Schutting Zegveld

Rond aan het kijken voor een beton schutting in Zegveld? Prins schuttingen kan uw schutting leveren of plaatsen de nieuwe schutting deskundig en snel voor u. Bij ons hebben we geen lange wachttijden voor het zetten van uw erfafscheiding. De gemiddelde wachtperiode na aanvaarding van de prijsopgave en het bouwen van de schutting is ca. 2 weken.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Ons bedrijf bouwen al ruim 15 jaar schuttingen, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke klussen voor bouw bedrijven. Elke tuin is verschillend, een juist inzicht is daardoor voornaam bij het installeren van een erfafscheiding. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. We plaatsen uw erfafscheiding zonder moeite kaars recht, in de meeste gevallen is daar ook geen laser waterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een erfafscheiding.

Hout beton Erfafscheiding Zegveld

Voor vele jaren was de houten erfafscheiding gewild, hedendaags kiezen steeds minder consumenten voor deze categorie erfafscheiding. De beton schutting is de laatste jaren alsmaar geliefder onder de klanten. De palen van deze soort schutting zijn ook niet van hout maar zijn vervaardigd van perfect beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig 50 jaar mee en is daarom bijzonder bestemd voor erfafscheidingen. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat perfect op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm voortdurend los blijft van de bodem.

Onze tuinschermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuin schermen

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Het tuin scherm is verkrijgbaar in Bangkirai hardhout met 24, 22 of 20 planken. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai lazuur blijft de goede kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 20 jaren.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe schutting

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton erfafscheiding leveren. Waarom word dit de luxe erfafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Grenen tuin scherm is dit de meest luxe schutting uit ons assortiment. Kies uit een van de 10 beton motieven zoals het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Vuren hout en u heeft een luxe schutting die jaren lang mee gaat. Bij de naaldhout soorten zoals Douglas worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdeklat.

Erfafscheiding kopen Zegveld.

een online shop een erfafscheiding kopen voor uw tuin in Zegveld is tegenwoordig erg simpel. Wij weten zeker dat u via het web snel en veilig een juiste erfafscheiding zult tegenkomen bij u in Zegveld. U hoeft daarom niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bezichtigen. Een schutting is zeker een grote aanschaf en u wilt zeker weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Heeft u verder twijfels na het aanschouwen van onze schutting foto’s op onze pagina? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Noord Brabant. Op zoek naar een referentie adres bij u in Zegveld? Vraag het ons, wellicht hebben voorheen een erfafscheiding neergezet in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze foto’s. Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? We kunnen de volgende soorten tuinafscheidingen of schutting bij u in Zegveld zetten:

Schutting soorten

Schutting geheel gemaakt van hout.

Hout beton Schutting gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe erfafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe schutting gemaakt van hout en Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe betonschutting van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief

Betonnen erfafscheidingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Beton schutting Zegveld

Zoekt u een erfafscheiding die staat als een woonhuis en welke ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor de solide betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting nauwelijks omslachtig toe te lichten. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een uitsparing waar de rots motief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. De grijze grauwe betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke beton print of een mooie moderne kleur voor uw beton. Denk hierbij aan Graniet motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe verkrijgbaar.

Tuindeur

Een tuinpoort is dikwijls onmisbaar als uw achtertuin aan een gangpad of openbare straat ligt.
Bij ons heeft u de keuze uit de onderstaande tuindeuren.

Houten tuinpoort op stalen raamwerk, in iedere hoogte leverbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Dubbele houten tuinpoort op stalen frame van bijvoorbeeld 3 meter breed.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Kapelle
schutting Nijkerkerveen
schutting Edam
schutting Nieuwendijk
schutting Well
schutting Elburg
schutting Meijel
schutting Valkenburg
schutting Alphen
schutting Hattem
schutting Franeker
schutting Beneden-Leeuwen