Schutting Wolvertem

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting Wolvertem? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een beton schutting Wolvertem. Bij ons hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het zetten van uw schuttingen. De gemiddelde wachttijd na goedkeuring van de aanbieding en het monteren van de schutting is plusminus 10 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Wolvertem

Wij bouwen al ruim 18 jaar schuttingen Wolvertem, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke klussen voor hoveniers. Iedere achtertuin is afwijkend, een goed inzicht is daardoor belangrijk bij het zetten van een schutting. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Wij plaatsen uw tuinschutting zonder moeite kaars recht, in de meeste gevallen is daar zelfs geen laser waterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een schutting.

Ongeacht de mindere afzet cijfers is de natuurlijk uitziende houten tuinafscheiding nog steeds leverbaar in ons omvangrijke assortiment. De hout beton schutting is de laatste jaren voortdurend populairder onder de bezoekers. Het grote voordeel van dit type schutting is dat de palen nooit van hout zijn maar van beton. Een betonpaal gaat hedendaags een leven lang mee en is hier door uiterst geschikt voor tuinafscheidingen Wolvertem. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat uitstekend op aansluit. Vanwege de beton plaat onder het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aardbodem.

Wij kunnen 4 andere hout soorten afleveren, iedere soort heeft andere kenmerken voor uw nieuwe schuttingen Wolvertem.

Tuin schermen Wolvertem

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaar. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 20 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Wolvertem

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor deze luxe hout beton tuinschutting met Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Nobifix tuinscherm is dit de meest luxe schutting Wolvertem uit onze collectie. Kies net als bij de beton schutting voor een aantrekkelijk motief op de betonplaten, zoals het Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief. We plaatsen een tuinscherm naar keus tussen de betonpalen en op de Luxe mediterraans motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Een afdekkap van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Wolvertem.

Een schutting kopen Wolvertem hoeft hedendaags niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw tuin Wolvertem is tegenwoordig erg gemakkelijk. Eenvoudig in uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een schutting voor uw achtertuin Wolvertem. U hoeft daarom ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bekijken. Het is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt vanzelfsprekend weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Twijfelt u nog na het zien van onze tuinafscheiding afbeeldingen op onze website? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Of verzoek ons om een adres Wolvertem.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Schutting kopen Wolvertem. Het was nog nooit zo gemakkelijk! Op deze website vind u de tuinafscheidingen die we plaatsen Wolvertem. Elke soort schutting heeft z’n aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheiding gemaakt van hout.

Hout beton schutting Wolvertem.

Semi luxe schuttingen van hout en luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe schutting van hout in combinatie met Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting van luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief

Geluidswerende beton schutting tot 300cm hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Wolvertem

De beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is dus perfect geschikt voor beton schutting Wolvertem. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de beton platen in geschoven worden. De grijze lelijke betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een fraaie beton print of een mooie moderne tint voor uw beton. Denk hierbij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in 3 kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur bruin leverbaar. Kortom, schuttingen Wolvertem heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Wolvertem

We hebben voor elk type schutting een bijbehorende poortdeur.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuze uit de volgende tuindeuren.

Een houten tuinpoort van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard gemonteerd op een stalen frame zodat het tuinhout nooit kan uitzetten.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Breda
schutting Kampen
schutting Denekamp
schutting Diepenheim
schutting De Lier
schutting Nieuw-Weerdinge
schutting Enkhuizen
schutting Oss
schutting Son
schutting Baexem
schutting Franeker
schutting Bemmel