Schutting Ter-Aar

Op het web aan het kijken voor een nieuwe schutting in Ter-Aar? Prins schuttingen is de expert van Nederland in het zetten van schuttingen. Bij Prins schuttingen hebben wij geen lange wachttijden voor het plaatsen van uw schutting. De gemiddelde wachttijd na akkoord van de aanbieding en het monteren van de erfafscheiding is ongeveer 10 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze geroutineerde bouwers die niets anders doen dan erfafscheidingen zetten kunnen de schutting correct zetten. Elke achtertuin is afwijkend, een juist inzicht is daardoor belangrijk bij het zetten van een schutting. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Wij plaatsen uw schutting zonder moeite kaars recht, in de meeste gevallen is daar ook geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een erfafscheiding.

Hout beton Erfafscheiding Ter-Aar

Voor vele jaren was de houten erfafscheiding gewild, tegenwoordig zoeken minder particulieren voor dit type schutting. Klanten kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals b.v. de luxe hout beton schutting. De fundering van dit type schuttingen bestaat uit beton palen i.p.v. tuinhout. Een betonpaal gaat hedendaags 50 jaar mee en is hier door buitengewoon geschikt voor schuttingen. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat volledig op aansluit. Vanwege de beton plaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de grond.

Wij kunnen 4 gevariëerde hout soorten leveren, iedere soort heeft verschillende eigenschappen.

Tuinschermen

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot ca. 15 jaren.

Het tuin scherm is leverbaar in Bangkirai hardhout met 20, 22 of 24 planken. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai olie blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot circa 30 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton schutting

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe erfafscheiding genoemd. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Vuren tuin scherm is dit de meest luxe schutting uit ons assortiment. De volgende motieven zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting: Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Vuren hout en men heeft een luxe erfafscheiding die zeer lang mee gaat. De houten afdeklat op het tuin scherm maakt de schutting helemaal af.

Schutting plaatsen Ter-Aar.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin in Ter-Aar is hedendaags erg handig. Eenvoudig in uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een schutting voor uw huis in Ter-Aar. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 20% van de consumenten gedaan. Wij kunnen snappen dat een schutting bestellen via het net spannend kan zijn. Bent u nog niet zeker na het bekijken van deze site? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Brabant. Zoekt u een referentie tuin bij u in Ter-Aar? Vraag het Prins schuttingen, waarschijnlijk hebben voorheen een schutting geplaatst in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en deskundige medewerkers! Wij kunnen de volgende soorten tuinschutting of erfafscheiding bij u in Ter-Aar plaatsen:

Erfafscheiding soorten

Houten erfafscheidingen van hout.

Schuttingen gemaakt van hout en beton.

Semi luxe erfafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Luxe schutting gemaakt van hout met luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Geluidswerende betonnen erfafscheiding tot 300cm hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze erfafscheidingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Betonschutting Ter-Aar

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de betonschutting. Iedereen weet wel wat de betonschutting is, dit hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Net zoals bij de hout beton erfafscheiding beschikken de betonpalen over een opening waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde betonplaten, veel meerdere soorten motieven voor de beton schutting. Denk hier bij aan Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een verschillend motief te kiezen. Leverbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort

Wij hebben voor elke soort erfafscheiding een bijbehorende poortdeur.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuze uit de onderstaande tuin poorten.

Houten poort op een metalen frame, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Een tweedelige poort gemaakt van Bangkirai, Grenen, Douglas of Vuren, makkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Loppersum
schutting Panningen
schutting Appingedam
schutting Makkum
schutting Vlijmen
schutting Rhenen
schutting Hoogkarspel
schutting Esch
schutting Geertruidenberg
schutting Lochem
schutting Angeren
schutting Stiens