Schutting Enkhuizen

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting Enkhuizen? Wij zijn de specialist van Nederland in het installeren van uw schutting Enkhuizen. We kunnen gewoonlijk binnen 2 weken de nieuwe schutting plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Enkhuizen

Wij werken uitsluitend met ervaren personeel die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het plaatsen van schuttingen Enkhuizen. Het is belangrijk dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dit word steeds gedaan in overleg met de koper zodat er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Wij bouwen uw tuinschutting zonder zorgen waterpas, in veel gevallen is er ook geen laser waterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een schutting.

Ongeacht de lagere verkoop cijfers is de natuurlijk uitziende houten tuinafscheiding nog steeds leverbaar in ons ruime assortiment. De beton schutting is de laatste jaren voortdurend geliefder onder de consumenten. De basis van dit type schuttingen Enkhuizen bestaat uit betonpalen i.p.v. hardhout. Een beton paal rot geheel niet, trekt nooit scheef en gaat daarom veel langer mee dan een houten schuttingpaal. De keep die onder in de betonpaal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm steeds los blijft van de aarde.

Onze tuin schermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Enkhuizen.

Tuinschermen Enkhuizen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 25 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton schutting plaatsen Enkhuizen

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonkap en een Grenen tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting Enkhuizen uit ons assortiment. Kies net als bij de beton schutting voor een prachtig motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Nobifix hout, maakt dit een luxe combinatie. De houten afdekkap op het houten tuinscherm maakt de schutting compleet.

Schutting plaatsen Enkhuizen.

Via het net een schutting kopen voor uw achtertuin Enkhuizen is hedendaags erg handig. Wij weten zeker dat u via het internet snel en veilig een geschikte tuinafscheiding Enkhuizen zal aantreffen voor uw woning in Enkhuizen. U hoeft daarom niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bekijken. Wij kunnen snappen dat een tuinafscheiding aanschaffen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan deze pagina nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt zien? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor meer voorlichtingen. Of vraag ons om een adres Enkhuizen.

Een plaatje zegt meestal meer dan duizend woorden toch onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en vakkundige medewerkers! Op deze website vind u de schuttingen die we plaatsen Enkhuizen. Iedere soort schutting heeft zijn eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding van hout.

Hout beton tuinschutting Enkhuizen gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout en luxe Steen motief, Graniet motief of het Romeins motief

Luxe schutting van hout in combinatie met luxe Steen motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting van luxe Hout motief, Graniet motief of het Rhein motief

Beton tuinafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Enkhuizen

De betonschutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk uitstekend geschikt voor betonschuttingen Enkhuizen. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een opening waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde betonplaten, heel wat verschillende soorten motieven voor de beton schutting. Denk hier bij aan Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief beton platen zijn in 3 kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe leverbaar. Kortom, schuttingen Enkhuizen heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Enkhuizen

Een tuindeur is dikwijls onmisbaar als uw achtertuin aan een gang of openbare weg grenst.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix tuindeuren leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Standaard houten tuindeur waarop de planken zijn geschroefd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuindeur waar u met een voertuig of aanhangwagen door heen kan rijden.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Odiliapeel
schutting Losser
schutting Zwolle
schutting Kollum
schutting Maasland
schutting Driel
schutting Gramsbergen
schutting Uddel
schutting Rotterdam
schutting Weesp
schutting Aalst
schutting Hoogvliet