Schutting Leerdam

Op het net aan het kijken voor een hout beton schutting in Leerdam? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een moderne schutting. Het monteren van een schutting bij u in Leerdam kan meestal binnen 2 weken worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze 15 jaar ervaring in het bouwen van erfafscheidingen bent u verzekerd van een degelijk eind resultaat met uitstekende garanties. Het is relevant dat de schutting op de juiste hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dat word iedere keer gedaan in samenspraak met de klant waardoor er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Een kruislaser word alleen in uiterste gevallen nog gebruikt, dat zegt voldoende over het inzicht en ervaring van de schuttingbouwers.

Hout beton Erfafscheiding Leerdam

Voor vele jaren was de houten schutting gewild, hedendaags zoeken steeds minder particulieren voor deze categorie erfafscheiding. Bezoekers kiezen steeds meer voor een kwaliteit erfafscheiding zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton erfafscheiding. Het grote pluspunt van dit type schutting is dat de schuttingpalen nooit van hardhout zijn maar van beton. Een betonpaal rot geheel niet, trekt nooit krom en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten paal. De sponning die beneden in de beton paal zit is gemaakt voor een betonplaat. Vanwege de betonplaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aarde.

Wij kunnen vier gevariëerde hout soorten leveren, elke soort heeft andere eigenschappen.

Tuin schermen

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Het tuinscherm is verkrijgbaar in hardhout Bangkirai met 20, 22 of 24 planken. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai lazuur blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot plusminus 25 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe schutting

Op zoek naar een aparte erfafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor een luxe hout beton erfafscheiding met Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonkap en een houten tuin scherm is dit de meest luxe schutting uit onze collectie. Kies net als bij de beton schutting voor een charmant motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Grenen hout, maakt het een luxe combinatie. De afdekkap van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting kopen Leerdam.

een online shop een erfafscheiding kopen voor uw achtertuin in Leerdam is nu erg makkelijk. We weten zeker dat u via het internet vlot en veilig een juiste schutting zult tegenkomen bij u in Leerdam. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 16% van de consumenten gedaan. Een flink deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek aan deze website nog verzoeken of wilt u de erfafscheiding in het echt zien? U bent van harte welkom in onze grote showtuin gesitueerd in Helmond. Wellicht hebben we bij u in Leerdam voorheen een erfafscheiding neergezet, vraag ons om een referentie adres.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en deskundige medewerkers! Deze navolgende moderne schuttingen kunnen wij uit eigen voorraad leveren bij u in Leerdam.

Erfafscheiding soorten

Houten erfafscheidingen gemaakt van hout.

Hout beton erfafscheiding.

Semi luxe schuttingen van hout en luxe Klassiek steen motief, Hout motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting van hout en Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief

Geluidswerende betonnen erfafscheiding tot 3 meter hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Betonschutting Leerdam

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard geweldig geschikt voor bouwmaterialen. Net als bij de hout beton erfafscheiding beschikken de palen over een sponning waar de betonplaten van 36cm hoog in geplaatst worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als in vroegere tijden. Ze zijn heel wat moderner met verschillende kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een verschillend motief te bestellen. Leverbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur

We hebben voor elk type erfafscheiding een bijpassende poortdeur.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de volgende tuin poorten.

Houten tuindeur op een metalen frame, in iedere hoogte mogelijk tussen de 100cm en 250cm.

Extra brede tuinpoort waar men met de auto of aanhanger door heen kan rijden.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Zeeland
schutting Vianen
schutting Vlissingen
schutting Deurne
schutting Nieuwstadt
schutting Aalden
schutting Muiden
schutting Ameide
schutting Stolwijk
schutting Etten-Leur
schutting Strijen
schutting Geldrop