Schutting Oostburg

Op zoek naar een luxe erfafscheiding bij u in Oostburg? Prins schuttingen kan de schutting op locatie brengen of installeren uw nieuwe schutting deskundig en snel voor u. We kunnen gewoonlijk binnen 2 weken een nieuwe schutting zetten.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Ons bedrijf zetten al ruim 15 jaar schuttingen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote klussen voor bouw bedrijven. Het is relevant dat de erfafscheiding op de juiste hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dit word steeds gedaan in samenspraak met de klant waardoor er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. We zetten uw erfafscheiding zonder moeite waterpas, in veel gevallen is daar zelfs geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een schutting.

Hout beton Schutting Oostburg

Ondanks de lagere afzet cijfers is de natuurlijk uitziende houten erfafscheiding nog steeds leverbaar in ons grote assortiment. De beton schutting is de afgelopen jaren voortdurend populairder geworden onder de consumenten. Het grote pluspunt van dit type erfafscheiding is dat de schutting palen nooit van tuinhout zijn maar van beton. Een beton paal rot geheel niet, trekt bijna niet scheef en gaat daardoor veel langer mee dan een houten schuttingpaal. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat volmaakt op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm voortdurend los blijft van de bodem.

Wij kunnen 4 andere hout soorten afleveren, iedere soort heeft verschillende eigenschappen.

Tuinschermen

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Bangkirai hout 20, 22 of 24 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai lazuur blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 30 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton erfafscheiding

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonschutting te dicht, kies dan voor een luxe hout beton schutting. Dit model erfafscheiding is een combinatie van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Douglas tuin scherm. De volgende motieven zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton erfafscheiding: Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Bangkirai hout en u heeft een luxe schutting die zeer lang mee gaat. Een afdeklat van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Erfafscheiding kopen Oostburg.

Een schutting kopen in Oostburg hoeft nu niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw huis in Oostburg is nu erg gemakkelijk. Eenvoudig in uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een erfafscheiding voor uw achtertuin in Oostburg. U hoeft dus niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bezichtigen. Wij kunnen snappen dat een erfafscheiding aankopen via internet spannend kan zijn. Heeft u verder twijfels na het aanschouwen van de schutting foto’s op onze pagina? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor meer informatie. Mogelijk hebben wij bij u in Oostburg eerder een erfafscheiding gemaakt, vraag ons om een referentie tuin.

Een afbeelding zegt meestal meer dan 1000 woorden echter onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en deskundige medewerkers! Op deze website vind u de schuttingen die we zetten in Oostburg. Elke soort erfafscheiding heeft zijn aparte uitstraling.

Erfafscheiding soorten

Houten erfafscheidingen van hout.

Erfafscheidingen van hout met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout met luxe Steen motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe schutting gemaakt van hout en luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Beton erfafscheidingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Welke erfafscheiding u ook kiest het zijn allemaal kwaliteit schuttingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Oostburg

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de beton schutting. Iedereen begrijpt wel wat een beton schutting is, deze hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de palen over een opening waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde beton platen, heel wat meerdere soorten motieven voor de beton schutting. Denk hier bij aan Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een verschillend motief te bestellen. Leverbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur

Wij hebben voor elke soort erfafscheiding een bijbehorende tuinpoort.
U kunt kiezen uit meerdere soorten tuinpoorten die in 4 andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Vuren.

Houten poort op een metalen raamwerk, in iedere hoogte mogelijk tussen de 100cm en 2,5 meter.

Dubbele houten tuinpoort op metalen frame van b.v. 300cm breed.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Slagharen
schutting Kruisland
schutting IJsselmuiden
schutting Lichtenvoorde
schutting Haaksbergen
schutting Krabbendijke
schutting Albergen
schutting Oosterwolde
schutting Haalderen
schutting Rolde
schutting Terheijden
schutting Albergen