Schutting Leerdam

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting Leerdam? Prins schuttingen kan uw schuttingen Leerdam op locatie brengen of zetten de nieuwe schutting Leerdam bekwaam en vlug voor u. Bij Prins schuttingen hebben wij geen lange wachttijden voor het plaatsen van uw schuttingen. De doorsnee wachttijd na akkoord van de aanbieding en het monteren van de schuttingen is plusminus 1 week.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Leerdam

Door onze jarenlange ervaring in het plaatsen van schuttingen Leerdam bent u zeker van een perfect eindproduct met uitstekende garanties. De bouwers letten o.a. op de juiste grens van de achtertuin en de hoogte die in elke achtertuin dikwijls afwijkend zijn. Een laser waterpas word alleen in extreme gevallen nog gebruikt, dit zegt voldoende over het inzicht en ervaring van de schuttingbouwers.

Ongeacht de mindere afzet cijfers is de eenvoudig uitziende houten schutting nog steeds leverbaar in ons grote assortiment. Klanten kiezen vaker voor een kwaliteit schutting zoals onder andere de luxe hout beton schutting. De fundering van dit type schuttingen Leerdam bestaat uit betonpalen in plaats van tuinhout. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 45 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. De keep die onder in de betonpaal zit is bedoeld voor een beton plaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm steeds vrij blijft van de grond.

Wij kunnen 4 verschillende houtsoorten leveren, iedere soort heeft andere kenmerken voor uw nieuwe schuttingen Leerdam.

Tuin schermen Leerdam

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ongeveer 8 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaren. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot plusminus 25 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe schutting plaatsen Leerdam

Aan het zoeken naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor de luxe hout beton tuinschutting met Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Dit type schutting is een samenstelling van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Douglas tuin scherm. Kies net als bij de betonschutting voor een schitterend motief op de betonplaten, zoals het Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Vuren hout, maakt het een luxe combinatie. Een afdeklat van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Tuinschutting plaatsen Leerdam.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Leerdam is tegenwoordig erg makkelijk. Zoek het op met Google.nl en u treft al snel een schutting Leerdam die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 12% van onze bezoekers gedaan. Een schutting is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt zeker weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek aan deze website nog verzoeken of wilt u de tuinafscheiding in het echt bezichtigen? Neem gerust informeel contact met ons op voor meer voorlichtingen. Misschien hebben wij Leerdam voorheen een schutting gemaakt, verzoek ons om een referentie tuin.

Een plaatje zegt meestal meer dan 1000 woorden echter onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Schutting kopen Leerdam. Het was nog nooit zo simpel! Prins Schuttingen kan de volgende modellen tuinschutting of schutting Leerdam plaatsen:

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Tuinschutting Leerdam gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout en luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe schutting van hout en luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief

Luxe beton schutting van luxe Steen motief, Rabat motief of het Romeins motief

Beton tuinafscheidingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn allemaal moderne schuttingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Leerdam

Een betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen begrijpt wel wat een beton schutting Leerdam is, dit hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de palen een inkeping waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als de vorige eeuw. Ze zijn heel wat moderner met meerdere kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Steen motief, Rabat motief of het Nostalgie motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in drie kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe leverbaar. Kortom, schuttingen Leerdam heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Leerdam

Een tuindeur is vaak onmisbaar als uw tuin aan een gangpad of openbare straat ligt.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen tuinpoorten leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Standaard houten tuinpoort waarop de planken zijn gemonteerd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poortdeur op stalen frame van bijvoorbeeld 280cm breed.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting IJmond
schutting Schinveld
schutting Kesteren
schutting Gorssel
schutting Bleskensgraaf
schutting Uithuizermeeden
schutting Veghel
schutting Meteren
schutting Meerkerk
schutting Lisserbroek
schutting Millingen aan de Rijn
schutting Ter Apel