Schutting Overhespen

Op zoek naar een nieuwe schutting Overhespen? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het bouwen van uw schutting Overhespen. We kunnen normaliter binnen 1 week de nieuwe schutting monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Overhespen

Wij monteren al ruim 18 jaar schutting Overhespen, zowel kleine klussen bij particulieren als grote projecten voor bouwbedrijven. Elke achtertuin is anders, een juist inzicht is daardoor voornaam bij het zetten van een tuinafscheiding. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Een kruislijnlaser word enkel in extreme gevallen nog toegepast, dat zegt natuurlijk voldoende over het inzicht en ervaring van de monteurs.

De houten schutting Overhespen vervaardigd van tuinhout word momenteel steeds minder populair, ongeacht de aantrekkelijke natuurlijke uitstraling. De luxe hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren steeds populairder onder de consumenten. De fundering van dit type schuttingen Overhespen bestaat uit betonpalen i.p.v. hout. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 45 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat geheel op aansluit. Door de beton plaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aardbodem.

Onze tuinschermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Overhespen.

Tuin schermen Overhespen

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van circa 8 jaren. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de goede kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 30 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe schutting plaatsen Overhespen

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. De combinatie van betonpalen, betonplaten met een motief en een Douglas tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de beton schutting voor een prachtig motief op de beton platen, zoals het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Grenen hout en u heeft een luxe schutting Overhespen die jaren lang mee gaat. De afdekkap van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting plaatsen Overhespen.

Een tuinafscheiding kopen Overhespen hoeft tegenwoordig niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw huis Overhespen is tegenwoordig erg makkelijk. Gewoon makkelijk in uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een tuinschutting voor uw huis Overhespen. Zelf een schutting bedrijf opzoeken is uiteraard niet meer nodig, 70% van alle schuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Wij kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding aanschaffen via het net spannend kan zijn. Heeft u verder twijfels na het aanschouwen van de schutting foto’s op onze website? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor extra informatie. Op zoek naar een referentie adres Overhespen? Vraag het ons, waarschijnlijk hebben eerder een tuinafscheiding neergezet in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze foto’s. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en vakkundige schuttingbouwers! De volgende moderne schuttingen kunnen we uit eigen voorraad leveren Overhespen.

Schutting soorten

Houten tuinafscheidingen van hout.

Hout beton schutting Overhespen.

Semi luxe schuttingen van hout in combinatie met luxe Rots motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en luxe Steen motief, Rabat motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting van luxe Romeins motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief

Betonnen schuttingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn allemaal kwaliteit tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Overhespen

De betonschutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen weet wel wat de betonschutting Overhespen is, deze hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. De beton schutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de beton platen in geplaatst worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde betonplaten, veel meerdere soorten motieven voor de betonschutting. Denk hierbij aan Mediterraans motief, Graniet motief of het Nostalgie motief. Veel beton motieven zijn evenals enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het eveneens beschikbaar om twee verscheidene motieven per betonplaat te leveren!!

Poort Overhespen

We hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijbehorende poortdeur.
U kan een keuze maken uit diverse type tuindeuren die in 4 andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Nobifix.

Standaard houten tuinpoort waarbij de planken zijn bevestigd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Extra brede poort waar men met de wagen of trailer tussen door kan rijden.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Heiloo
schutting Gerwen
schutting Ruinerwold
schutting Groet
schutting Appelscha
schutting Delfzijl
schutting Lekkerkerk
schutting Andijk
schutting Bergambacht
schutting Heythuysen
schutting Koudekerk a/d Rijn
schutting Ootmarsum