Schutting Wilrijk

Op de elektronische snelweg aan het kijken voor een nieuwe schutting Wilrijk? Wij zijn de expert van Nederland in het plaatsen van schuttingen Wilrijk. We kunnen meestal binnen 2 weken de nieuwe schuttingen monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Wilrijk

Wij van Prins schuttingen plaatsen al ruim 18 jaar schutting Wilrijk, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote projecten voor bouwbedrijven. Elke achtertuin is anders, een juist inzicht is daarom essentieel bij het plaatsen van een tuinschutting. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. We plaatsen uw schutting zonder problemen waterpas, in de meeste gevallen is er ook geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een schutting.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Wilrijk erg gewild, hedendaags kiezen steeds minder particulieren voor deze categorie schutting. De luxe hout beton schutting is de afgelopen jaren steeds populairder onder de bezoekers. De fundering van dit type schuttingen Wilrijk bestaat uit betonpalen in plaats van tuinhout. Een beton paal gaat tegenwoordig 40 jaar mee en is daardoor uiterst geschikt voor tuinafscheidingen Wilrijk. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat foutloos op aansluit. Vanwege de betonplaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aardbodem.

Prins schuttingen kan 4 verschillende hout soorten leveren, iedere houtsoort heeft verschillende eigenschappen voor de nieuwe schutting Wilrijk.

Tuinschermen Wilrijk

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van circa 8 jaar. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur fors verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 20 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Wilrijk

Behalve de standaard hout beton tuinschutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Dit type tuinafscheiding is een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Douglas tuinscherm. De volgende motieven zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Wilrijk: Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief. We plaatsen een tuin scherm naar keus tussen de betonpalen en op de Romeins motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Als finishing touch plaatsen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Wilrijk.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Wilrijk is nu erg makkelijk. Wij weten zeker dat u via het internet vlot en veilig een geschikte schutting Wilrijk zal vinden voor uw woning in Wilrijk. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 14% van onze bezoekers gedaan. Een groot deel van alle aankopen worden hedendaags dus online gedaan. Bent u verder nog niet zeker na het bekijken van deze site? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin liggend in Helmond. Op zoek naar een referentie tuin Wilrijk? Vraag het ons, wellicht hebben eerder een schutting gemaakt in uw wijk.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze koopt. Schutting kopen Wilrijk. Het was nog nooit zo simpel! Wij kunnen de volgende soorten tuinafscheidingen of schutting Wilrijk plaatsen:

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Wilrijk gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout en luxe Rots motief, Klassiek steen motief of het Hout motief

Luxe schutting van hout met Steen motief, Rabat motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Betonnen tuinafscheidingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Welke schutting u ook kiest het zijn allen kwaliteit tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Wilrijk

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de betonschutting. Iedereen begrijpt immers wat de beton schutting Wilrijk is, dat hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de betonplaten in geschoven worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als in het verleden. Vooral de betonplaten zijn heel wat mooier geworden met verscheidene kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Hout motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een verschillend motief te bestellen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort Wilrijk

Een tuindeur is meestal noodzakelijk als uw achtertuin aan een doorgang of openbare weg grenst.
U kan kiezen uit diverse soorten poortdeuren die in vier verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Nobifix.

Houten poort op stalen frame, in iedere hoogte leverbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Dubbele houten tuinpoort op metalen frame van b.v. 220cm breed.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Nieuw-Lekkerland
schutting Gemert
schutting Dinxperlo
schutting Coevorden
schutting Borne
schutting Bemmel
schutting Oldebroek
schutting Ammerstol
schutting Hoek
schutting Tolkamer
schutting Warffum
schutting Bleiswijk