Schutting Marknesse

Rond aan het kijken voor een moderne schutting in Marknesse? Prins schuttingen kan de schutting bezorgen of monteren uw nieuwe schutting deskundig en vlug voor u. Bij Prins schuttingen hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het monteren van uw schutting. De gemiddelde wachtperiode na goedkeuring van de offerte en het bouwen van de schutting is ongeveer 1 week.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

We werken enkel met doorgewinterd schuttingbouwers die niets anders doen dan het monteren van erfafscheidingen. De schuttingbouwers letten onder andere op de juiste grens van het erf en de hoogteverschillen die in elke tuin doorgaans afwijkend zijn. We zetten uw erfafscheiding zonder zorgen waterpas, in de meeste gevallen is daar ook geen laser waterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een erfafscheiding.

Hout beton Erfafscheiding Marknesse

Ondanks de mindere verkoop cijfers is de eenvoudig uitziende houten schutting nog steeds leverbaar in ons ruime assortiment. Consumenten kiezen vaker voor een hoge kwaliteit erfafscheiding zoals b.v. de beton schutting. De basis van dit type schuttingen bestaat uit beton palen i.p.v. tuinhout. Een beton paal gaat hedendaags 45 jaar mee en is daarom uitermate bestemd voor schuttingen. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat perfect op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm altijd los blijft van de aarde.

Wij kunnen vier andere hout soorten leveren, iedere soort heeft verschillende kenmerken.

Tuin schermen

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ongeveer 8 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Het tuinscherm is verkrijgbaar in Bangkirai hardhout met 24, 22 of 20 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai lazuur blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot circa 25 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton schutting

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Waarom word dit de luxe erfafscheiding genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonkap en een houten tuinscherm is dit de meest luxe erfafscheiding uit onze collectie. Kies net als bij de betonschutting voor een aantrekkelijk motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Vuren hout en men heeft een luxe schutting die jaren lang mee gaat. De houten afdeklat op het tuin scherm maakt de erfafscheiding helemaal af.

Schutting plaatsen Marknesse.

Via het web een erfafscheiding kopen voor uw huis in Marknesse is tegenwoordig erg gemakkelijk. Wij weten zeker dat u via het net vlug en veilig een juiste erfafscheiding zal aantreffen bij u in Marknesse. U hoeft daarom ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bezichtigen. Een groot deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek aan onze website nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt bezichtigen? U bent van harte welkom in de riante showtuin gesitueerd in Helmond. Mogelijk hebben wij bij u in Marknesse eerder een schutting geplaatst, vraag ons om een referentie tuin.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze foto’s. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Wij kunnen de volgende soorten tuinschutting of erfafscheiding bij u in Marknesse bouwen:

Schutting soorten

Houten erfafscheidingen gemaakt van hout.

Hout beton erfafscheidingen gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schuttingen van hout in combinatie met luxe Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Luxe schutting van hout met Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Elbe motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Beton schuttingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze erfafscheidingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Beton schutting Marknesse

Op zoek naar een erfafscheiding die staat als een woning en die ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor de stevige betonschutting. Iedereen weet wel wat een betonschutting is, dat hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de rots motief platen in geschoven worden. De grijze grauwe betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een fraaie beton print of een moderne kleur voor het beton. Denk hier bij aan Rots motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in 3 kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur taupe verkrijgbaar.

Poort

Een poortdeur is meestal noodzakelijk als uw achtertuin aan een gangpad of openbare straat ligt.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de volgende tuinpoorten.

Houten tuindeur op een metalen frame, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Extra brede poort waar u met een voertuig of trailer door heen kan rijden.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Waalre
schutting Puttershoek
schutting Oostburg
schutting Geesteren
schutting Lemmer
schutting Ermelo
schutting Bleskensgraaf
schutting Steenwijk
schutting Zwartemeer
schutting Grootegast
schutting Gemert
schutting Handel