Schutting Kumtich

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting Kumtich? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een hout beton schutting Kumtich. Bij ons hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het zetten van uw schuttingen. De doorsnee wachttijd na goedkeuring van de prijsopgave en het monteren van de schutting is ongeveer 10 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Kumtich

Wij van Prins schuttingen zetten al ruim 18 jaar schuttingen Kumtich, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke projecten voor bouwbedrijven. De schuttingbouwers letten o.a. op de exacte grens van de tuin en de hoogte die in elke achtertuin gewoonlijk anders zijn. We zetten uw tuinschutting zonder moeite waterpas, in veel gevallen is er ook geen kruislaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een schutting.

Ongeacht de mindere afzet cijfers is de natuurlijk ogende houten tuinafscheiding nog steeds leverbaar in ons grote assortiment. De luxe hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren voortdurend geliefder onder de klanten. Het grote voordeel van dit type schutting is dat de schuttingpalen nooit van hardhout zijn maar van beton. Een betonpaal rot niet, trekt nauwelijks krom en gaat daardoor veel langer mee dan een houten schuttingpaal. De sponning die beneden in de beton paal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm steeds los blijft van de grond.

Prins schuttingen kan 4 gevariëerde houtsoorten afleveren, iedere soort heeft andere eigenschappen voor uw nieuwe schuttingen Kumtich.

Tuinschermen Kumtich

Geimpregneerd grenen hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaar. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 20 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Kumtich

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te eenvoudig vind en de betonschutting te afgesloten, kies dan voor de luxe tuinafscheiding. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Vuren tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Kumtich uit ons assortiment. Kies net als bij de beton schutting voor een aantrekkelijk motief op de beton platen, zoals het Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. We monteren een tuin scherm naar keus tussen de betonpalen en op de Elbe motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. Als finishing touch zetten we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Kumtich.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw huis Kumtich is hedendaags erg simpel. Zoek het op in Google en u treft al vlug een schutting Kumtich die bij u past. U hoeft dan niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bekijken. Een flink deel van alle bestellingen worden hedendaags dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek aan deze internetpagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheidingen in het echt bezichtigen? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor extra voorlichtingen. Op zoek naar een referentie tuin Kumtich? Vraag het ons, wellicht hebben eerder een tuinafscheiding geplaatst in uw wijk.

Een plaatje zegt meestal meer dan 1000 woorden toch onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en deskundige schuttingbouwers! De volgende mooie schuttingen kunnen we uit voorraad leveren Kumtich.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding geheel gemaakt van hout.

Hout beton schutting Kumtich.

Semi luxe schuttingen van hout in combinatie met luxe Mediterraans motief, Graniet motief of het Rhein motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Kumtich

Op zoek naar een schutting die staat als een woning en welke ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor de sterke beton schutting. Iedereen weet wel wat de betonschutting Kumtich is, dit hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. De betonschutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de betonplaten in geplaatst worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als in het verleden. Vooral de betonplaten zijn een stuk mooier met diverse kleuren en motieven. Denk hier bij aan Mediterraans motief, Rabat motief of het Romeins motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Kumtich heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Kumtich

Een tuindeur is dikwijls onmisbaar als uw achtertuin aan een doorgang of openbare straat ligt.
U kan een keuze maken uit verschillende modellen tuindeuren die in vier andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Douglas.

Houten tuindeur op stalen raamwerk, in iedere hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Dubbele houten tuinpoort op metalen frame van b.v. 2 meter breed.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Someren
schutting Sprundel
schutting Nuth
schutting Enter
schutting Ulrum
schutting Oudewater
schutting Harderwijk
schutting Haaren
schutting Hoogkarspel
schutting Ens
schutting Leeuwarden
schutting Monster