Schutting Merchtem

Op internet aan het zoeken voor een nieuwe schutting Merchtem? Wij kunnen uw schutting Merchtem op locatie brengen of plaatsen uw nieuwe schuttingen Merchtem vakbekwaam en vlug voor u. Bij ons hebben wij geen lange wachttijden voor het monteren van uw schuttingen. De gemiddelde wachttijd na aanvaarding van de offerte en het zetten van de schuttingen is plusminus 2 weken.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Merchtem

Door onze jarenlange ervaring in het bouwen van schuttingen Merchtem bent u verzekerd van een correct eind resultaat met juiste garanties. Het is belangrijk dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dit word iedere keer gedaan in samenspraak met de afnemer zodat er later geen misverstanden over ontstaan. Wij zetten uw tuinschutting zonder moeite waterpas, in de meeste gevallen is er zelfs geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het zetten van een tuinschutting.

De houten schuttingen Merchtem vervaardigd van houten schuttingpalen met houten tuinschermen (van b.v. Vuren) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de stads tuinen. De beton tuinafscheiding is de laatste jaren steeds populairder onder de particulieren. De palen van deze soort schutting Merchtem zijn ook niet van hout maar zijn vervaardigd van perfect beton. Een beton paal gaat tegenwoordig 30 jaar mee en is daardoor zeer bestemd voor tuinafscheidingen Merchtem. De keep die onder in de betonpaal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm constant los blijft van de aardbodem.

Onze tuin schermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Merchtem.

Tuin schermen Merchtem

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 30 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Merchtem

Op zoek naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor deze luxe hout beton schutting met Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Dit model schutting is een combinatie van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Nobifix tuinscherm. Kies uit 1 van de 10 beton designs zoals het Romeins motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Grenen hout en u heeft een luxe schutting Merchtem die jaren lang mee gaat. Als finishing touch leggen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Merchtem.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Merchtem is tegenwoordig erg simpel. We weten zeker dat u via het net vlot en veilig een geschikte tuinafscheiding Merchtem zult vinden voor uw woning in Merchtem. Persoonlijk een schutting bedrijf bezoeken is dus niet meer nodig, 73% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Het is zeker een grote aanschaf en u wilt uiteraard weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Twijfelt u nog na het aanschouwen van de schutting foto’s op onze internetpagina? Bezoek dan gerust onze riante show tuin in Noord Brabant. Mogelijk hebben wij Merchtem voorheen een schutting neergezet, vraag ons om een referentie tuin.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze koopt. Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? Wij kunnen de volgende soorten tuinafscheidingen of schutting Merchtem plaatsen:

Schutting soorten

Schutting geheel van hout.

Schuttingen Merchtem gemaakt van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout in combinatie met luxe Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting van luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn stuk voor stuk kwaliteit tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Merchtem

De betonschutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is daarom perfect geschikt voor beton schutting Merchtem. De betonschutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de beton platen in geschoven worden. De grijze lelijke betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne betonprint of een moderne kleur voor het beton. Denk hierbij aan Elbe motief, Hout motief of het Nostalgie motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een ander motief te kiezen. Leverbaar in de fraaie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort Merchtem

We hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijbehorende tuindeur.
U kunt een keuze maken uit verschillende modellen poorten die in 4 andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Nobifix.

Een houten tuinpoort van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard gemonteerd op een metalen frame waardoor het hout niet kan uitzetten.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, makkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Balk
schutting Ammerstol
schutting IJsselstein
schutting Elst
schutting Lobith
schutting IJmond
schutting Dongen
schutting ’t Veld
schutting Weesp
schutting Rhenen
schutting Gorinchem
schutting Roggel