Schutting Wilrijk

Op zoek naar een beton schutting Wilrijk? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een luxe tuinschutting Wilrijk. We kunnen meestal binnen 1 week de nieuwe schuttingen monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Wilrijk

Door onze jarenlange ervaring in het plaatsen van schuttingen Wilrijk bent u zeker van een degelijk eind resultaat met uitstekende garanties. Het is belangrijk dat de schutting op de goede hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dat word iedere keer gedaan in overleg met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over bestaan. Een kruislaser word alleen in extreme gevallen nog gebruikt, dit zegt uiteraard voldoende over het denkbeeld en routine van onze schuttingbouwers.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Wilrijk erg populair, hedendaags kiezen minder consumenten voor deze soort tuinafscheiding. Bezoekers kiezen vaker voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de beton tuinafscheiding. De fundering van dit type schuttingen Wilrijk bestaat uit beton palen in plaats van tuinhout. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt bijna niet krom en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten paal. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat uitstekend op aansluit. Dankzij de beton plaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aarde.

Onze tuin schermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Wilrijk.

Tuin schermen Wilrijk

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van plusminus 25 jaar. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 30 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe schutting plaatsen Wilrijk

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor deze luxe hout beton tuinschutting met Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Dit model schutting is een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Nobifix tuin scherm. Kies net als bij de betonschutting voor een schitterend motief op de beton platen, zoals het Rots motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Nobifix hout, maakt dit een luxe combinatie. Als finishing touch zetten we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Wilrijk.

Via het net een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Wilrijk is hedendaags erg gemakkelijk. Wij weten zeker dat u via het web vlug en veilig een juiste schutting Wilrijk zult tegenkomen voor uw woning in Wilrijk. Persoonlijk een schutting bedrijf opzoeken is uiteraard niet meer nodig, 72% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Een schutting is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt natuurlijk weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Bent u nog niet overtuigd na het lezen van deze site? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor extra info. Op zoek naar een referentie tuin Wilrijk? Vraag het ons, mogelijk hebben eerder een schutting gemaakt in uw wijk.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze koopt! Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Wij kunnen de volgende soorten tuinschutting of schutting Wilrijk plaatsen:

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Hout beton schuttingen Wilrijk.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout en luxe Romeins motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Mediterraans motief, Graniet motief of het Rhein motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn allemaal kwaliteit tuinafscheidingen met goede garanties.

Betonschutting Wilrijk

Op zoek naar een schutting die staat als een woonhuis en welke ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor de gefundeerde betonschutting. Iedereen begrijpt wel wat de beton schutting Wilrijk is, deze hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. De beton schutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de betonplaten in geschoven worden. De grijze grauwe betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke beton print of een moderne kleur voor uw beton. Denk hier bij aan Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin mogelijk. Kortom, schuttingen Wilrijk heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Wilrijk

Een tuindeur is dikwijls noodzakelijk als uw achtertuin aan een doorgang of openbare straat ligt.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren poortdeuren leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Normale houten tuindeur waarbij de planken zijn bevestigd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Extra brede poort waar men met een voertuig of aanhanger door heen kan rijden.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Ootmarsum
schutting Winterswijk
schutting Belfeld
schutting Aalden
schutting Putten
schutting Dalfsen
schutting Wouw
schutting Kortenhoef
schutting Heusden
schutting Ulrum
schutting Schinnen
schutting Sint Annaland