Schutting Overhespen

Op de elektronische snelweg aan het zoeken voor een hout beton schutting Overhespen? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een beton tuinschutting Overhespen. Het zetten van een een schutting Overhespen kan gewoonlijk binnen 1 week worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Overhespen

Door onze 18 jaar ervaring in het zetten van schutting Overhespen bent u zeker van een eerlijk resultaat met goede garanties. De bouwers letten o.a. op de juiste grens van de tuin en de hoogte verschillen die in elke achtertuin altijd verschillend zijn. Wij plaatsen uw schutting zonder zorgen kaars recht, in de meeste gevallen is daar ook geen laser waterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een schutting.

De houten schutting Overhespen vervaardigd van tuinhout word momenteel steeds minder populair, ongeacht de prachtige natuurlijke uitstraling. Consumenten kiezen vaker voor een kwaliteit schutting zoals onder andere de luxe hout beton tuinafscheiding. Het grote voordeel van dit type tuinafscheiding is dat de schutting palen nooit van hout zijn maar van beton. Een betonpaal gaat hedendaags 50 jaar mee en is daarom uiterst geschikt voor tuinafscheidingen Overhespen. De sponning die onder in de betonpaal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm steeds los blijft van de aarde.

Bij Prins schuttingen kan u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schutting Overhespen.

Tuinschermen Overhespen

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaar. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot circa 25 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Overhespen

Behalve de standaard hout beton tuinschutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Dit model tuinafscheiding is een samenstelling van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Nobifix tuin scherm. Kies uit een van de 10 beton designs zoals het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Vuren hout, maakt het een luxe combinatie. Bij de naaldhout soorten zoals Douglas worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdeklat.

Tuinschutting kopen Overhespen.

Een schutting plaatsen Overhespen hoeft tegenwoordig niet ingewikkeld te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw huis Overhespen is hedendaags erg makkelijk. We weten zeker dat u via het internet vlug en veilig een geschikte schutting Overhespen zult tegenkomen voor uw woning in Overhespen. Persoonlijk een schutting bedrijf bezoeken is dus niet meer nodig, 85% van alle tuinschuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Een schutting is zeker een grote aanschaf en u wilt natuurlijk weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek op onze pagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheidingen in het echt aanschouwen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor extra info. Zoekt u een referentie tuin Overhespen? Vraag het Prins schuttingen, mogelijk hebben eerder een tuinafscheiding geplaatst in uw wijk.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze koopt! Tuinafscheiding kopen Overhespen. Het was nog nooit zo eenvoudig! Hier vind u de schuttingen die wij zetten Overhespen. Elke soort tuinafscheiding heeft zijn eigen uitstraling.

Schutting soorten

Schutting geheel van hout.

Tuinafscheidingen Overhespen gemaakt van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout met luxe Elbe motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe hout beton schutting van hout met luxe Romeins motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Geluidswerende beton schutting tot 300cm hoog.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allemaal kwaliteit schuttingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Overhespen

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een woning en die ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor een robuuste beton schutting. Iedereen begrijpt wel wat een beton schutting Overhespen is, deze hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de beton platen in geplaatst worden. De grijze grauwe betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne beton print of een moderne kleur voor het beton. Denk hier bij aan Elbe motief, Hout motief of het Graniet motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur taupe leverbaar. Kortom, schuttingen Overhespen heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Overhespen

Wij kunnen uiteraard ook een tuinpoort leveren die perfect bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de volgende tuinpoorten.

Een houten poort van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard aangebracht op een metalen frame waardoor het tuinhout niet kan werken.

Extra brede poort waar men met de wagen of aanhangwagen door heen kan rijden.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Appelscha
schutting Westerhoven
schutting Oud Gastel
schutting Spijkenisse
schutting Bathmen
schutting Doesburg
schutting Ammerstol
schutting Ermelo
schutting Dodewaard
schutting Gieten
schutting Vierlingsbeek
schutting Didam