Schutting Oostburg

Op internet aan het kijken voor een moderne schutting Oostburg? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een moderne tuinschutting Oostburg. Bij ons hebben we geen lange wachttijden voor het monteren van uw schutting. De gemiddelde wachtperiode na aanvaarding van de offerte en het monteren van de schutting is ca. 2 weken.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Oostburg

Door onze 18 jaar ervaring in het zetten van schuttingen Oostburg bent u zeker van een eerlijk eind resultaat met uitstekende garanties. De bouwers letten onder andere op de juiste grens van het erf en de hoogteverschillen die in elke achtertuin vaak verschillend zijn. We plaatsen uw tuinschutting zonder zorgen kaars recht, in de meeste gevallen is er zelfs geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een schutting.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Oostburg erg gewild, hedendaags kiezen minder particulieren voor dit type tuinafscheiding. De hout beton schutting is de laatste jaren alsmaar populairder onder de klanten. Het grote voordeel van deze categorie schutting is dat de schuttingpalen nooit van tuinhout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 45 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat perfect op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm constant vrij blijft van de grond.

Onze tuin schermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Oostburg.

Tuin schermen Oostburg

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van plusminus 8 jaren. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 30 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Oostburg

Behalve de standaard hout beton tuinschutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. De samenstelling van beton palen, betonplaten met een motief en een Nobifix tuin scherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de beton schutting voor een aantrekkelijk motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Vuren hout en u heeft een luxe tuinschutting Oostburg die zeer lang mee gaat. Als finishing touch monteren we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting kopen Oostburg.

Via internet een schutting kopen voor uw tuin Oostburg is nu erg handig. Zoek het op in Google en u vind al vlot een tuinschutting Oostburg die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 16% van onze bezoekers gedaan. Een groot deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus online gedaan. Twijfelt u nog na het bekijken van onze tuinafscheiding foto’s op onze pagina? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor extra info. Zoekt u een referentie adres Oostburg? Vraag het ons, waarschijnlijk hebben eerder een schutting geplaatst in uw wijk.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze aankoopt. Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Deze navolgende fraaie tuinafscheidingen kunnen we uit eigen voorraad bezorgen Oostburg.

Schutting soorten

Houten schutting gemaakt van hout.

Hout beton schuttingen Oostburg.

Semi luxe schuttingen van hout in combinatie met luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe schutting van hout met Rabat motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Beton tuinafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Betonschutting Oostburg

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een beton schutting. Iedereen weet wel wat de betonschutting Oostburg is, deze hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de rots motief platen in bevestigd worden. De grijze grauwe betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een fraaie betonprint of een mooie moderne toon voor uw beton. Denk hier bij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe leverbaar. Kortom, schuttingen Oostburg heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Oostburg

Wij kunnen natuurlijk ook een tuinpoort leveren die perfect bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
U kan een keuze maken uit diverse soorten tuinpoorten die in vier andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Nobifix.

Standaard houten tuinpoort waarbij de planken zijn aangebracht op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Doesburg
schutting Geleen
schutting Beilen
schutting Hellendoorn
schutting ‘s-Heerenberg
schutting Velserbroek
schutting Tiel
schutting Heech
schutting Oosterwolde
schutting Albergen
schutting Giesbeek
schutting Oldemarkt