Schutting Ter Aar

Rond aan het kijken voor een moderne schutting Ter Aar? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor uw nieuwe tuinschutting Ter Aar. Bij ons hebben we geen lange wachttijden voor het bouwen van uw schutting. De doorsnee wachtperiode na akkoord van de prijsopgave en het plaatsen van de schuttingen is ca. 2 weken.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Ter Aar

Ons bedrijf plaatsen al ruim 18 jaar schuttingen Ter Aar, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke projecten voor bouwbedrijven. De schuttingbouwers letten o.a. op de juiste grens van de achtertuin en de hoogte verschillen die in elke tuin dikwijls ongelijk zijn. Een kruislijnlaser word slechts in extreme gevallen nog gebruikt, dit zegt natuurlijk genoeg over het inzicht en ervaring van de bouwers.

Voor vele jaren was de houten schutting Ter Aar erg populair, hedendaags kiezen steeds minder particulieren voor dit type schutting. Bezoekers kiezen meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals b.v. de beton tuinafscheiding. De basis van dit type tuinafscheidingen Ter Aar bestaat uit beton palen i.p.v. tuinhout. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 35 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. De keep die beneden in de beton paal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Dankzij de beton plaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de grond.

Onze tuinschermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Ter Aar.

Tuinschermen Ter Aar

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van plusminus 25 jaren. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot ca. 20 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe schutting plaatsen Ter Aar

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te simpel vind en de betonschutting te afgesloten, kies dan voor een luxe tuinafscheiding. Dit model schutting is een samenstelling van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Grenen tuin scherm. Kies net als bij de beton schutting voor een schitterend motief op de betonplaten, zoals het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. We monteren een tuin scherm naar keus tussen de beton palen en op de Luxe mediterraans motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. De afdeklat van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Ter Aar.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin Ter Aar is tegenwoordig erg simpel. Wij weten zeker dat u via het internet vlot en veilig een geschikte schutting Ter Aar zal vinden voor uw woning in Ter Aar. Persoonlijk een schutting bedrijf opzoeken is uiteraard niet meer nodig, 85% van alle schuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Een flink deel van alle bestellingen worden hedendaags dus online gedaan. Heeft u nog twijfels na het aanschouwen van de tuinafscheiding foto’s op onze pagina? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor meer informatie. Wellicht hebben wij Ter Aar eerder een schutting gezet, vraag ons om een referentie tuin.

Een foto zegt vaak meer dan duizend woorden toch onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Tuinafscheiding kopen Ter Aar. Het was nog nooit zo simpel! De volgende fraaie tuinafscheidingen kunnen we uit voorraad leveren Ter Aar.

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Ter Aar gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout met luxe Elbe motief, Hout motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting van hout en Romeins motief, Hout motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting van luxe Elbe motief, Graniet motief of het Rhein motief

Beton tuinafscheidingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Ter Aar

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de beton schutting. Iedereen weet wel wat een beton schutting Ter Aar is, dat hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de rots motief platen in bevestigd worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als de vorige eeuw. Vooral de betonplaten zijn een stuk moderner geworden met verscheidene kleuren en motieven. Denk hier bij aan Elbe motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur taupe verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Ter Aar heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Ter Aar

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een tuindeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren poorten leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Normale houten tuindeur waarop de planken zijn gemonteerd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, handig als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Eindhoven
schutting Horst
schutting Boskoop
schutting Maasland
schutting Varsseveld
schutting Bennebroek
schutting Lemelerveld
schutting Simpelveld
schutting Leiden
schutting Teteringen
schutting Dommelen
schutting Grubbenvorst