Schutting Hoogezand

Op zoek naar een luxe schutting bij u in Hoogezand? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het monteren van erfafscheidingen. We kunnen gewoonlijk binnen 20 dagen een nieuwe erfafscheiding bouwen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

We werken uitsluitend met doorgewinterd personeel welke niks anders doen dan het monteren van erfafscheidingen. Iedere tuin is afwijkend, een precies inzicht is daarom essentieel bij het plaatsen van een schutting. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. We zetten uw erfafscheiding zonder moeite kaars recht, in veel gevallen is daar zelfs geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een erfafscheiding.

Hout beton Erfafscheiding Hoogezand

Een houten schutting vervaardigd van houten palen in combinatie met houten tuinschermen (van onder andere Bangkirai) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de stads tuinen. De hout beton erfafscheiding is de laatste jaren alsmaar geliefder onder de particulieren. De basis van dit type schuttingen bestaat uit betonpalen i.p.v. hardhout. Een betonpaal rot geheel niet, trekt bijna niet scheef en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. De keep die onder in de beton paal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Door de beton plaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aardbodem.

Bij ons kan u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting.

Tuinschermen

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Bankirai hardhout 20, 22 of 24 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaren. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai lazuur blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot plusminus 20 jaar.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton schutting

Naast de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonkap en een Douglas tuinscherm is dit de meest luxe schutting uit onze collectie. Kies uit een van de 10 beton designs zoals het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Vuren hout en u heeft een luxe erfafscheiding die zeer lang mee gaat. Als finishing touch plaatsen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Hoogezand.

Een schutting plaatsen in Hoogezand hoeft hedendaags niet ingewikkeld te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw tuin in Hoogezand is nu erg simpel. Zoek het op in Google.nl en u vind al vlot een erfafscheiding die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 20% van onze bezoekers gedaan. Een schutting is zeker een grote aankoop en u wilt zeker weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Bent u alsnog niet overtuigd na het bekijken van deze site? U bent van harte welkom in onze riante showtuin gelegen in Helmond. Of vraag ons om een tuin bij u in Hoogezand.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze koopt! Schutting kopen Hoogezand. Dat was nog nooit zo gemakkelijk! We kunnen de volgende type tuinafscheidingen of schutting bij u in Hoogezand plaatsen:

Erfafscheiding soorten

Erfafscheiding geheel gemaakt van hout.

Hout beton erfafscheiding.

Semi luxe erfafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe schutting van hout met Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe betonschutting van luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Geluidswerende schutting tot 300cm hoog.

Elk van deze soort erfafscheidingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Hoogezand

Op zoek naar een schutting die staat als een woning en welke ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor een stevige betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk perfect geschikt voor schuttingmaterialen. Net als bij de hout beton erfafscheiding hebben de schuttingpalen een opening waar de beton platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde beton platen, veel gevariëerde soorten motieven voor de betonschutting. Denk hier bij aan Elbe motief, Hout motief of het Nostalgie motief. De meeste beton motieven zijn evenals enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het ook mogelijk om twee verschillende motieven per beton plaat te leveren!!

Poort

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een tuinpoort leveren die volledig bij uw nieuwe erfafscheiding aansluit.
U kan een keuze maken uit verscheidene modellen tuinpoorten die in vier andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Douglas.

Normale houten tuindeur waarbij de planken zijn bevestigd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten tuindeur op metalen frame van b.v. 220cm breed.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Ens
schutting Nederhorst
schutting Holwerd
schutting Nuenen
schutting Weerselo
schutting Ooltgensplaat
schutting Andelst
schutting Erp
schutting Ulvenhout
schutting Breda
schutting Koewacht
schutting Millingen aan de Rijn