Schutting Dokkum

Op zoek naar een moderne erfafscheiding bij u in Dokkum? Wij kunnen de schutting leveren of plaatsen uw nieuwe schutting vakbekwaam en vlug voor u. Bij Prins schuttingen hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het plaatsen van uw erfafscheiding. De doorsnee wachtperiode na aanvaarding van de aanbieding en het bouwen van de schutting is circa 1 week.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Ons bedrijf plaatsen al ruim 15 jaar schuttingen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke projecten voor bouw bedrijven. Iedere tuin is anders, een goed inzicht is daarom belangrijk bij het plaatsen van een erfafscheiding. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Een laser waterpas word alleen in uiterste gevallen nog toegepast, dat zegt natuurlijk genoeg over het denkbeeld en ervaring van de schuttingbouwers.

Hout beton Schutting Dokkum

De houten erfafscheiding gemaakt van tuinhout word tegenwoordig steeds minder gewild, ondanks de fraaie natuurlijke uitstraling. De beton schutting is de laatste jaren alsmaar populairder geworden onder de particulieren. De schuttingpalen van deze soort schutting zijn ook niet van hout maar zijn geproduceerd van kwaliteit beton. Een beton paal gaat hedendaags 30 jaar mee en is hier door uiterst bestemd voor schuttingen. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat perfect op aansluit. Vanwege de betonplaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de grond.

Bij ons kunt u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe schutting.

Tuinschermen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot circa 15 jaar.

Tropisch Bangkirai hardhout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van plusminus 25 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai lazuur blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot plusminus 30 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton schutting

Aan het zoeken naar een aparte erfafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor een luxe hout beton schutting met Nostalgie motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Dit type schutting is een combinatie van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Douglas tuin scherm. Kies uit een van de 10 beton motieven zoals het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Vuren hout en u heeft een luxe erfafscheiding die lang mee gaat. Een afdekkap van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Erfafscheiding plaatsen Dokkum.

een online shop een erfafscheiding kopen voor uw achtertuin in Dokkum is tegenwoordig erg gemakkelijk. Eenvoudig in uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een schutting voor uw tuin in Dokkum. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer nodig, 80% van alle schuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Een flink deel van alle bestellingen worden hedendaags dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek aan onze pagina nog vragen of wilt u de erfafscheiding in het echt bezichtigen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer info. Of vraag ons om een adres bij u in Dokkum.

Een plaatje zegt doorgaans meer dan 1000 woorden echter onze erfafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? Prins Schuttingen kan de volgende type tuinafscheidingen of erfafscheiding bij u in Dokkum bouwen:

Schutting soorten

Erfafscheiding gemaakt van hout.

Schuttingen van hout met beton.

Semi luxe erfafscheidingen van hout met luxe Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe schutting gemaakt van hout en Klassiek steen motief, Rhein motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting van luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Betonnen schuttingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Welke schutting u ook kiest het zijn stuk voor stuk kwaliteit erfafscheidingen met goede garanties.

Beton schutting Dokkum

Zoekt u een schutting die staat als een woonhuis en welke ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor een robuuste betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is daarom perfect geschikt voor bouwmaterialen. Net zoals bij de hout beton erfafscheiding beschikken de palen over een opening waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde betonplaten, veel gevariëerde soorten motieven voor de betonschutting. Denk hierbij aan Rots motief, Rhein motief of het Hout motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur bruin leverbaar.

Tuindeur

Wij hebben voor elke soort schutting een bijbehorende tuindeur.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Bangkirai tuindeuren leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Standaard houten tuindeur waarop de planken zijn aangebracht op een stalen gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Douglas, Bangkirai, Grenen of Vuren, makkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Loon op Zand
schutting Ittervoort
schutting Steenwijk
schutting Ravenstein
schutting Dokkum
schutting Gilze
schutting Oirschot
schutting Alphen aan den Rijn
schutting Velden
schutting Grou
schutting Nieuw-Lekkerland
schutting Ilpendam