schutting Alphen