Schutting Uden

Op de elektronische snelweg aan het zoeken voor een moderne schutting Uden? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor uw nieuwe tuinschutting Uden. We kunnen meestal binnen 2 weken de nieuwe schuttingen monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Uden

Door onze jarenlange ervaring in het plaatsen van schuttingen Uden bent u zeker van een goed eind resultaat met goede garanties. De schuttingbouwers letten onder andere op de correcte grens van de achtertuin en de hoogte verschillen die in elke tuin dikwijls anders zijn. We zetten uw schutting zonder zorgen kaars recht, in de meeste gevallen is daar ook geen laser waterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

Voor vele jaren was de houten schutting Uden erg populair, tegenwoordig zoeken minder particulieren voor deze categorie schutting. De hout beton schutting is de laatste jaren steeds geliefder geworden onder de klanten. De fundering van dit type tuinafscheidingen Uden bestaat uit betonpalen in plaats van hout. Een betonpaal gaat tegenwoordig 50 jaar mee en is hier door hoogst geschikt voor schuttingen Uden. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat geheel op aansluit. Dankzij de betonplaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aardbodem.

Onze tuin schermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Uden.

Tuinschermen Uden

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix olie blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot ca. 30 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe schutting plaatsen Uden

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Een samenstelling van betonpalen, motief betonplaten en een Grenen tuinscherm maken dit een luxe schutting. De volgende motieven zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Uden: Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Grenen hout en men heeft een luxe schutting Uden die lang mee gaat. Als finishing touch plaatsen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Uden.

een online shop een schutting kopen voor uw huis Uden is nu erg handig. Wij weten zeker dat u via het internet snel en veilig een juiste schutting Uden zal vinden voor uw woning in Uden. Zelf een schutting bedrijf opzoeken is uiteraard niet meer noodzakelijk, 70% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Twijfelt u nog na het bekijken van de tuinafscheiding foto’s op onze website? Neem gerust informeel contact met ons op voor meer voorlichtingen. Zoekt u een referentie adres Uden? Vraag het Prins schuttingen, wellicht hebben voorheen een tuinafscheiding gemaakt in uw wijk.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bekijken al voor u deze koopt. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en deskundige schuttingbouwers! Deze navolgende moderne schuttingen kunnen wij uit voorraad leveren Uden.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen Uden van hout en beton.

Semi luxe schutting van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en luxe Romeins motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe betonschutting van luxe Mediterraans motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Betonnen tuinafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid te weren.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allemaal kwaliteit tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Uden

De betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen weet wel wat de beton schutting Uden is, dit hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de betonplaten in geplaatst worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde beton platen, veel verschillende soorten motieven voor de betonschutting. Denk hier bij aan Rabat motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een ander motief te kiezen. Leverbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur Uden

Wij hebben voor elke soort schutting een bijpassende tuindeur.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de onderstaande tuin poorten.

Houten tuindeur op stalen raamwerk, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Dubbele houten tuinpoort op stalen frame van bijvoorbeeld 250cm breed.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Steenbergen
schutting Gorredijk
schutting Oenkerk
schutting Dwingeloo
schutting Ens
schutting Baarle-Hertog
schutting Hengelo
schutting Hellevoetsluis
schutting Zevenbergen
schutting Biddinghuizen
schutting Westkapelle
schutting Aduard