Schutting Hoogezand

Op zoek naar een luxe schutting Hoogezand? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een moderne schutting Hoogezand. We kunnen doorgaans binnen 15 dagen de nieuwe schutting plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Hoogezand

Wij van Prins schuttingen zetten al ruim 18 jaar schuttingen Hoogezand, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke projecten voor bouw bedrijven. Het is belangrijk dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dit word iedere keer gedaan in overleg met de koper zodat er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. We plaatsen uw schutting zonder zorgen waterpas, in de meeste gevallen is er zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het zetten van een schutting.

Ongeacht de lagere verkoop cijfers is de eenvoudig uitziende houten tuinafscheiding nog steeds beschikbaar in ons omvangrijke assortiment. De hout beton schutting is de afgelopen jaren alsmaar geliefder onder de klanten. De basis van deze soort schuttingen Hoogezand bestaat uit beton palen i.p.v. hardhout. Een beton paal gaat hedendaags 45 jaar mee en is daarom uiterst geschikt voor schuttingen Hoogezand. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat volmaakt op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten zodat het tuinscherm altijd vrij blijft van de bodem.

Bij Prins schuttingen kan u keuze maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Hoogezand.

Tuinschermen Hoogezand

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 20 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Hoogezand

Naast de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Een combinatie van beton palen, motief betonplaten en een Douglas tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies uit 1 van de 10 beton motieven zoals het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Nobifix hout, maakt dit een luxe combinatie. De houten afdeklat op het houten tuinscherm maakt de schutting helemaal af.

Tuinschutting plaatsen Hoogezand.

Een tuinafscheiding plaatsen Hoogezand hoeft hedendaags niet ongemakkelijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Hoogezand is tegenwoordig erg makkelijk. Wij weten zeker dat u via het net vlug en veilig een juiste schutting Hoogezand zult tegenkomen voor uw woning in Hoogezand. U hoeft daarom ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bezichtigen. Een groot deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek aan onze website nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt aanschouwen? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Brabant. Zoekt u een referentie adres Hoogezand? Vraag het ons, waarschijnlijk hebben eerder een tuinafscheiding geplaatst in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? We kunnen de volgende soorten tuinafscheidingen of schutting Hoogezand bouwen:

Schutting soorten

Houten tuinafscheidingen van hout.

Tuinschutting Hoogezand van hout en beton.

Semi luxe schuttingen van hout met luxe Mediterraans motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Luxe schutting van hout met Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Hout motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allemaal kwaliteit tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Hoogezand

De beton schutting kan uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard perfect geschikt voor betonschuttingen Hoogezand. De beton schutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de beton platen in bevestigd worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde beton platen, heel wat verschillende soorten motieven voor een beton schutting. Denk hierbij aan Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur bruin verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Hoogezand heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Hoogezand

Een tuinpoort is vaak noodzakelijk als uw achtertuin aan een gang of openbare weg grenst.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de onderstaande tuin poorten.

Een houten poortdeur van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard gemonteerd op een stalen frame zodat het hout nooit kan werken.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Zierikzee
schutting Tegelen
schutting Ouderkerk aan de Amstel
schutting Bilthoven
schutting Heusden
schutting Leegkerk
schutting Vlodrop
schutting Steenbergen
schutting Spijkenisse
schutting Aalburg
schutting Tolkamer
schutting Bovenkarspel