Schutting Stokkem

Op zoek naar een hout beton schutting Stokkem? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het monteren van uw schutting Stokkem. Bij Prins schuttingen hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het zetten van uw schuttingen. De gemiddelde wachtperiode na goedkeuring van de offerte en het zetten van de schuttingen is circa 2 weken.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Stokkem

Wij werken enkel met bedreven schuttingbouwers die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het zetten van schuttingen Stokkem. Het is voornaam dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dat word iedere keer gedaan in samenspraak met de koper zodat er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Een laserwaterpas word enkel in uiterste gevallen nog toegepast, dat zegt voldoende over het denkbeeld en ervaring van de monteurs.

De houten schutting Stokkem vervaardigd van houten palen gecombineerd met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Vuren) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de stads tuinen. Bezoekers kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de luxe hout beton tuinafscheiding. Het grote pluspunt van dit type schutting is dat de schuttingpalen niet van hout zijn maar van prefab beton. Een beton paal rot niet, trekt niet scheef en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat geheel op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm altijd vrij blijft van de aarde.

Bij ons kan u keuze maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schutting Stokkem.

Tuinschermen Stokkem

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 8 jaren. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot ca. 20 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Stokkem

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor een luxe hout beton schutting met Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Een combinatie van beton palen, betonplaten met een motief en een Grenen tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies uit 1 van de tien beton designs zoals het Nostalgie motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Vuren hout en u heeft een luxe tuinschutting Stokkem die zeer lang mee gaat. De houten afdekkap op het houten tuinscherm maakt de tuinafscheiding compleet.

Schutting plaatsen Stokkem.

Via de elektronische snelweg een schutting kopen voor uw tuin Stokkem is tegenwoordig erg simpel. Zoek het op met Google en u vind al gauw een schutting Stokkem die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 12% van onze bezoekers gedaan. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek aan onze website nog verzoeken of wilt u de tuinafscheiding in het echt bezichtigen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Mogelijk hebben wij Stokkem voorheen een tuinafscheiding gezet, verzoek ons om een referentie adres.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze foto’s. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en deskundige medewerkers! Wij kunnen de volgende modellen schuttingen of schutting Stokkem plaatsen:

Tuinafscheiding soorten

Schutting geheel van hout.

Tuinafscheidingen Stokkem gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout en luxe Mediterraans motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting van hout met Rabat motief, Hout motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Geluidswerende schutting tot 3 meter hoog.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn allen kwaliteit tuinafscheidingen met goede garanties.

Beton schutting Stokkem

De beton schutting mag uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen weet wel wat een betonschutting Stokkem is, dat hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de rots motief platen in geplaatst worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als vroeger. Ze zijn heel wat moderner geworden met verscheidene tinten en motieven. Denk hier bij aan Rots motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur bruin leverbaar. Kortom, schuttingen Stokkem heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Stokkem

Een tuindeur is dikwijls onmisbaar als uw tuin aan een doorgang of openbare weg grenst.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de volgende tuindeuren.

Houten tuinpoort op een metalen frame, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, makkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Boekelo
schutting Joure
schutting Renkum
schutting Almelo
schutting Nieuwendijk
schutting Edam
schutting Vogelenzang
schutting Uithuizen
schutting Opperdoes
schutting Margraten
schutting Rijswijk
schutting Heusden