Schutting Korbeek

Op het net aan het zoeken voor een hout beton schutting Korbeek? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het plaatsen van schuttingen Korbeek. We kunnen normaliter binnen 15 dagen de nieuwe schuttingen bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Korbeek

Door onze jarenlange ervaring in het plaatsen van schutting Korbeek bent u verzekerd van een eerlijk eind resultaat met juiste garanties. De bouwers letten onder andere op de juiste grens van de tuin en de hoogteverschillen die in elke achtertuin meestal verschillend zijn. Een kruislijnlaser word alleen in extreme gevallen nog gebruikt, dat zegt voldoende over het denkbeeld en routine van onze bouwers.

Voor vele jaren was de houten schutting Korbeek erg populair, hedendaags kiezen steeds minder particulieren voor dit type tuinafscheiding. Particulieren kiezen vaker voor een kwaliteit schutting zoals b.v. de beton tuinafscheiding. Het grote pluspunt van dit type tuinafscheiding is dat de schuttingpalen niet van tuinhout zijn maar van beton. Een beton paal gaat hedendaags 45 jaar mee en is daarom uitermate geschikt voor schuttingen Korbeek. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat perfect op aansluit. Vanwege de betonplaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de grond.

Wij kunnen 4 verschillende houtsoorten leveren, elke soort heeft verschillende eigenschappen voor uw nieuwe schutting Korbeek.

Tuinschermen Korbeek

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van plusminus 8 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 25 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe schutting plaatsen Korbeek

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonnen afscheiding te afgesloten, kies dan voor een luxe schutting. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Nobifix tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Korbeek uit onze collectie. De volgende motieven zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Korbeek: Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Nobifix hout, maakt het een luxe samenstelling. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Douglas worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdeklat.

Tuinschutting plaatsen Korbeek.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin Korbeek is nu erg handig. Wij weten zeker dat u via het internet snel en veilig een juiste schutting Korbeek zult vinden voor uw woning in Korbeek. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 14% van de klanten gedaan. Een groot deel van alle aankopen worden hedendaags dus op internet gedaan. Heeft u nog twijfels na het bekijken van onze tuinafscheiding afbeeldingen op onze pagina? Neem gerust informeel contact met ons op voor meer info. Of verzoek ons om een adres Korbeek.

Een plaatje zegt meestal meer dan duizend woorden toch onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en vakkundige schuttingbouwers! De navolgende moderne tuinafscheidingen kunnen wij uit eigen voorraad leveren Korbeek.

Schutting soorten

Schutting gemaakt van hout.

Schuttingen Korbeek gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Korbeek

De beton schutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort beton schutting Korbeek niet omslachtig toe te lichten. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de schuttingpalen een opening waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde beton platen, heel wat verschillende soorten motieven voor een betonschutting. Denk hier bij aan Hout motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in 3 kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe leverbaar. Kortom, schuttingen Korbeek heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Korbeek

Wij hebben voor elk type tuinafscheiding een bijbehorende tuinpoort.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren poorten leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Een houten tuindeur van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard aangebracht op een stalen frame zodat het hout niet kan uitzetten.

Dubbele houten tuinpoort op metalen frame van b.v. 200cm breed.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Leimuiden
schutting Lichtenvoorde
schutting Oldebroek
schutting Ten Boer
schutting Roermond
schutting Lopik
schutting Zwartemeer
schutting Buitenpost
schutting Schoonebeek
schutting Lekkerkerk
schutting Alphen
schutting Volkel