Schutting Hank

Op zoek naar een beton schutting bij u in Hank? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor uw nieuwe schutting. We kunnen normaliter binnen 20 dagen een nieuwe erfafscheiding bouwen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij monteren al ruim 15 jaar schuttingen, zowel kleine klussen bij particulieren als grote projecten voor bouwbedrijven. Elke achtertuin is afwijkend, een goed inzicht is daardoor essentieel bij het monteren van een erfafscheiding. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Een laser waterpas word alleen in uiterste gevallen nog toegepast, dit zegt uiteraard voldoende over het inzicht en ervaring van de monteurs.

Hout beton Schutting Hank

De houten schutting vervaardigd van tuinhout word tegenwoordig steeds minder gewild, ongeacht de schitterende natuurlijke uitstraling. Klanten kiezen steeds meer voor een kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton schutting. De basis van dit type schuttingen bestaat uit beton palen i.p.v. tuinhout. Een betonnen paal rot niet, trekt bijna niet scheef en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat volledig op aansluit. Vanwege de betonplaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de grond.

Bij Prins schuttingen kunt u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting.

Tuinschermen

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ca. 8 jaar. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 15 jaar.

Bankirai hardhout 20, 22 of 24 planken met verwachte levensduur van circa 25 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai olie blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 30 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton schutting

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton erfafscheiding, ook wel de luxe schutting genoemd. Waarom word dit een luxe erfafscheiding genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Douglas tuin scherm is dit de meest luxe schutting uit onze collectie. Kies uit een van de tien beton designs zoals het Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Grenen hout, maakt dit een luxe combinatie. De houten afdekkap op het tuin scherm maakt de erfafscheiding helemaal af.

Erfafscheiding plaatsen Hank.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin in Hank is hedendaags erg simpel. We weten zeker dat u via het net vlug en veilig een juiste erfafscheiding zal tegenkomen bij u in Hank. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 10% van de bezoekers gedaan. Wij kunnen snappen dat een erfafscheiding aanschaffen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op deze website nog verzoeken of wilt u de erfafscheiding in het echt aanschouwen? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor meer info. Of verzoek ons om een tuin bij u in Hank.

Een afbeelding zegt doorgaans meer dan duizend woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en vakkundige medewerkers! Op deze website vind u de erfafscheidingen die wij plaatsen in Hank. Elke soort schutting heeft zijn eigen uitstraling.

Schutting soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton erfafscheiding gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schuttingen van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting van hout en luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting van luxe Steen motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief

Geluidswerende beton erfafscheiding tot 3 meter hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze erfafscheidingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Beton schutting Hank

Zoekt u een schutting die staat als een woonhuis en die ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor een robuuste beton schutting. Iedereen begrijpt wel wat de betonschutting is, deze hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de rotsmotief platen in geplaatst worden. De grijze lelijke betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne betonprint of een mooie moderne tint voor uw beton. Denk hierbij aan Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Rhein motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur taupe verkrijgbaar.

Poort

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een poortdeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe erfafscheiding past.
Bij ons heeft u de keuze uit de volgende poortdeuren.

Een houten tuindeur van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai standaard aangebracht op een stalen frame waardoor het tuinhout niet kan werken.

Extra brede poort waar u met een voertuig of aanhanger tussen door kan rijden.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Ederveen
schutting Joure
schutting Wervershoof
schutting Well
schutting Oudewater
schutting Nijkerk
schutting Marum
schutting Raalte
schutting Klaaswaal
schutting Purmerend
schutting Rijen
schutting Zwammerdam