Schutting Ooij

Op het net aan het kijken voor een moderne schutting in Ooij? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een luxe erfafscheiding. Het zetten van een schutting bij u in Ooij kan meestal binnen 10 dagen worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze 15 jaar ervaring in het plaatsen van erfafscheidingen bent u verzekerd van een degelijk resultaat met uitstekende garanties. De schuttingbouwers letten o.a. op de correcte grens van het erf en de hoogte verschillen die in elke tuin altijd afwijkend zijn. Wij plaatsen uw erfafscheiding zonder problemen kaars recht, in veel gevallen is daar ook geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een schutting.

Hout beton Erfafscheiding Ooij

Een houten erfafscheiding vervaardigd van houten schuttingpalen in combinatie met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Hardhout) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. Particulieren kiezen meer voor een hoge kwaliteit erfafscheiding zoals onder andere de luxe hout beton schutting. Het grote voordeel van deze schutting is dat de palen nooit van hardhout zijn maar van beton. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 50 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten paal. De sponning die beneden in de beton paal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Dankzij de beton plaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de grond.

Onze tuinschermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 8 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 15 jaar.

Bankirai hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van plusminus 25 jaren. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai lazuur blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 25 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe schutting

Als u de standaard hout beton erfafscheiding te simpel vind en de betonnen schutting te afgesloten, kies dan voor de luxe erfafscheiding. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Vuren tuin scherm is dit de meest luxe schutting uit onze collectie. Kies uit een van de tien beton designs zoals het Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief. We monteren een tuin scherm naar smaak tussen de beton palen en op de Klassiek steen motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. De houten afdeklat op het tuin scherm maakt de schutting helemaal af.

Schutting kopen Ooij.

Via het net een schutting kopen voor uw achtertuin in Ooij is hedendaags erg gemakkelijk. We weten zeker dat u via het internet vlug en veilig een geschikte erfafscheiding zal aantreffen bij u in Ooij. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 16% van de klanten gedaan. We kunnen snappen dat een schutting bestellen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan onze website nog verzoeken of wilt u de erfafscheiding in het echt zien? U bent van harte welkom in onze riante showtuin gelegen in Helmond. Of verzoek ons om een referentie tuin bij u in Ooij.

Een foto zegt vaak meer dan duizend woorden echter onze erfafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en vakkundige schuttingbouwers! De onderstaande mooie schuttingen kunnen wij uit eigen voorraad leveren bij u in Ooij.

Erfafscheiding soorten

Houten erfafscheiding van hout.

Erfafscheiding gemaakt van hout met beton.

Semi luxe erfafscheiding gemaakt van hout en luxe Elbe motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Elbe motief, Klassiek steen motief of het Hout motief

Geluidswerende beton erfafscheiding tot 3 meter hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze erfafscheidingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Beton schutting Ooij

Een beton schutting mag uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort betonschutting niet uitgebreid toe te lichten. Net zoals bij de hout beton erfafscheiding beschikken de schuttingpalen over een uitsparing waar de rots motief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde betonplaten, veel meerdere soorten motieven voor de betonschutting. Denk hier bij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een verschillend motief te kiezen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur

Wij kunnen natuurlijk ook een tuinpoort leveren die uitstekend bij uw nieuwe erfafscheiding aansluit.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuze uit de navolgende poortdeuren.

Een houten tuinpoort van Bangkirai, Grenen, Douglas of Vuren standaard bevestigd op een metalen frame waardoor het hout nooit kan werken.

Dubbele houten poort op metalen frame van b.v. 200cm breed.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Lieshout
schutting Helvoirt
schutting Oosterwolde
schutting Franeker
schutting Someren
schutting Groesbeek
schutting Middelsluis
schutting Boxmeer
schutting Goes
schutting Venhuizen
schutting Leiden
schutting Warmenhuizen