Schutting Kumtich

Op het web aan het zoeken voor een nieuwe schutting Kumtich? Wij kunnen de schuttingen Kumtich op locatie brengen of monteren de nieuwe schutting Kumtich vakkundig en snel voor u. We kunnen normaliter binnen 15 dagen de nieuwe schuttingen zetten.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Kumtich

Door onze 18 jaar ervaring in het installeren van schutting Kumtich bent u verzekerd van een correct eind resultaat met goede garanties. Elke achtertuin is anders, een precies inzicht is daarom voornaam bij het installeren van een tuinschutting. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Wij bouwen uw tuinschutting zonder moeite kaars recht, in veel gevallen is daar ook geen laser waterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een schutting.

De houten schutting Kumtich gemaakt van houten schuttingpalen in combinatie met houten tuinschermen (van onder andere Grenen) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de stads tuinen. De hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren alsmaar populairder onder de klanten. De basis van dit type tuinafscheidingen Kumtich bestaat uit betonpalen i.p.v. tuinhout. Een betonpaal gaat tegenwoordig 30 jaar mee en is daarom uiterst bestemd voor tuinafscheidingen Kumtich. De sponning die onder in de betonpaal zit is gemaakt voor een beton plaat. Dankzij de beton plaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aardbodem.

Onze tuin schermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Kumtich.

Tuin schermen Kumtich

Grenen geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 8 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van ca. 25 jaren. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 30 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe schutting plaatsen Kumtich

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een houten tuin scherm is dit de meest luxe schutting Kumtich uit onze collectie. Kies uit een van de 10 beton designs zoals het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Grenen hout en men heeft een luxe schutting Kumtich die zeer lang mee gaat. De houten afdeklat op het houten tuinscherm maakt het plaatje helemaal af.

Schutting kopen Kumtich.

Via het web een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Kumtich is tegenwoordig erg gemakkelijk. We weten zeker dat u via het web vlug en veilig een geschikte schutting Kumtich zal aantreffen voor uw woning in Kumtich. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 10% van onze consumenten gedaan. Een schutting is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt vanzelfsprekend weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Twijfelt u nog na het zien van de schutting foto’s op onze website? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Brabant. Zoekt u een referentie adres Kumtich? Vraag het ons, mogelijk hebben voorheen een schutting gemaakt in uw wijk.

Een foto zegt doorgaans meer dan duizend woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Schutting kopen Kumtich. Het was nog nooit zo gemakkelijk! Deze volgende moderne tuinafscheidingen kunnen wij uit voorraad leveren Kumtich.

Tuinafscheiding soorten

Houten schuttingen van hout.

Hout beton schuttingen Kumtich.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout met luxe Steen motief, Rabat motief of het Rhein motief

Luxe schutting van hout met Mediterraans motief, Rabat motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Geluidswerende beton schutting tot 300cm hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Betonschutting Kumtich

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een betonschutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend uitstekend geschikt voor betonschuttingen Kumtich. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de beton platen in geschoven worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde beton platen, heel wat verschillende soorten motieven voor de beton schutting. Denk hier bij aan Steen motief, Graniet motief of het Nostalgie motief. De meeste beton motieven zijn ook enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het tevens mogelijk om twee andere motieven per beton plaat te leveren!!

Poortdeur Kumtich

Een poortdeur is dikwijls noodzakelijk als uw tuin aan een gangpad of openbare weg grenst.
Bij ons heeft u de keuze uit de volgende poortdeuren.

Houten poortdeur op stalen raamwerk, in elke hoogte leverbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Extra brede poortdeur waar u met de wagen of aanhangwagen door heen kan rijden.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Bennebroek
schutting ‘s-Gravendeel
schutting ‘s-Gravenhage
schutting Leens
schutting Onstwedde
schutting Schinveld
schutting Goor
schutting Driel
schutting Landsmeer
schutting Middenmeer
schutting Geervliet
schutting Dalfsen