Schutting Enkhuizen

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting Enkhuizen? Prins schuttingen is de expert van Nederland in het monteren van uw schutting Enkhuizen. We kunnen normaliter binnen 10 dagen de nieuwe schutting monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Enkhuizen

Onze bedreven bouwers die niets anders doen dan tuinschuttingen zetten, kunnen de schuttingen Enkhuizen perfect plaatsen. De schuttingbouwers letten o.a. op de correcte grens van de tuin en de hoogteverschillen die in elke achtertuin doorgaans verschillend zijn. We bouwen uw schutting zonder zorgen waterpas, in de meeste gevallen is daar zelfs geen laserwaterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

Ondanks de lagere verkoop cijfers is de eenvoudig uitziende houten schutting nog steeds verkrijgbaar in ons omvangrijke assortiment. Consumenten kiezen steeds meer voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de hout beton tuinafscheiding. De basis van deze soort tuinafscheidingen Enkhuizen bestaat uit beton palen in plaats van tuinhout. Een betonpaal rot niet, trekt niet krom en gaat daardoor veel langer mee dan een houten schuttingpaal. De sponning die onder in de betonpaal zit is bedoeld voor een beton plaat. Dankzij de betonplaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aarde.

Bij Prins schuttingen kan u keuze maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Enkhuizen.

Tuinschermen Enkhuizen

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van circa 8 jaren. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaar. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 20 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Enkhuizen

Op zoek naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor deze luxe hout beton schutting met Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Grenen tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Enkhuizen uit ons assortiment. Kies uit 1 van de tien beton motieven zoals het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Vuren hout, maakt het een luxe combinatie. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Douglas word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting plaatsen Enkhuizen.

Een schutting plaatsen Enkhuizen hoeft hedendaags niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw tuin Enkhuizen is nu erg gemakkelijk. Eenvoudig in uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een schutting voor uw tuin Enkhuizen. U hoeft dus niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bekijken. Wij kunnen snappen dat een schutting aanschaffen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan deze internetpagina nog vragen of wilt u de tuinafscheiding in het echt bekijken? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Noord Brabant. Wellicht hebben we Enkhuizen voorheen een schutting gemaakt, vraag ons om een referentie tuin.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze koopt! Schutting kopen Enkhuizen. Het was nog nooit zo simpel! Op deze website vind u de tuinafscheidingen die wij plaatsen Enkhuizen. Iedere soort tuinafscheiding heeft z’n aparte uitstraling.

Schutting soorten

Houten schuttingen van hout.

Hout beton schuttingen Enkhuizen.

Semi luxe schutting gemaakt van hout met luxe Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting van hout met luxe Elbe motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting van luxe Mediterraans motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief

Geluidswerende beton schutting tot 300cm hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Enkhuizen

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een beton schutting. Iedereen begrijpt wel wat de beton schutting Enkhuizen is, dit hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de palen over een inkeping waar de betonplaten van 36cm hoog in geschoven worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als vroeger. Ze zijn een stuk mooier geworden met verscheidene tinten en motieven. Denk hierbij aan Steen motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op bestelling is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een ander motief te kiezen. Leverbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Poort Enkhuizen

We hebben voor elk type tuinafscheiding een bijbehorende poortdeur.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de navolgende tuinpoorten.

Houten poortdeur op een metalen raamwerk, in iedere hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 250cm.

Extra brede tuindeur waar men met een voertuig of aanhanger door heen kan rijden.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Laren
schutting Hazerswoude-Rijndijk
schutting Ameide
schutting Goor
schutting Schinnen
schutting Apeldoorn
schutting Oostburg
schutting Meppel
schutting Ouderkerk aan de Amstel
schutting Warmenhuizen
schutting Oudewater
schutting Elst