Schutting Leerdam

Rond aan het kijken voor een moderne schutting Leerdam? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het bouwen van schuttingen Leerdam. Het zetten van een schuttingen Leerdam kan gewoonlijk binnen 2 weken worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Leerdam

Onze doorgewinterde schuttingbouwers die niks anders uitvoeren dan schuttingen bouwen, kunnen de schutting Leerdam foutloos monteren. De schuttingbouwers letten o.a. op de correcte grens van de tuin en de hoogte die in elke tuin altijd afwijkend zijn. Wij bouwen uw schutting zonder moeite kaars recht, in veel gevallen is er zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

Ondanks de mindere afzet cijfers is de natuurlijk ogende houten tuinafscheiding nog steeds leverbaar in ons grote assortiment. De beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren voortdurend geliefder onder de klanten. Het grote pluspunt van dit type tuinafscheiding is dat de schutting palen niet van hardhout zijn maar van beton. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 35 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat perfect op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm steeds los blijft van de bodem.

Prins schuttingen kan vier gevariëerde houtsoorten afleveren, elke houtsoort heeft verschillende eigenschappen voor uw nieuwe schuttingen Leerdam.

Tuinschermen Leerdam

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van circa 8 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de goede kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 30 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Leerdam

Op zoek naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor de luxe hout beton tuinschutting met Rots motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Dit model tuinafscheiding is een combinatie van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Vuren tuinscherm. De volgende designs zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Leerdam: Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief. We plaatsen een tuinscherm naar keus tussen de beton palen en op de Gebroken steen motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. De houten afdeklat op het houten tuinscherm maakt de schutting compleet.

Tuinschutting kopen Leerdam.

Een tuinafscheiding kopen Leerdam hoeft nu niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw huis Leerdam is tegenwoordig erg makkelijk. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een schutting voor uw tuin Leerdam. U hoeft dus niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bekijken. Een flink deel van alle bestellingen worden hedendaags dus online gedaan. Bent u alsnog niet zeker na het lezen van deze website? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Op zoek naar een referentie tuin Leerdam? Vraag het Prins schuttingen, misschien hebben voorheen een tuinafscheiding gemaakt in uw wijk.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze aankoopt. Tuinafscheiding kopen Leerdam. Dat was nog nooit zo eenvoudig! Wij kunnen de volgende type tuinschutting of tuinafscheiding Leerdam plaatsen:

Schutting soorten

Houten tuinafscheiding van hout.

Hout beton schutting Leerdam.

Semi luxe tuinafscheiding van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Beton schutting Leerdam

Op zoek naar een schutting die staat als een woonhuis en welke ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor een sterke betonschutting. Iedereen begrijpt immers wat een betonschutting Leerdam is, deze hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Net als bij de hout beton tuinafscheiding hebben de betonpalen een uitsparing waar de beton platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde beton platen, veel meerdere soorten motieven voor een beton schutting. Denk hier bij aan Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een verschillend motief te bestellen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur Leerdam

Prins schuttingen kan uiteraard ook een poortdeur leveren die volledig bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
U kan kiezen uit verscheidene soorten tuindeuren die in 4 verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Grenen.

Standaard houten poortdeur waarbij de planken zijn aangebracht op een metalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, makkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Lent
schutting Muntendam
schutting Schijndel
schutting Werkhoven
schutting Wehl
schutting Pannerden
schutting Middelharnis
schutting Surhuisterveen
schutting Simpelveld
schutting Elspeet
schutting Delden
schutting Balk