Schutting Wezep

Rond aan het kijken voor een moderne schutting Wezep? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het bouwen van schuttingen Wezep. Het zetten van een schuttingen Wezep kan meestal binnen 2 weken worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Wezep

Wij van Prins schuttingen monteren al ruim 18 jaar schutting Wezep, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke projecten voor hoveniers. Het is relevant dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dat word iedere keer gedaan in overleg met de koper waardoor er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Een kruislijnlaser word alleen in extreme gevallen nog toegepast, dat zegt genoeg over het inzicht en ervaring van onze bouwers.

De houten schuttingen Wezep gemaakt van hout word momenteel steeds minder populair, ongeacht de prachtige natuurlijke uitstraling. Consumenten kiezen steeds meer voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de hout beton tuinafscheiding. Het grote pluspunt van dit type schutting is dat de schuttingpalen niet van hardhout zijn maar van prefab beton. Een betonnen paal rot niet, trekt bijna niet scheef en gaat daarom veel langer mee dan een houten schuttingpaal. De keep die onder in de betonpaal zit is gemaakt voor een beton plaat. Door de betonplaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aardbodem.

Onze tuinschermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Wezep.

Tuin schermen Wezep

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 8 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de prachtige bruine kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 30 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Wezep

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor deze luxe hout beton tuinschutting met Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Dit type schutting is een combinatie van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Douglas tuin scherm. De volgende designs zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Wezep: Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Vuren hout en men heeft een luxe tuinschutting Wezep die lang mee gaat. De afdeklat van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Schutting kopen Wezep.

Een schutting kopen Wezep hoeft nu niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw huis Wezep is hedendaags erg makkelijk. We weten zeker dat u via het internet vlot en veilig een juiste tuinafscheiding Wezep zal vinden voor uw woning in Wezep. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer nodig, 70% van alle schuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Het is zeker een grote aanschaf en u wilt uiteraard weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Bent u alsnog niet overtuigd na het bekijken van deze site? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Op zoek naar een referentie tuin Wezep? Vraag het ons, waarschijnlijk hebben eerder een schutting geplaatst in uw wijk.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze koopt. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en deskundige medewerkers! De volgende mooie schuttingen kunnen we uit voorraad leveren Wezep.

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheidingen van hout.

Hout beton schutting Wezep.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Graniet motief, Rhein motief of het Romeins motief

Luxe schutting van hout en luxe Steen motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Geluidswerende schutting tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Wezep

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een huis en welke ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor de gefundeerde beton schutting. Iedereen weet immers wat de betonschutting Wezep is, deze hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de beton palen over een uitsparing waar de rots motief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde beton platen, veel meerdere soorten motieven voor een betonschutting. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Veel beton motieven zijn ook enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het alsmede mogelijk om twee verschillende motieven per betonplaat te leveren!

Poort Wezep

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een tuindeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe schutting aansluit.
Bij ons heeft u de keuze uit de volgende tuinpoorten.

Houten poort op een metalen frame, in iedere hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, makkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Wehl
schutting Sint Odiliënberg
schutting Someren
schutting Waardenburg
schutting Weerselo
schutting Kesteren
schutting Schagen
schutting Hengelo
schutting Schinveld
schutting Steenwijkerwold
schutting Eersel
schutting Nijeveen