Schutting Ouddorp

Rond aan het kijken voor een moderne schutting Ouddorp? Wij kunnen de schutting Ouddorp op locatie brengen of installeren uw nieuwe schutting Ouddorp deskundig en vlot voor u. Het bouwen van een schuttingen Ouddorp kan gewoonlijk binnen 2 weken worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Ouddorp

Onze bedreven schuttingbouwers die niets anders doen dan schuttingen zetten, kunnen de schutting Ouddorp correct plaatsen. De bouwers letten o.a. op de juiste grens van de achtertuin en de hoogteverschillen die in elke tuin altijd verschillend zijn. Een laser waterpas word slechts in extreme gevallen nog aangewend, dat zegt voldoende over het inzicht en ervaring van de monteurs.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Ouddorp erg gewild, hedendaags kiezen steeds minder consumenten voor dit type schutting. De hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren steeds geliefder geworden onder de particulieren. De fundering van dit type tuinafscheidingen Ouddorp bestaat uit beton palen i.p.v. hardhout. Een betonpaal gaat tegenwoordig 50 jaar mee en is daardoor bijzonder geschikt voor schuttingen Ouddorp. De keep die beneden in de beton paal zit is bedoeld voor een beton plaat. Dankzij de betonplaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aarde.

Onze tuinschermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Ouddorp.

Tuinschermen Ouddorp

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van circa 8 jaren. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaren. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 25 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Ouddorp

Aan het zoeken naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor de luxe hout beton tuinschutting met Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Vuren tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting Ouddorp uit onze collectie. Kies net als bij de beton schutting voor een aantrekkelijk motief op de betonplaten, zoals het Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Douglas hout, maakt het een luxe combinatie. De houten afdeklat op het tuinscherm maakt de tuinafscheiding helemaal af.

Tuinschutting kopen Ouddorp.

Een tuinafscheiding plaatsen Ouddorp hoeft hedendaags niet ongemakkelijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Ouddorp is nu erg makkelijk. Wij weten zeker dat u via het net vlug en veilig een geschikte tuinafscheiding Ouddorp zult aantreffen voor uw woning in Ouddorp. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 16% van de bezoekers gedaan. Het is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt zeker weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Twijfelt u nog na het zien van de schutting afbeeldingen op onze website? U bent van harte welkom in onze riante showtuin gesitueerd in Helmond. Misschien hebben wij Ouddorp voorheen een tuinafscheiding gemaakt, vraag ons om een referentie tuin.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en vakkundige schuttingbouwers! De volgende moderne tuinafscheidingen kunnen we uit voorraad leveren Ouddorp.

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton schuttingen Ouddorp.

Semi luxe schutting gemaakt van hout en luxe Graniet motief, Rhein motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Rhein motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Hout motief of het Rots motief

Geluidswerende schutting tot 3 meter hoog.

Welke schutting u ook kiest het zijn allen moderne tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Ouddorp

Een beton schutting mag uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk geweldig geschikt voor beton schutting Ouddorp. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de beton palen over een sponning waar de betonplaten van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze grauwe betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke betonprint of een mooie moderne tint voor het beton. Denk hierbij aan Steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur bruin leverbaar. Kortom, schuttingen Ouddorp heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Ouddorp

We hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijbehorende tuinpoort.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de volgende tuindeuren.

Een houten poortdeur van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard aangebracht op een stalen frame waardoor het tuinhout nooit kan werken.

Extra brede tuinpoort waar u met een voertuig of trailer tussen door kan rijden.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Venray
schutting Ooltgensplaat
schutting Waalre
schutting Appelscha
schutting Nieuwleusen
schutting Rilland
schutting Heiloo
schutting Bennebroek
schutting Ulvenhout
schutting Milheeze
schutting Den Bosch
schutting Twello