Schutting Wijshagen

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting Wijshagen? Wij zijn de specialist van Nederland in het plaatsen van uw schutting Wijshagen. Bij Prins schuttingen hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het bouwen van uw schutting. De doorsnee wachttijd na aanvaarding van de offerte en het zetten van de schutting is circa 2 weken.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Wijshagen

Door onze jarenlange ervaring in het plaatsen van schuttingen Wijshagen bent u zeker van een eerlijk eindproduct met juiste garanties. Het is voornaam dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dit word iedere keer gedaan in samenspraak met de klant zodat er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Een laser waterpas word enkel in extreme gevallen nog gebruikt, dit zegt voldoende over het inzicht en ervaring van de bouwers.

Voor vele jaren was de houten schutting Wijshagen erg populair, tegenwoordig zoeken steeds minder consumenten voor dit type schutting. Consumenten kiezen meer voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de luxe hout beton tuinafscheiding. De schuttingpalen van dit type tuinafscheiding Wijshagen zijn nooit van hout maar zijn gemaakt van kwaliteit beton. Een betonpaal gaat hedendaags 45 jaar mee en is daarom zeer bestemd voor tuinafscheidingen Wijshagen. De sponning die beneden in de beton paal zit is gemaakt voor een betonplaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten zodat het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de aarde.

Bij ons kan u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting Wijshagen.

Tuinschermen Wijshagen

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van ca. 25 jaren. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 25 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Wijshagen

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonnen schutting te gesloten, kies dan voor de luxe schutting. De combinatie van beton palen, betonplaten met een motief en een Nobifix tuin scherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de beton schutting voor een aantrekkelijk motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Grenen hout, maakt dit een luxe samenstelling. Als finishing touch zetten we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Wijshagen.

Een tuinafscheiding plaatsen Wijshagen hoeft nu niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw huis Wijshagen is tegenwoordig erg gemakkelijk. We weten zeker dat u via het web vlot en veilig een geschikte tuinafscheiding Wijshagen zal vinden voor uw woning in Wijshagen. Zelf een schutting bedrijf bezoeken is uiteraard niet meer noodzakelijk, 73% van alle schuttingen worden hedendaags via internet verkocht. We kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding kopen via het net spannend kan zijn. Bent u verder nog niet overtuigd na het lezen van deze pagina? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Noord Brabant. Wellicht hebben wij Wijshagen eerder een tuinafscheiding neergezet, vraag ons om een referentie adres.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? Wij kunnen de volgende type tuinschutting of schutting Wijshagen plaatsen:

Schutting soorten

Houten schuttingen van hout.

Hout beton tuinschutting Wijshagen gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout met luxe Rabat motief, Hout motief of het Rhein motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief

Beton tuinafscheidingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Beton schutting Wijshagen

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk perfect geschikt voor beton schutting Wijshagen. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een uitsparing waar de beton platen van 36cm hoog in geschoven worden. Momenteel zien we de betonnen schutting niet meer net als in vroegere tijden. Vooral de betonplaten zijn heel wat moderner geworden met verschillende kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief. Bijna alle beton motieven zijn ook enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het ook mogelijk om twee verscheidene motieven per beton plaat te bestellen.

Tuindeur Wijshagen

We hebben voor elk type tuinafscheiding een bijbehorende tuindeur.
U kan een keuze maken uit verscheidene type poorten die in 4 andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Vuren.

Een houten tuindeur van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard aangebracht op een metalen frame zodat het hout niet kan werken.

Extra brede tuindeur waar u met de auto of aanhangwagen door heen kan rijden.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Mijnsheerenland
schutting Woudenberg
schutting Meerkerk
schutting Mijnsheerenland
schutting Oenkerk
schutting Raamsdonk
schutting Winsum
schutting Onstwedde
schutting Alverna
schutting Olst
schutting Duiven
schutting Soerendonk