Schutting Enkhuizen

Op zoek naar een nieuwe schutting bij u in Enkhuizen? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een beton erfafscheiding. Bij Prins schuttingen hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het plaatsen van uw erfafscheiding. De doorsnee wachttijd na goedkeuring van de offerte en het plaatsen van de schutting is plusminus 1 week.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze ervaren bouwers die niets anders uitvoeren dan erfafscheidingen plaatsen kunnen de houten schutting perfect zetten. De bouwers letten onder andere op de exacte grens van de tuin en de hoogte die in elke achtertuin doorgaans ongelijk zijn. Een kruislijnlaser word alleen in extreme gevallen nog toegepast, dat zegt natuurlijk genoeg over het inzicht en ervaring van de bouwers.

Hout beton Erfafscheiding Enkhuizen

Een houten schutting gemaakt van houten palen met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Douglas) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de stads tuinen. Consumenten kiezen meer voor een kwaliteit schutting zoals b.v. de luxe hout beton schutting. De schuttingpalen van deze soort erfafscheiding zijn niet van hout maar zijn geproduceerd van kwaliteit beton. Een betonnen paal rot niet, trekt bijna niet krom en gaat daarom veel langer mee dan een houten schuttingpaal. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat foutloos op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm steeds los blijft van de grond.

Prins schuttingen kan vier gevariëerde houtsoorten leveren, iedere soort heeft andere kenmerken.

Tuin schermen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Bangkirai hardhout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai lazuur blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 20 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton erfafscheiding

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton erfafscheiding, ook wel de luxe erfafscheiding genoemd. Dit type schutting is een samenstelling van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Vuren tuin scherm. Kies net als bij de betonschutting voor een charmant motief op de betonplaten, zoals het Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Grenen hout en men heeft een luxe schutting die jaren lang mee gaat. De houten afdeklat op het tuin scherm maakt het plaatje compleet.

Schutting plaatsen Enkhuizen.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin in Enkhuizen is hedendaags erg handig. Zoek het op met Google.nl en u vind al gauw een schutting die bij u past. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer nodig, 75% van alle schuttingen worden hedendaags online verkocht. We kunnen begrijpen dat een erfafscheiding aanschaffen via het net spannend kan zijn. Bent u alsnog niet zeker na het bekijken van deze site? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor extra info. Zoekt u een referentie tuin bij u in Enkhuizen? Vraag het ons, wellicht hebben eerder een schutting gemaakt in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Schutting kopen Enkhuizen. Dat was nog nooit zo gemakkelijk! Prins Schuttingen kan de volgende modellen tuinschutting of schutting bij u in Enkhuizen zetten:

Schutting soorten

Erfafscheiding van hout.

Erfafscheiding van hout en beton.

Semi luxe erfafscheidingen gemaakt van hout met luxe Steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting van hout met Steen motief, Graniet motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief

Geluidswerende beton schutting tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort erfafscheidingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Enkhuizen

Een betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen weet immers wat de betonschutting is, deze hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Net zoals bij de hout beton erfafscheiding beschikken de schuttingpalen over een inkeping waar de rots motief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde beton platen, heel wat meerdere soorten motieven voor een beton schutting. Denk hier bij aan Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een ander motief te bestellen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur

Een poort is meestal onmisbaar als uw tuin aan een gangpad of openbare straat grenst.
Bij ons heeft u de keuze uit de volgende tuin poorten.

Houten tuindeur op een metalen frame, in iedere hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Bangkirai, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Heino
schutting Zetten
schutting Opmeer
schutting Nieuwstadt
schutting Baflo
schutting Diepenveen
schutting Dordrecht
schutting Megen
schutting Kortenhoef
schutting Leens
schutting Slochteren
schutting Esch