Schutting Zegveld

Op zoek naar een hout beton schutting Zegveld? Wij zijn de expert van Nederland in het installeren van schuttingen Zegveld. Het zetten van een schuttingen Zegveld kan gewoonlijk binnen 15 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Zegveld

Onze geroutineerde bouwers die niets anders uitvoeren dan tuinschuttingen bouwen, kunnen de schuttingen Zegveld perfect plaatsen. De bouwers letten onder andere op de juiste grens van de tuin en de hoogteverschillen die in elke achtertuin doorgaans verschillend zijn. Een laser waterpas word alleen in uiterste gevallen nog toegepast, dat zegt natuurlijk genoeg over het inzicht en ervaring van onze bouwers.

De houten schuttingen Zegveld vervaardigd van hout word tegenwoordig steeds minder gewild, ongeacht de prachtige natuurlijke uitstraling. De hout beton schutting is de afgelopen jaren alsmaar populairder geworden onder de bezoekers. Het grote pluspunt van deze soort schutting is dat de schutting palen niet van hout zijn maar van beton. Een beton paal rot niet, trekt niet krom en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten paal. De keep die onder in de beton paal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Door de beton plaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de grond.

Bij Prins schuttingen kan u keuze maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schuttingen Zegveld.

Tuin schermen Zegveld

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ca. 25 jaar. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot ca. 30 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Zegveld

Op zoek naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor deze luxe hout beton tuinschutting met Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonkap en een Nobifix tuin scherm is dit de meest luxe schutting Zegveld uit ons assortiment. Kies net als bij de beton schutting voor een prachtig motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Vuren hout en u heeft een luxe tuinschutting Zegveld die zeer lang mee gaat. Bij de naaldhout soorten zoals Douglas worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdekkap.

Tuinschutting kopen Zegveld.

Via het web een schutting kopen voor uw achtertuin Zegveld is tegenwoordig erg simpel. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een schutting voor uw tuin Zegveld. Zelf een schutting bedrijf opzoeken is dus niet meer nodig, 73% van alle schuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus online gedaan. Twijfelt u nog na het aanschouwen van onze schutting foto’s op onze internetpagina? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor extra voorlichtingen. Op zoek naar een referentie adres Zegveld? Vraag het ons, misschien hebben eerder een tuinafscheiding gemaakt in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en deskundige medewerkers! De volgende moderne schuttingen kunnen we uit eigen voorraad leveren Zegveld.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding gemaakt van hout.

Schuttingen Zegveld van hout met beton.

Semi luxe schutting van hout en luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met Elbe motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting van luxe Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Betonnen tuinafscheidingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allen kwaliteit tuinafscheidingen met goede garanties.

Betonschutting Zegveld

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting Zegveld nauwelijks omslachtig toe te lichten. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de palen over een inkeping waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. De grijze lelijke betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne beton print of een mooie moderne kleur voor uw beton. Denk hier bij aan Elbe motief, Rabat motief of het Romeins motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in drie kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur taupe verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Zegveld heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Zegveld

Wij kunnen uiteraard ook een poortdeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
U kunt kiezen uit verschillende modellen poorten die in 4 andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Douglas.

Standaard houten tuindeur waarbij de planken zijn aangebracht op een metalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, makkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Ruurlo
schutting Waarland
schutting Vogelwaarde
schutting Den Ham
schutting Doornenburg
schutting Gronsveld
schutting Middelburg
schutting Geldrop
schutting Loppersum
schutting Breukelen
schutting Genemuiden
schutting Tricht