Schutting Stokkem

Rond aan het kijken voor een moderne schutting Stokkem? Wij zijn de expert van Nederland in het plaatsen van schuttingen Stokkem. Bij ons hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het zetten van uw schutting. De gemiddelde wachttijd na aanvaarding van de prijsopgave en het zetten van de schutting is ca. 15 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Stokkem

Wij werken uitsluitend met bedreven medewerkers welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het installeren van schutting Stokkem. Het is voornaam dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dit word steeds gedaan in overleg met de koper zodat er later geen misverstanden over kunnen bestaan. We zetten uw schutting zonder moeite waterpas, in veel gevallen is er ook geen kruislaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een tuinschutting.

Ondanks de lagere afzet cijfers is de eenvoudig uitziende houten tuinafscheiding nog steeds verkrijgbaar in ons ruime assortiment. De hout beton schutting is de laatste jaren alsmaar geliefder onder de particulieren. Het grote pluspunt van deze tuinafscheiding is dat de schuttingpalen nooit van hout zijn maar van beton. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 45 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat uitstekend op aansluit. Dankzij de betonplaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aarde.

Bij Prins schuttingen kan u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe schuttingen Stokkem.

Tuin schermen Stokkem

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van plusminus 8 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van ca. 25 jaren. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot ca. 30 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Stokkem

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonnen schutting te dicht, kies dan voor een luxe tuinafscheiding. Een combinatie van betonpalen, betonplaten met een motief en een Douglas tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de beton schutting voor een mooi motief op de betonplaten, zoals het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Vuren hout en u heeft een luxe schutting Stokkem die lang mee gaat. De houten afdekkap op het tuinscherm maakt de tuinafscheiding helemaal af.

Schutting kopen Stokkem.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin Stokkem is nu erg makkelijk. Zoek het op met Google en u treft al vlot een schutting Stokkem die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 20% van de klanten gedaan. Een flink deel van alle aankopen worden hedendaags dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek aan deze website nog verzoeken of wilt u de tuinafscheidingen in het echt zien? Bezoek dan gerust onze grote show tuin in Noord Brabant. Op zoek naar een referentie tuin Stokkem? Vraag het ons, wellicht hebben eerder een schutting neergezet in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze foto’s. Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Wij kunnen de volgende soorten tuinafscheidingen of tuinafscheiding Stokkem plaatsen:

Schutting soorten

Schutting gemaakt van hout.

Tuinschutting Stokkem gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout en luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe schutting van hout en Elbe motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting van luxe Rots motief, Rhein motief of het Hout motief

Beton schuttingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn allen moderne tuinafscheidingen met goede garanties.

Betonschutting Stokkem

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een woonhuis en welke ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor de robuuste beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting Stokkem nauwelijks omslachtig toe te lichten. De betonschutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de betonplaten in bevestigd worden. De grijze grauwe betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke betonprint of een moderne toon voor uw beton. Denk hierbij aan Rabat motief, Mediterraans motief of het Rots motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in 3 kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur bruin leverbaar. Kortom, schuttingen Stokkem heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Stokkem

Wij hebben voor elke soort schutting een bijpassende tuinpoort.
U kan een keuze maken uit verschillende modellen poortdeuren die in vier andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Nobifix.

Standaard houten tuinpoort waarop de planken zijn gemonteerd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuindeur waar men met de wagen of trailer door heen kan rijden.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Werkendam
schutting Lent
schutting Vuren
schutting Kessel
schutting Musselkanaal
schutting Lisserbroek
schutting Grave
schutting Nieuwe-Tonge
schutting Milsbeek
schutting Stiphout
schutting Druten
schutting Woudrichem