Schutting Ooij

Op de elektronische snelweg aan het kijken voor een moderne schutting Ooij? Prins schuttingen kan uw schuttingen Ooij leveren of zetten uw nieuwe schutting Ooij deskundig en snel voor u. Het monteren van een een schutting Ooij kan meestal binnen 10 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Ooij

Wij werken uitsluitend met ervaren schuttingbouwers die niks anders doen dan het installeren van schuttingen Ooij. De schuttingbouwers letten o.a. op de juiste grens van de achtertuin en de hoogte verschillen die in elke tuin meestal afwijkend zijn. Een laser waterpas word slechts in uiterste gevallen nog gebruikt, dit zegt voldoende over het inzicht en ervaring van de bouwers.

Ongeacht de mindere afzet cijfers is de natuurlijk uitziende houten schutting nog steeds leverbaar in ons omvangrijke assortiment. De beton tuinafscheiding is de laatste jaren steeds populairder onder de particulieren. De fundering van dit type schuttingen Ooij bestaat uit betonpalen i.p.v. tuinhout. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 45 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten paal. In elke beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat volledig op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de bodem.

Wij kunnen vier verschillende hout soorten afleveren, elke soort heeft verschillende kenmerken voor uw nieuwe schuttingen Ooij.

Tuin schermen Ooij

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van circa 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot circa 30 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe schutting plaatsen Ooij

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonkap en een Vuren tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Ooij uit onze collectie. Kies net als bij de betonschutting voor een charmant motief op de betonplaten, zoals het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Vuren hout en u heeft een luxe tuinschutting Ooij die lang mee gaat. Bij de naaldhout soorten zoals Grenen word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting kopen Ooij.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin Ooij is nu erg gemakkelijk. Wij weten zeker dat u via het internet vlot en veilig een juiste schutting Ooij zult aantreffen voor uw woning in Ooij. U hoeft dan niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bezichtigen. Wij kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding bestellen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op deze website nog verzoeken of wilt u de tuinafscheidingen in het echt zien? Bezoek dan gerust onze grote show tuin in Noord Brabant. Zoekt u een referentie adres Ooij? Vraag het Prins schuttingen, wellicht hebben voorheen een schutting geplaatst in uw wijk.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u de tuinafscheidingen die we zetten Ooij. Iedere soort tuinafscheiding heeft z’n aparte uitstraling.

Schutting soorten

Houten tuinafscheiding gemaakt van hout.

Tuinschutting Ooij gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen van hout en luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe hout beton schutting van hout met luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Betonschutting Ooij

Zoekt u een schutting die staat als een huis en welke ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor de solide betonschutting. Iedereen begrijpt immers wat een betonschutting Ooij is, dat hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Net als bij de hout beton schutting hebben de palen een sponning waar de rots motief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde betonplaten, veel verschillende soorten motieven voor de beton schutting. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief. Veel beton motieven zijn evenals 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het tevens mogelijk om twee verscheidene motieven per beton plaat te bestellen.

Tuindeur Ooij

Wij kunnen uiteraard ook een tuinpoort leveren die foutloos bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas tuinpoorten leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Standaard houten poortdeur waarop de planken zijn geschroefd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poort gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Bunnik
schutting Vlissingen
schutting Purmerend
schutting Meerlo
schutting Wijk bij Duurstede
schutting Brielle
schutting Willemstad
schutting Vaassen
schutting Bovenkarspel
schutting Wijlre
schutting Kessel
schutting Afferden