Schutting Wolvertem

Op het net aan het zoeken voor een hout beton schutting Wolvertem? Wij kunnen uw schutting Wolvertem leveren of installeren de nieuwe schutting Wolvertem vakkundig en vlot voor u. We kunnen doorgaans binnen 1 week de nieuwe schutting zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Wolvertem

We werken enkel met doorgewinterd medewerkers die niks anders verrichten dan het plaatsen van schuttingen Wolvertem. Het is belangrijk dat de schutting op de goede hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dit word altijd gedaan in overleg met de klant waardoor er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Wij plaatsen uw schutting zonder zorgen kaars recht, in de meeste gevallen is daar ook geen laser waterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

De houten schutting Wolvertem gemaakt van houten palen met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Douglas) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de stads tuinen. Particulieren kiezen vaker voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de luxe hout beton schutting. Het grote pluspunt van deze tuinafscheiding is dat de schuttingpalen niet van hardhout zijn maar van beton. Een betonpaal gaat hedendaags 35 jaar mee en is hier door uiterst geschikt voor tuinafscheidingen Wolvertem. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat perfect op aansluit. Vanwege de beton plaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aardbodem.

Prins schuttingen kan vier andere houtsoorten afleveren, iedere soort heeft verschillende eigenschappen voor de nieuwe schuttingen Wolvertem.

Tuinschermen Wolvertem

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot ca. 20 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe schutting plaatsen Wolvertem

Naast de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonkap en een Nobifix tuin scherm is dit de meest luxe schutting Wolvertem uit ons assortiment. De volgende motieven zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton schutting Wolvertem: Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Grenen hout en men heeft een luxe schutting Wolvertem die zeer lang mee gaat. Als finishing touch leggen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Wolvertem.

Via het net een schutting kopen voor uw huis Wolvertem is tegenwoordig erg gemakkelijk. Gewoon makkelijk in uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw achtertuin Wolvertem. Persoonlijk een schutting bedrijf bezoeken is dus niet meer noodzakelijk, 82% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Wij kunnen begrijpen dat een schutting bestellen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan deze pagina nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt bekijken? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Noord Brabant. Of verzoek ons om een referentie adres Wolvertem.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Tuinafscheiding kopen Wolvertem. Dat was nog nooit zo simpel! De volgende moderne tuinafscheidingen kunnen we uit eigen voorraad bezorgen Wolvertem.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Schuttingen Wolvertem gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Rhein motief of het Elbe motief

Luxe schutting van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn allen moderne schuttingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Wolvertem

Zoekt u een schutting die staat als een huis en die ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor de stevige betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting Wolvertem niet omslachtig toe te lichten. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de rots motief platen in bevestigd worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde beton platen, veel gevariëerde soorten motieven voor een betonschutting. Denk hier bij aan Graniet motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een ander motief te bestellen. Leverbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur Wolvertem

Wij kunnen uiteraard ook een tuindeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe schutting aansluit.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix poortdeuren leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Standaard houten tuindeur waarbij de planken zijn gemonteerd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poortdeur op stalen frame van b.v. 280cm breed.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Avenhorn
schutting Beek en Donk
schutting Makkum
schutting Akkrum
schutting Heukelum
schutting Den Burg
schutting Gemert
schutting Hattem
schutting Aalst
schutting Midwoud
schutting Houten
schutting Bolsward