Schutting Hank

Rond aan het kijken voor een moderne schutting Hank? Wij kunnen uw schuttingen Hank op locatie brengen of monteren de nieuwe schutting Hank vakkundig en vlug voor u. Bij Prins schuttingen hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het zetten van uw schuttingen. De gemiddelde wachtperiode na akkoord van de prijsopgave en het plaatsen van de schuttingen is ongeveer 2 weken.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Hank

Wij van Prins schuttingen zetten al ruim 18 jaar schuttingen Hank, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke klussen voor hoveniers. Elke tuin is verschillend, een precies inzicht is daarom belangrijk bij het zetten van een schutting. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. We plaatsen uw tuinschutting zonder zorgen waterpas, in de meeste gevallen is er zelfs geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een schutting.

De houten schutting Hank gemaakt van tuinhout word tegenwoordig steeds minder gewild, ondanks de mooie natuurlijke uitstraling. Particulieren kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals onder andere de hout beton schutting. De palen van dit type schutting Hank zijn ook niet van hout maar zijn gemaakt van kwaliteit beton. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 35 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten paal. De keep die beneden in de betonpaal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Door de betonplaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aardbodem.

Onze tuin schermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Hank.

Tuin schermen Hank

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van ca. 25 jaren. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 30 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Hank

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te eenvoudig vind en de betonschutting te dicht, kies dan voor een luxe tuinafscheiding. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonkap en een Douglas tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Hank uit ons assortiment. Kies net als bij de beton schutting voor een schitterend motief op de betonplaten, zoals het Rots motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Vuren hout en u heeft een luxe schutting Hank die jaren lang mee gaat. Als finishing touch leggen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting kopen Hank.

Een schutting plaatsen Hank hoeft hedendaags niet ongemakkelijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Hank is hedendaags erg makkelijk. Wij weten zeker dat u via het internet snel en veilig een geschikte tuinafscheiding Hank zult tegenkomen voor uw woning in Hank. Zelf een schutting bedrijf bezoeken is uiteraard niet meer noodzakelijk, 81% van alle tuinschuttingen worden hedendaags online verkocht. Een groot deel van alle aankopen worden hedendaags dus online gedaan. Bent u verder nog niet overtuigd na het bekijken van deze pagina? U bent van harte welkom in de riante showtuin gelegen in Helmond. Op zoek naar een referentie tuin Hank? Vraag het ons, wellicht hebben voorheen een schutting neergezet in uw wijk.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze aankoopt. Schutting kopen Hank. Dat was nog nooit zo simpel! Hier vind u alle tuinafscheidingen die we zetten Hank. Iedere soort tuinafscheiding heeft zijn eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen van hout.

Hout beton schuttingen Hank gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schuttingen van hout met luxe Graniet motief, Rhein motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting gemaakt van hout en luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting van luxe Elbe motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief

Beton tuinafscheidingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn allen moderne schuttingen met goede garanties.

Betonschutting Hank

Zoekt u een schutting die staat als een woonhuis en welke ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor een sterke beton schutting. Iedereen begrijpt wel wat een betonschutting Hank is, dat hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Net als bij de hout beton schutting beschikken de beton palen over een uitsparing waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze lelijke betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een fraaie betonprint of een mooie moderne tint voor uw beton. Denk hier bij aan Mediterraans motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief. Veel beton motieven zijn ook 1-zijdig als 2-zijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het tevens mogelijk om 2 verschillende motieven per betonplaat te leveren.

Poortdeur Hank

Wij hebben voor elk type schutting een bijpassende poortdeur.
U kan een keuze maken uit verscheidene modellen tuindeuren die in 4 andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Grenen.

Standaard houten poortdeur waarbij de planken zijn geschroefd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, handig als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Hoven
schutting Well
schutting Wijk bij Duurstede
schutting Zwartemeer
schutting Veenendaal
schutting Ameide
schutting Hoorn
schutting Geesteren
schutting Engelen
schutting Horn
schutting Edam
schutting Westerhoven