Schutting Korbeek

Op zoek naar een moderne schutting Korbeek? Prins schuttingen is de expert van Nederland in het plaatsen van uw schutting Korbeek. We kunnen gewoonlijk binnen 1 week de nieuwe schuttingen zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Korbeek

Onze bedreven schuttingbouwers die niets anders verrichten dan schuttingen bouwen, kunnen de schutting Korbeek perfect monteren. Het is relevant dat de schutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dat word steeds gedaan in overleg met de afnemer zodat er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Een kruislaser word slechts in uiterste gevallen nog toegepast, dat zegt natuurlijk voldoende over het gezichtspunt en routine van onze bouwers.

De houten schuttingen Korbeek gemaakt van tuinhout word hedendaags steeds minder populair, ondanks de prachtige natuurlijke uitstraling. De luxe hout beton schutting is de afgelopen jaren alsmaar populairder onder de klanten. Het grote voordeel van dit type tuinafscheiding is dat de schuttingpalen niet van hout zijn maar van prefab beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig 40 jaar mee en is hier door hoogst geschikt voor schuttingen Korbeek. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat perfect op aansluit. Door de betonplaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aardbodem.

Onze tuin schermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Korbeek.

Tuin schermen Korbeek

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ca. 25 jaren. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 30 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Korbeek

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Nobifix tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Korbeek uit onze collectie. Kies net als bij de beton schutting voor een prachtig motief op de beton platen, zoals het Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief. We monteren een tuinscherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Rots motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Vuren word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting kopen Korbeek.

Een tuinafscheiding plaatsen Korbeek hoeft hedendaags niet ongemakkelijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Korbeek is nu erg handig. Zoek het op met Google en u treft al vlug een schutting Korbeek die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 16% van onze klanten gedaan. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus online gedaan. Bent u nog niet overtuigd na het lezen van deze site? U bent van harte welkom in de grote showtuin liggend in Helmond. Misschien hebben wij Korbeek eerder een tuinafscheiding neergezet, verzoek ons om een referentie tuin.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze koopt! Schutting kopen Korbeek. Het was nog nooit zo gemakkelijk! Op deze website vind u alle schuttingen die wij leveren Korbeek. Iedere soort schutting heeft zijn aparte uitstraling.

Schutting soorten

Houten tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Hout beton tuinschutting Korbeek van hout en beton.

Semi luxe schutting van hout in combinatie met luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe schutting van hout met Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting van luxe Hout motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Betonnen tuinafscheidingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn stuk voor stuk kwaliteit schuttingen met goede garanties.

Beton schutting Korbeek

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een huis en welke ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor de gefundeerde betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting Korbeek niet uitgebreid toe te lichten. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de rots motief platen in geschoven worden. De grijze lelijke betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een fraaie beton print of een mooie moderne toon voor uw beton. Denk hier bij aan Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. De meeste beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het eveneens mogelijk om twee verschillende motieven per betonplaat te bestellen.

Poort Korbeek

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een tuinpoort leveren die foutloos bij uw nieuwe schutting past.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de volgende tuindeuren.

Houten tuinpoort op stalen frame, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Dubbele houten poort op metalen frame van bijvoorbeeld 200cm breed.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Haaften
schutting Naarden
schutting Baflo
schutting Almere-Buiten
schutting Dreumel
schutting Sassenheim
schutting De Lier
schutting Kruisland
schutting Huizen
schutting Zuidland
schutting Hoek
schutting Emmer-Compascuum