Schutting Ouddorp

Rond aan het kijken voor een beton erfafscheiding in Ouddorp? Prins schuttingen kan uw schutting op locatie brengen of plaatsen uw nieuwe schutting bekwaam en snel voor u. Bij ons hebben we geen lange wachttijden voor het zetten van uw schutting. De doorsnee wachttijd na aanvaarding van de offerte en het zetten van de erfafscheiding is circa 2 weken.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Ons bedrijf monteren al ruim 15 jaar erfafscheidingen, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke projecten voor bouwbedrijven. Iedere tuin is afwijkend, een juist inzicht is daarom belangrijk bij het plaatsen van een schutting. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Wij plaatsen uw schutting zonder moeite kaars recht, in veel gevallen is er ook geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een erfafscheiding.

Hout beton Schutting Ouddorp

Een houten erfafscheiding vervaardigd van houten schuttingpalen in combinatie met houten tuinschermen (van onder andere Douglas) zien we hedendaags steeds minder terug in de stads tuinen. Bezoekers kiezen steeds meer voor een kwaliteit schutting zoals b.v. de hout beton schutting. De schuttingpalen van dit type erfafscheiding zijn ook niet van hout maar zijn vervaardigd van perfect beton. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 40 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat geheel op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm steeds los blijft van de aardbodem.

Prins schuttingen kan vier gevariëerde houtsoorten leveren, elke houtsoort heeft verschillende kenmerken.

Tuin schermen

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 15 jaren.

Bangkirai hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai lazuur blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot ca. 30 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe erfafscheiding

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton erfafscheiding leveren. De combinatie van betonpalen, motief betonplaten en een Bangkirai tuinscherm maken dit een luxe erfafscheiding. Kies uit een van de tien beton motieven zoals het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Grenen hout, maakt dit een luxe combinatie. Als finishing touch monteren we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Ouddorp.

Een schutting plaatsen in Ouddorp hoeft tegenwoordig niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin in Ouddorp is hedendaags erg makkelijk. We weten zeker dat u via het net vlug en veilig een juiste schutting zal vinden bij u in Ouddorp. Persoonlijk een schutting bedrijf bezoeken is uiteraard niet meer nodig, 73% van alle schuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Een groot deel van alle bestellingen worden hedendaags dus op internet gedaan. Heeft u verder twijfels na het aanschouwen van onze erfafscheiding afbeeldingen op onze internetpagina? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor extra info. Wellicht hebben wij bij u in Ouddorp voorheen een schutting gezet, verzoek ons om een referentie tuin.

In enkele gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en vakkundige schuttingbouwers! We kunnen de volgende soorten schuttingen of erfafscheiding bij u in Ouddorp zetten:

Erfafscheiding soorten

Houten schuttingen van hout.

Hout beton schutting.

Semi luxe schutting gemaakt van hout en luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe schutting gemaakt van hout en luxe Elbe motief, Rabat motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Betonnen schuttingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze erfafscheidingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Beton schutting Ouddorp

Een betonschutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is dus perfect geschikt voor bouwmaterialen. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de schuttingpalen een opening waar de beton platen van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze lelijke betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke beton print of een mooie moderne tint voor uw beton. Denk hier bij aan Elbe motief, Hout motief of het Nostalgie motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een verschillend motief te bestellen. Leverbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een tuinpoort leveren die perfect bij uw nieuwe erfafscheiding past.
Bij ons heeft u de keus uit de volgende poortdeuren.

Standaard houten tuinpoort waarop de planken zijn bevestigd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Extra brede poortdeur waar u met de wagen of aanhanger tussen door kan rijden.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Sambeek
schutting Nieuwendijk
schutting Middenbeemster
schutting Aalburg
schutting Oosterhesselen
schutting Gorinchem
schutting Geldrop
schutting Harskamp
schutting Heusden
schutting Hardinxveld-Giessendam
schutting Bergschenhoek
schutting Breugel