Schutting Uden

Op zoek naar een hout beton schutting bij u in Uden? Prins schuttingen kan uw schutting leveren of installeren uw nieuwe schutting vakbekwaam en snel voor u. Bij Prins schuttingen hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het monteren van uw schutting. De gemiddelde wachttijd na akkoord van de offerte en het bouwen van de erfafscheiding is ongeveer 1 week.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze 15 jaar ervaring in het zetten van erfafscheidingen bent u verzekerd van een eerlijk resultaat met goede garanties. Elke achtertuin is anders, een goed inzicht is daarom voornaam bij het monteren van een schutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Een laser waterpas word slechts in extreme gevallen nog aangewend, dit zegt natuurlijk genoeg over het denkbeeld en routine van onze bouwers.

Hout beton Erfafscheiding Uden

De houten schutting vervaardigd van hout word hedendaags steeds minder populair, ondanks de schitterende natuurlijke uitstraling. Consumenten kiezen steeds meer voor een kwaliteit erfafscheiding zoals b.v. de luxe hout beton erfafscheiding. Het grote pluspunt van deze schutting is dat de schuttingpalen niet van hout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 35 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten paal. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat volledig op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te rusten waardoor het tuinscherm voortdurend los blijft van de grond.

Onze tuinschermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur.

Tuin schermen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot ca. 15 jaren.

De tuin schermen zijn leverbaar in hardhout Bangkirai met 20, 22 of 24 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai coating blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 30 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe erfafscheiding

Als u de standaard hout beton erfafscheiding te simpel vind en de beton schutting te afgesloten, kies dan voor een luxe schutting. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Vuren tuinscherm is dit de meest luxe schutting uit ons assortiment. De volgende motieven zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton erfafscheiding: Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Bangkirai hout, maakt het een luxe combinatie. De houten afdeklat op het tuinscherm maakt de erfafscheiding helemaal af.

Schutting kopen Uden.

Een schutting plaatsen in Uden hoeft tegenwoordig niet moeilijk te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw achtertuin in Uden is hedendaags erg makkelijk. Zoek het op met Google en u treft al gauw een erfafscheiding die bij u past. U hoeft dus ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bezichtigen. Het is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt zeker weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek op deze website nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt bezichtigen? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Brabant. Zoekt u een referentie tuin bij u in Uden? Vraag het Prins schuttingen, wellicht hebben voorheen een schutting neergezet in uw wijk.

Zo kan u de erfafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze aankoopt. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en vakkundige schuttingbouwers! Prins Schuttingen kan de volgende soorten tuinschutting of erfafscheiding bij u in Uden zetten:

Schutting soorten

Erfafscheidingen van hout.

Hout beton erfafscheiding.

Semi luxe erfafscheidingen gemaakt van hout en luxe Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Luxe schutting van hout in combinatie met Elbe motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting van luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 300cm hoog.

Welke schutting u ook kiest het zijn allemaal moderne schuttingen met goede garanties.

Betonschutting Uden

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een betonschutting. Iedereen weet wel wat een beton schutting is, dit hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de beton palen over een inkeping waar de beton platen van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze lelijke betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een fraaie betonprint of een moderne kleur voor het beton. Denk hierbij aan Hout motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in 3 kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe verkrijgbaar.

Tuindeur

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een tuindeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe schutting aansluit.
Bij ons heeft u de keuze uit de onderstaande tuinpoorten.

Een houten tuinpoort van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai standaard gemonteerd op een metalen frame zodat het hout nooit kan werken.

Dubbele houten poort op stalen frame van b.v. 3 meter breed.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Markelo
schutting Winkel
schutting Nieuwe-Tonge
schutting Hoevelaken
schutting Raamsdonksveer
schutting Sint Maartensdijk
schutting Langenboom
schutting Amsterdam
schutting Dorst
schutting Scherpenisse
schutting Beneden-Leeuwen
schutting Broek op Langedijk