Schutting Leerbeek

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting Leerbeek? Wij zijn de specialist van Nederland in het neerzetten van schuttingen Leerbeek. Bij ons hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het plaatsen van uw schuttingen. De gemiddelde wachttijd na akkoord van de aanbieding en het bouwen van de schutting is ongeveer 1 week.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Leerbeek

Door onze 18 jaar ervaring in het installeren van schutting Leerbeek bent u verzekerd van een degelijk resultaat met goede garanties. Het is relevant dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dat word iedere keer gedaan in samenspraak met de afnemer zodat er later geen misverstanden over kunnen bestaan. We bouwen uw schutting zonder zorgen waterpas, in de meeste gevallen is er ook geen laserwaterpas voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een tuinschutting.

De houten schuttingen Leerbeek vervaardigd van houten palen met houten tuinschermen (van b.v. Vuren) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. Consumenten kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de beton schutting. De basis van dit type schuttingen Leerbeek bestaat uit betonpalen i.p.v. hardhout. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 50 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat volledig op aansluit. Vanwege de betonplaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aarde.

Bij ons kan u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting Leerbeek.

Tuinschermen Leerbeek

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van circa 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot ca. 20 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Leerbeek

Aan het zoeken naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor een luxe hout beton schutting met Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Dit type schutting is een combinatie van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Nobifix tuin scherm. Kies net als bij de betonschutting voor een prachtig motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. We monteren een tuinscherm naar keus tussen de beton palen en op de Luxe mediterraans motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Bij de naaldhout soorten zoals Vuren word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting kopen Leerbeek.

Een schutting plaatsen Leerbeek hoeft tegenwoordig niet ongemakkelijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Leerbeek is nu erg simpel. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een schutting voor uw achtertuin Leerbeek. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer nodig, 73% van alle tuinschuttingen worden hedendaags online verkocht. Een flink deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek aan deze internetpagina nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt bekijken? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Brabant. Of vraag ons om een tuin Leerbeek.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze koopt. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Deze navolgende fraaie tuinafscheidingen kunnen wij uit eigen voorraad leveren Leerbeek.

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheidingen van hout.

Schuttingen Leerbeek van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout en luxe Elbe motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe hout beton schutting van hout met luxe Hout motief, Rabat motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Betonschutting Leerbeek

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting Leerbeek niet omslachtig toe te lichten. Net als bij de hout beton schutting beschikken de beton palen over een uitsparing waar de rots motief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze grauwe betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een fraaie betonprint of een mooie moderne toon voor het beton. Denk hier bij aan Hout motief, Rhein motief of het Elbe motief. Veel beton motieven zijn evenals 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het ook mogelijk om twee andere motieven per beton plaat te leveren!

Poort Leerbeek

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een tuindeur leveren die volledig bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix tuinpoorten leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Houten tuinpoort op stalen frame, in elke hoogte mogelijk tussen de 100cm en 2,5 meter.

Dubbele houten poortdeur op metalen frame van b.v. 300cm breed.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Hoogkerk
schutting Den Dolder
schutting Nieuwleusen
schutting Spaubeek
schutting Doorn
schutting Spakenburg
schutting Joure
schutting Doorwerth
schutting Vlijmen
schutting Zierikzee
schutting Wolfheze
schutting Warffum