Schutting Wijshagen

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting Wijshagen? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een moderne tuinschutting Wijshagen. Het monteren van een schuttingen Wijshagen kan doorgaans binnen 20 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Wijshagen

Wij van Prins schuttingen bouwen al ruim 18 jaar schuttingen Wijshagen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke klussen voor bouwbedrijven. Het is belangrijk dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dit word iedere keer gedaan in samenspraak met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over ontstaan. Wij plaatsen uw schutting zonder moeite waterpas, in veel gevallen is er ook geen kruislaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

De houten schuttingen Wijshagen gemaakt van houten schuttingpalen met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Hardhout) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. Bezoekers kiezen vaker voor een kwaliteit schutting zoals b.v. de beton tuinafscheiding. De palen van deze soort tuinafscheiding Wijshagen zijn nooit van hout maar zijn gemaakt van perfect beton. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 40 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten paal. De sponning die onder in de beton paal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Dankzij de beton plaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aarde.

Prins schuttingen kan vier verschillende houtsoorten leveren, elke houtsoort heeft verschillende eigenschappen voor de nieuwe schuttingen Wijshagen.

Tuin schermen Wijshagen

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van circa 25 jaren. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 25 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe schutting plaatsen Wijshagen

Behalve de standaard hout beton tuinschutting kunnen we ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Dit type tuinafscheiding is een combinatie van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Douglas tuin scherm. Kies net als bij de betonschutting voor een mooi motief op de betonplaten, zoals het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Grenen hout, maakt het een luxe samenstelling. Bij de naaldhout soorten zoals Vuren word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Tuinschutting plaatsen Wijshagen.

Via het net een schutting kopen voor uw tuin Wijshagen is hedendaags erg handig. Zoek het op met Google en u vind al snel een schutting Wijshagen die bij u past. Zelf een schutting bedrijf bezoeken is uiteraard niet meer noodzakelijk, 82% van alle schuttingen worden hedendaags via internet verkocht. We kunnen snappen dat een schutting aankopen via het net spannend kan zijn. Bent u nog niet vertrouwd na het bekijken van deze site? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin gelegen in Helmond. Mogelijk hebben we Wijshagen voorheen een tuinafscheiding gemaakt, vraag ons om een referentie tuin.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Tuinafscheiding kopen Wijshagen. Het was nog nooit zo gemakkelijk! Deze navolgende moderne schuttingen kunnen wij uit voorraad leveren Wijshagen.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding van hout.

Hout beton schuttingen Wijshagen.

Semi luxe schuttingen van hout en luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Elbe motief, Rabat motief of het Romeins motief

Betonnen tuinafscheidingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Betonschutting Wijshagen

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is dus uitstekend geschikt voor betonschuttingen Wijshagen. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de rotsmotief platen in geschoven worden. De grijze lelijke betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne betonprint of een mooie moderne tint voor uw beton. Denk hierbij aan Steen motief, Rabat motief of het Nostalgie motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe mogelijk. Kortom, schuttingen Wijshagen heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Wijshagen

Een poortdeur is vaak onmisbaar als uw tuin aan een doorgang of openbare weg ligt.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas tuinpoorten leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Een houten tuinpoort van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard aangebracht op een metalen frame zodat het tuinhout niet kan uitzetten.

Dubbele houten tuinpoort op stalen frame van bijvoorbeeld 2,5 meter breed.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Weerselo
schutting Sevenum
schutting Oud-Vossemeer
schutting Echt
schutting Rijen
schutting Geertruidenberg
schutting Nederhorst
schutting Oosterhesselen
schutting Heythuysen
schutting Amerongen
schutting Grave
schutting IJsselstein