Schutting Merchtem

Rond aan het kijken voor een moderne schutting Merchtem? Wij kunnen uw schuttingen Merchtem op locatie brengen of installeren de nieuwe schutting Merchtem deskundig en vlot voor u. Bij Prins schuttingen hebben we geen lange wachttijden voor het bouwen van uw schutting. De gemiddelde wachttijd na aanvaarding van de prijsopgave en het zetten van de schutting is ca. 1 week.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Merchtem

We werken uitsluitend met ervaren personeel welke niets anders verrichten dan het bouwen van schuttingen Merchtem. Iedere achtertuin is verschillend, een juist inzicht is daarom voornaam bij het zetten van een schutting. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Wij zetten uw schutting zonder zorgen waterpas, in veel gevallen is daar zelfs geen laser waterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een schutting.

Voor vele jaren was de houten schutting Merchtem erg populair, hedendaags kiezen minder consumenten voor dit type schutting. De beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren steeds geliefder geworden onder de klanten. Het grote voordeel van dit type tuinafscheiding is dat de palen niet van tuinhout zijn maar van beton. Een betonpaal gaat hedendaags 35 jaar mee en is hier door uiterst bestemd voor tuinafscheidingen Merchtem. De sponning die beneden in de beton paal zit is gemaakt voor een betonplaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm constant los blijft van de grond.

Onze tuinschermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Merchtem.

Tuinschermen Merchtem

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van plusminus 8 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 25 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Merchtem

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Dit model schutting is een combinatie van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Douglas tuin scherm. De volgende designs zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Merchtem: Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Grenen hout, maakt dit een luxe combinatie. Als finishing touch leggen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Merchtem.

Een schutting plaatsen Merchtem hoeft hedendaags niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw tuin Merchtem is hedendaags erg handig. Zoek het op in Google.nl en u treft al vlug een tuinschutting Merchtem die bij u past. Zelf een schutting bedrijf opzoeken is dus niet meer noodzakelijk, 72% van alle schuttingen worden tegenwoordig online verkocht. We kunnen snappen dat een schutting aanschaffen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op deze pagina nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt bekijken? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Noord Brabant. Mogelijk hebben wij Merchtem voorheen een tuinafscheiding geplaatst, vraag ons om een referentie tuin.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze aankoopt. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? Deze onderstaande moderne schuttingen kunnen wij uit eigen voorraad leveren Merchtem.

Schutting soorten

Schuttingen van hout.

Hout beton Schutting Merchtem gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schutting van hout en luxe Rabat motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Hout motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting van luxe Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Beton tuinafscheidingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allen moderne tuinafscheidingen met goede garanties.

Betonschutting Merchtem

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting Merchtem niet omslachtig toe te lichten. Net als bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een uitsparing waar de rots motief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde beton platen, heel wat verschillende soorten motieven voor een betonschutting. Denk hier bij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een ander motief te bestellen. Leverbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort Merchtem

Wij hebben voor elk type tuinafscheiding een bijpassende tuindeur.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas poorten leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Een houten poortdeur van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard aangebracht op een stalen frame waardoor het tuinhout nooit kan werken.

Dubbele houten poortdeur op stalen frame van bijvoorbeeld 260cm breed.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Woudenberg
schutting Harskamp
schutting Beilen
schutting Soerendonk
schutting Leegkerk
schutting Schagen
schutting Leersum
schutting Scherpenisse
schutting Wieringerwerf
schutting Diessen
schutting Winterswijk
schutting Helmond Brandevoort