Schutting Ouddorp

Op het web aan het zoeken voor een nieuwe schutting Ouddorp? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het monteren van schuttingen Ouddorp. Bij Prins schuttingen hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het plaatsen van uw schuttingen. De doorsnee wachttijd na akkoord van de offerte en het bouwen van de schutting is ongeveer 20 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Ouddorp

Ons bedrijf monteren al ruim 18 jaar schuttingen Ouddorp, zowel kleine klussen bij particulieren als grote projecten voor bouwbedrijven. Het is relevant dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dit word iedere keer gedaan in overleg met de afnemer zodat er later geen misverstanden over bestaan. We bouwen uw tuinschutting zonder zorgen waterpas, in de meeste gevallen is daar zelfs geen kruislaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een schutting.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Ouddorp erg populair, tegenwoordig zoeken minder consumenten voor dit type tuinafscheiding. Bezoekers kiezen vaker voor een kwaliteit schutting zoals onder andere de luxe hout beton schutting. De basis van dit type schuttingen Ouddorp bestaat uit beton palen i.p.v. tuinhout. Een beton paal rot geheel niet, trekt bijna niet krom en gaat daarom veel langer mee dan een houten schuttingpaal. De keep die onder in de beton paal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Vanwege de beton plaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aarde.

Bij Prins schuttingen kunt u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting Ouddorp.

Tuin schermen Ouddorp

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot ca. 25 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe schutting plaatsen Ouddorp

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Dit type schutting is een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Grenen tuinscherm. De volgende motieven zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Ouddorp: Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Vuren hout, maakt het een luxe samenstelling. Als finishing touch leggen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Ouddorp.

Een schutting kopen Ouddorp hoeft hedendaags niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw tuin Ouddorp is nu erg handig. Wij weten zeker dat u via het web vlot en veilig een juiste schutting Ouddorp zult tegenkomen voor uw woning in Ouddorp. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 10% van onze klanten gedaan. Een schutting is zeker een grote aanschaf en u wilt vanzelfsprekend weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek aan deze internetpagina nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt bekijken? Bezoek dan gerust onze riante show tuin in Brabant. Op zoek naar een referentie adres Ouddorp? Vraag het ons, misschien hebben voorheen een schutting neergezet in uw wijk.

Een afbeelding zegt meestal meer dan duizend woorden maar onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en vakkundige schuttingbouwers! Op deze website vind u alle tuinafscheidingen die wij plaatsen Ouddorp. Elke soort schutting heeft zijn eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Schutting gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Ouddorp van hout en beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout met luxe Elbe motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe betonschutting van luxe Hout motief, Rhein motief of het Romeins motief

Beton schuttingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Beton schutting Ouddorp

Een beton schutting kan uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen weet immers wat de betonschutting Ouddorp is, dit hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Net als bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de schuttingpalen over een opening waar de rots motief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde betonplaten, heel wat meerdere soorten motieven voor de beton schutting. Denk hier bij aan Klassiek steen motief, Hout motief of het Graniet motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een ander motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort Ouddorp

We hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijpassende poortdeur.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren tuindeuren leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Houten tuindeur op een metalen frame, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Dubbele houten poortdeur op metalen frame van b.v. 230cm breed.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Julianadorp
schutting Rhoon
schutting Schaijk
schutting Winschoten
schutting Middelharnis
schutting Koudekerke
schutting Lochem
schutting Vollenhove
schutting Zwaagwesteinde
schutting Berghem
schutting Zwanenburg
schutting IJburg