Schutting Leerbeek

Op het web aan het zoeken voor een moderne schutting Leerbeek? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het neerzetten van schuttingen Leerbeek. Bij ons hebben wij geen lange wachttijden voor het plaatsen van uw schuttingen. De doorsnee wachttijd na goedkeuring van de offerte en het bouwen van de schutting is plusminus 10 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Leerbeek

Ons bedrijf zetten al ruim 18 jaar schutting Leerbeek, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke projecten voor bouw bedrijven. De bouwers letten onder andere op de exacte grens van het erf en de hoogteverschillen die in elke tuin dikwijls afwijkend zijn. We bouwen uw tuinschutting zonder moeite waterpas, in veel gevallen is daar zelfs geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een schutting.

Voor vele jaren was de houten schutting Leerbeek erg gewild, tegenwoordig zoeken steeds minder consumenten voor dit type schutting. De luxe hout beton schutting is de afgelopen jaren voortdurend geliefder geworden onder de bezoekers. Het grote pluspunt van dit type tuinafscheiding is dat de schuttingpalen niet van hardhout zijn maar van beton. Een beton paal gaat tegenwoordig 50 jaar mee en is hier door zeer geschikt voor schuttingen Leerbeek. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat geheel op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm constant vrij blijft van de bodem.

Prins schuttingen kan vier gevariëerde houtsoorten leveren, iedere houtsoort heeft verschillende kenmerken voor de nieuwe schuttingen Leerbeek.

Tuinschermen Leerbeek

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van circa 25 jaar. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 25 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Leerbeek

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonkap en een Grenen tuinscherm is dit de meest luxe schutting Leerbeek uit onze collectie. De volgende designs zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Leerbeek: Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. We monteren een tuinscherm naar keus tussen de betonpalen en op de Gebroken steen motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Als finishing touch leggen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Leerbeek.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Leerbeek is tegenwoordig erg gemakkelijk. Zoek het op met Google en u treft al snel een schutting Leerbeek die bij u past. U hoeft daarom niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bezichtigen. Wij kunnen snappen dat een schutting aanschaffen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan onze internetpagina nog vragen of wilt u de tuinafscheiding in het echt zien? U bent van harte welkom in onze grote showtuin gesitueerd in Helmond. Misschien hebben wij Leerbeek voorheen een tuinafscheiding gemaakt, vraag ons om een referentie adres.

Een afbeelding zegt doorgaans meer dan 1000 woorden toch onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en deskundige schuttingbouwers! Hier vind u alle schuttingen die we zetten Leerbeek. Iedere soort schutting heeft zijn aparte uitstraling.

Schutting soorten

Houten tuinafscheiding van hout.

Schuttingen Leerbeek van hout en beton.

Semi luxe schutting van hout in combinatie met luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met Rots motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende schutting tot 3 meter hoog.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn allemaal moderne schuttingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Leerbeek

Zoekt u een schutting die staat als een woonhuis en die ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor de sterke betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk perfect geschikt voor beton schutting Leerbeek. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de betonpalen een opening waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als vroeger. Ze zijn een stuk mooier geworden met diverse kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Hout motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur taupe mogelijk. Kortom, schuttingen Leerbeek heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Leerbeek

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een tuindeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
U kan een keuze maken uit verschillende type poortdeuren die in vier andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Grenen.

Houten poortdeur op stalen raamwerk, in iedere hoogte mogelijk tussen de 100cm en 250cm.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, handig als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Well
schutting Geffen
schutting Aalsmeer
schutting Roden
schutting Grou
schutting Hardenberg
schutting Cothen
schutting Zwaagwesteinde
schutting Tholen
schutting Ottersum
schutting Alkmaar
schutting Helmond Brandevoort