Schutting Dokkum

Op internet aan het kijken voor een nieuwe schutting Dokkum? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een moderne tuinschutting Dokkum. Bij ons hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het plaatsen van uw schuttingen. De doorsnee wachttijd na akkoord van de offerte en het plaatsen van de schutting is ca. 2 weken.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Dokkum

Door onze 18 jaar ervaring in het bouwen van schuttingen Dokkum bent u zeker van een goed eind resultaat met juiste garanties. De schuttingbouwers letten onder andere op de exacte grens van het erf en de hoogte die in elke tuin dikwijls anders zijn. Wij zetten uw tuinschutting zonder moeite kaars recht, in veel gevallen is er zelfs geen laser waterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

Voor vele jaren was de houten schutting Dokkum erg gewild, hedendaags kiezen steeds minder consumenten voor dit type schutting. Particulieren kiezen steeds vaker voor een kwaliteit schutting zoals onder andere de hout beton tuinafscheiding. Het grote voordeel van dit type tuinafscheiding is dat de schutting palen nooit van hout zijn maar van prefab beton. Een beton paal rot geheel niet, trekt bijna niet krom en gaat daardoor veel langer mee dan een houten schuttingpaal. De keep die beneden in de beton paal zit is gemaakt voor een betonplaat. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm steeds los blijft van de grond.

Wij kunnen 4 gevariëerde houtsoorten afleveren, iedere houtsoort heeft andere eigenschappen voor de nieuwe schutting Dokkum.

Tuin schermen Dokkum

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 8 jaar. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaar. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 20 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Dokkum

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de betonschutting te dicht, kies dan voor de luxe schutting. Een combinatie van betonpalen, motief betonplaten en een Nobifix tuin scherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de beton schutting voor een schitterend motief op de betonplaten, zoals het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Grenen hout, maakt het een luxe samenstelling. Als finishing touch zetten we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Dokkum.

Via internet een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Dokkum is tegenwoordig erg gemakkelijk. Gewoon makkelijk in uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een schutting voor uw tuin Dokkum. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer nodig, 75% van alle tuinschuttingen worden hedendaags online verkocht. Een schutting is zeker een grote aankoop en u wilt uiteraard weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Heeft u nog twijfels na het bekijken van onze schutting foto’s op onze website? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin gelegen in Helmond. Zoekt u een referentie adres Dokkum? Vraag het ons, wellicht hebben eerder een schutting geplaatst in uw wijk.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze aankoopt. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en deskundige medewerkers! Deze onderstaande mooie tuinafscheidingen kunnen we uit voorraad bezorgen Dokkum.

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen van hout.

Hout beton Schutting Dokkum gemaakt van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout in combinatie met luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met Hout motief, Rabat motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting van luxe Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief

Betonnen schuttingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Dokkum

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk geweldig geschikt voor beton schutting Dokkum. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de beton platen in geplaatst worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als in vroegere tijden. Vooral de betonplaten zijn heel wat moderner geworden met meerdere kleuren en motieven. Denk hier bij aan Romeins motief, Hout motief of het Graniet motief. Veel beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het ook mogelijk om 2 verscheidene motieven per betonplaat te leveren!!

Tuindeur Dokkum

Een poortdeur is dikwijls noodzakelijk als uw achtertuin aan een gang of openbare weg ligt.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuze uit de onderstaande tuindeuren.

Houten poort op een metalen frame, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, handig als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Gennep
schutting Nieuw-Vossemeer
schutting Borger
schutting Marum
schutting Minnertsga
schutting Midwoud
schutting Hoogkarspel
schutting Huizen
schutting Julianadorp
schutting Heerjansdam
schutting Maarheeze
schutting Gemert