Schutting Hoogezand

Op zoek naar een beton schutting Hoogezand? Wij kunnen uw schutting Hoogezand leveren of zetten de nieuwe schutting Hoogezand vakbekwaam en snel voor u. Bij Prins schuttingen hebben we geen lange wachttijden voor het monteren van uw schuttingen. De doorsnee wachtperiode na goedkeuring van de offerte en het bouwen van de schuttingen is plusminus 20 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Hoogezand

Wij bouwen al ruim 18 jaar schuttingen Hoogezand, zowel kleine klussen bij particulieren als grote klussen voor hoveniers. De schuttingbouwers letten o.a. op de correcte grens van de tuin en de hoogte verschillen die in elke tuin doorgaans anders zijn. We bouwen uw tuinschutting zonder problemen waterpas, in veel gevallen is er zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het zetten van een schutting.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Hoogezand erg gewild, hedendaags zoeken minder particulieren voor deze categorie tuinafscheiding. De luxe hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren alsmaar geliefder onder de klanten. Het grote pluspunt van deze categorie schutting is dat de schuttingpalen nooit van hout zijn maar van prefab beton. Een beton paal rot geheel niet, trekt nauwelijks krom en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten paal. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat volmaakt op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm altijd los blijft van de grond.

Onze tuin schermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Hoogezand.

Tuinschermen Hoogezand

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de goede kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot plusminus 20 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe schutting plaatsen Hoogezand

Behalve de standaard hout beton tuinschutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Dit model tuinafscheiding is een combinatie van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Grenen tuinscherm. Kies net als bij de beton schutting voor een prachtig motief op de beton platen, zoals het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Grenen hout, maakt het een luxe combinatie. Een afdeklat van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Tuinschutting kopen Hoogezand.

Via het web een schutting kopen voor uw tuin Hoogezand is hedendaags erg makkelijk. Wij weten zeker dat u via het internet vlug en veilig een geschikte schutting Hoogezand zal aantreffen voor uw woning in Hoogezand. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer noodzakelijk, 73% van alle schuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Het is zeker een grote aanschaf en u wilt uiteraard weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek op deze website nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt zien? U bent van harte welkom in de grote showtuin gelegen in Helmond. Of vraag ons om een tuin Hoogezand.

Een plaatje zegt doorgaans meer dan 1000 woorden echter onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? We kunnen de volgende type tuinafscheidingen of tuinafscheiding Hoogezand zetten:

Schutting soorten

Tuinafscheiding gemaakt van hout.

Hout beton schutting Hoogezand.

Semi luxe schutting van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting van luxe Elbe motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief

Geluidswerende beton schutting tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Hoogezand

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een woning en welke ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor de sterke beton schutting. Iedereen weet wel wat een beton schutting Hoogezand is, deze hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de beton platen in bevestigd worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde betonplaten, veel verschillende soorten motieven voor een beton schutting. Denk hierbij aan Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in drie kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin leverbaar. Kortom, schuttingen Hoogezand heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Hoogezand

Wij kunnen uiteraard ook een tuinpoort leveren die perfect bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de navolgende tuin poorten.

Een houten poort van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard bevestigd op een metalen frame zodat het tuinhout niet kan uitzetten.

Dubbele houten tuinpoort op stalen frame van b.v. 200cm breed.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Appelscha
schutting Made
schutting Emmen
schutting Bergeijk
schutting Langeraar
schutting Zoetermeer
schutting Den Ham
schutting Arnemuiden
schutting Bladel
schutting Velserbroek
schutting Stadskanaal
schutting Malden