Schutting Oostburg

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting Oostburg? Wij zijn de specialist van Nederland in het neerzetten van schuttingen Oostburg. Bij ons hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het zetten van uw schutting. De doorsnee wachtperiode na aanvaarding van de prijsopgave en het plaatsen van de schuttingen is circa 1 week.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Oostburg

Onze bedreven schuttingbouwers die niets anders verrichten dan schuttingen bouwen, kunnen de schuttingen Oostburg perfect monteren. Het is voornaam dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dit word altijd gedaan in overleg met de afnemer zodat er later geen misverstanden over bestaan. We bouwen uw tuinschutting zonder moeite waterpas, in veel gevallen is er ook geen kruislaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een schutting.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Oostburg erg gewild, tegenwoordig zoeken minder mensen voor deze soort tuinafscheiding. Consumenten kiezen vaker voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de beton schutting. De basis van deze soort tuinafscheidingen Oostburg bestaat uit betonpalen in plaats van tuinhout. Een beton paal gaat hedendaags 30 jaar mee en is daardoor uiterst bestemd voor tuinafscheidingen Oostburg. In elke beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat volmaakt op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm constant los blijft van de aarde.

Wij kunnen 4 gevariëerde hout soorten afleveren, iedere soort heeft andere eigenschappen voor uw nieuwe schutting Oostburg.

Tuin schermen Oostburg

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot circa 30 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Oostburg

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te eenvoudig vind en de betonschutting te gesloten, kies dan voor de luxe hout beton schutting. Een combinatie van beton palen, motief betonplaten en een Vuren tuin scherm maken dit een luxe schutting. De volgende designs zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Oostburg: Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Vuren hout, maakt het een luxe combinatie. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Grenen word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Tuinschutting plaatsen Oostburg.

Via de elektronische snelweg een schutting kopen voor uw achtertuin Oostburg is tegenwoordig erg gemakkelijk. We weten zeker dat u via het internet snel en veilig een geschikte schutting Oostburg zult vinden voor uw woning in Oostburg. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer noodzakelijk, 72% van alle tuinschuttingen worden hedendaags online verkocht. Wij kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding kopen via het net spannend kan zijn. Bent u verder nog niet overtuigd na het lezen van deze site? U bent van harte welkom in de riante showtuin gesitueerd in Helmond. Op zoek naar een referentie tuin Oostburg? Vraag het ons, mogelijk hebben voorheen een schutting gemaakt in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? De navolgende mooie schuttingen kunnen we uit eigen voorraad bezorgen Oostburg.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding geheel gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Oostburg gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout en luxe Rabat motief, Hout motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Romeins motief, Klassiek steen motief of het Hout motief

Geluidswerende beton schutting tot 300cm hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Betonschutting Oostburg

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting Oostburg niet uitgebreid toe te lichten. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de betonpalen een inkeping waar de rots motief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze grauwe betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een fraaie betonprint of een mooie moderne kleur voor uw beton. Denk hier bij aan Romeins motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een ander motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort Oostburg

Een tuindeur is meestal noodzakelijk als uw tuin aan een gang of openbare weg grenst.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen tuindeuren leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Standaard houten tuindeur waarbij de planken zijn aangebracht op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, makkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting ‘s-Gravenzande
schutting Epe
schutting Meerssen
schutting Dronten
schutting Heerenveen
schutting Bedum
schutting Nieuwstadt
schutting Leusden
schutting Ruurlo
schutting Hardegarijp
schutting Ouderkerk aan den IJssel
schutting Heesch