Schutting Eliksem

Op zoek naar een luxe schutting Eliksem? Prins schuttingen kan de schutting Eliksem leveren of installeren de nieuwe schuttingen Eliksem vakkundig en snel voor u. Het bouwen van een schuttingen Eliksem kan normaliter binnen 1 week worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Eliksem

Door onze 18 jaar ervaring in het plaatsen van schuttingen Eliksem bent u verzekerd van een perfect eindproduct met uitstekende garanties. Elke tuin is verschillend, een juist inzicht is daarom belangrijk bij het plaatsen van een tuinschutting. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Een kruislijnlaser word enkel in extreme gevallen nog gebruikt, dat zegt voldoende over het inzicht en routine van de monteurs.

Ondanks de lagere verkoop cijfers is de eenvoudig uitziende houten tuinafscheiding nog steeds beschikbaar in ons grote assortiment. De beton schutting is de afgelopen jaren voortdurend geliefder geworden onder de klanten. De fundering van dit type schuttingen Eliksem bestaat uit beton palen in plaats van hout. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 40 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat volmaakt op aansluit. Dankzij de betonplaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aarde.

Bij ons kunt u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Eliksem.

Tuinschermen Eliksem

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot plusminus 30 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe schutting plaatsen Eliksem

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Dit type schutting is een combinatie van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Grenen tuinscherm. Kies net als bij de betonschutting voor een mooi motief op de beton platen, zoals het Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief. We zetten een tuin scherm naar keuze tussen de betonpalen en op de Luxe mediterraans motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. De houten afdekkap op het houten tuin scherm maakt het plaatje helemaal af.

Schutting kopen Eliksem.

Een tuinafscheiding kopen Eliksem hoeft tegenwoordig niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin Eliksem is hedendaags erg simpel. Zoek het op in Google.nl en u vind al gauw een tuinschutting Eliksem die bij u past. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer nodig, 71% van alle schuttingen worden hedendaags via internet verkocht. We kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding kopen via het net spannend kan zijn. Bent u alsnog niet overtuigd na het bekijken van deze site? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Brabant. Mogelijk hebben wij Eliksem voorheen een schutting gezet, vraag ons om een referentie adres.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Tuinafscheiding kopen Eliksem. Dat was nog nooit zo makkelijk! De onderstaande fraaie schuttingen kunnen wij uit voorraad bezorgen Eliksem.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Schuttingen Eliksem van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout en luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe schutting gemaakt van hout met Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Beton tuinafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Eliksem

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een woonhuis en die ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor een sterke beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is daarom uitstekend geschikt voor beton schutting Eliksem. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de schuttingpalen over een sponning waar de rots motief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als in vroegere tijden. Vooral de betonplaten zijn een stuk moderner geworden met diverse kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief. Bijna alle beton motieven zijn evenals enkel als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het alsmede beschikbaar om 2 verschillende motieven per beton plaat te leveren.

Poort Eliksem

Een tuindeur is dikwijls onmisbaar als uw achtertuin aan een gangpad of openbare straat grenst.
U kunt een keuze maken uit meerdere soorten tuinpoorten die in 4 andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Nobifix.

Normale houten poortdeur waarop de planken zijn aangebracht op een metalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poort op metalen frame van bijvoorbeeld 220cm breed.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Dalen
schutting Gronsveld
schutting Wijchen
schutting Weerselo
schutting Merum
schutting Enschede
schutting Gilze
schutting Dedemsvaart
schutting Haelen
schutting Meteren
schutting Elburg
schutting Oud-Heusden