Schutting Wezep

Rond aan het kijken voor een nieuwe erfafscheiding in Wezep? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een luxe schutting. We kunnen doorgaans binnen 1 week een nieuwe schutting plaatsen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij werken enkel met doorgewinterd medewerkers die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het zetten van schuttingen. Elke achtertuin is afwijkend, een goed inzicht is daardoor voornaam bij het monteren van een erfafscheiding. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Wij zetten uw erfafscheiding zonder zorgen kaars recht, in de meeste gevallen is er zelfs geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een erfafscheiding.

Hout beton Schutting Wezep

Ongeacht de mindere afzet cijfers is de eenvoudig ogende houten schutting nog steeds beschikbaar in ons grote assortiment. De hout beton erfafscheiding is de afgelopen jaren steeds populairder geworden onder de particulieren. De schuttingpalen van dit type erfafscheiding zijn niet van hout maar zijn geproduceerd van perfect beton. Een betonpaal rot niet, trekt bijna niet scheef en gaat daardoor veel langer mee dan een houten paal. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de beton plaat volledig op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm constant vrij blijft van de aarde.

Wij kunnen 4 verschillende houtsoorten afleveren, elke soort heeft andere eigenschappen.

Tuinschermen

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 15 jaar.

Bankirai hout 20, 22 of 24 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai lazuur blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 20 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe erfafscheiding

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Dit model schutting is een samenstelling van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Douglas tuin scherm. De volgende motieven zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton erfafscheiding: Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Bangkirai hout en men heeft een luxe schutting die jaren lang mee gaat. De afdeklat van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt dat water in het tuinscherm trekt.

Schutting plaatsen Wezep.

een online shop een schutting kopen voor uw huis in Wezep is nu erg simpel. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een schutting voor uw achtertuin in Wezep. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer nodig, 80% van alle erfafscheidingen worden tegenwoordig via internet verkocht. We kunnen snappen dat een erfafscheiding aankopen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op deze internetpagina nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt aanschouwen? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor extra voorlichtingen. Op zoek naar een referentie tuin bij u in Wezep? Vraag het Prins schuttingen, misschien hebben eerder een erfafscheiding neergezet in uw wijk.

Zo kunt u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze aankoopt. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? We kunnen de volgende soorten tuinafscheidingen of erfafscheiding bij u in Wezep zetten:

Schutting soorten

Houten erfafscheidingen gemaakt van hout.

Schuttingen gemaakt van hout en beton.

Semi luxe erfafscheidingen van hout met luxe Romeins motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Luxe schutting gemaakt van hout en Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Hout motief of het Graniet motief

Beton schuttingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Wezep

Een betonschutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is daarom perfect geschikt voor schuttingmaterialen. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de palen een inkeping waar de betonplaten van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde betonplaten, heel wat meerdere soorten motieven voor de betonschutting. Denk hier bij aan Romeins motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Bijna alle beton motieven zijn evenals 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het alsmede beschikbaar om 2 verscheidene motieven per beton plaat te bestellen!!

Poortdeur

Een poortdeur is dikwijls noodzakelijk als uw tuin aan een gang of openbare weg ligt.
U kan kiezen uit verscheidene soorten poortdeuren die in 4 andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Grenen.

Houten tuinpoort op stalen raamwerk, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Extra brede poortdeur waar men met een voertuig of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Waalre
schutting Broek in Waterland
schutting Made
schutting Steenwijk
schutting Schimmert
schutting Sluis
schutting Wijlre
schutting Hilversum
schutting Zwartsluis
schutting Nistelrode
schutting Raamsdonk
schutting Zwanenburg