Schutting Maastricht

Rond aan het kijken voor een moderne schutting Maastricht? Wij kunnen de schuttingen Maastricht bezorgen of plaatsen uw nieuwe schutting Maastricht deskundig en snel voor u. Bij Prins schuttingen hebben wij geen lange wachttijden voor het zetten van uw schuttingen. De gemiddelde wachttijd na aanvaarding van de aanbieding en het plaatsen van de schutting is ongeveer 10 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Maastricht

Door onze jarenlange ervaring in het plaatsen van schutting Maastricht bent u zeker van een eerlijk resultaat met uitstekende garanties. De schuttingbouwers letten onder andere op de exacte grens van de achtertuin en de hoogte die in elke achtertuin dikwijls anders zijn. Een kruislaser word enkel in extreme gevallen nog toegepast, dit zegt genoeg over het denkbeeld en ervaring van onze monteurs.

Voor vele jaren was de houten schutting Maastricht erg gewild, tegenwoordig kiezen steeds minder particulieren voor dit type tuinafscheiding. Particulieren kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals onder andere de beton schutting. De schuttingpalen van dit type schutting Maastricht zijn ook niet van hout maar zijn gemaakt van kwaliteit beton. Een beton paal rot niet, trekt nooit scheef en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. De keep die onder in de beton paal zit is gemaakt voor een betonplaat. Door de betonplaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aarde.

Onze tuin schermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Maastricht.

Tuin schermen Maastricht

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van ca. 8 jaar. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot ca. 30 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Maastricht

Op zoek naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen bezit? Kies dan voor een luxe hout beton tuinschutting met Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Een samenstelling van beton palen, betonplaten met een motief en een Nobifix tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies uit een van de 10 beton motieven zoals het Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Vuren hout, maakt dit een luxe samenstelling. Bij de naaldhout soorten zoals Grenen worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting kopen Maastricht.

een online shop een schutting kopen voor uw huis Maastricht is hedendaags erg simpel. Wij weten zeker dat u via het web vlot en veilig een geschikte schutting Maastricht zal aantreffen voor uw woning in Maastricht. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer nodig, 73% van alle tuinschuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Het is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt vanzelfsprekend weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw verlangen. Heeft u na uw bezoek op onze website nog vragen of wilt u de tuinafscheidingen in het echt aanschouwen? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor extra info. Of verzoek ons om een adres Maastricht.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Schutting kopen Maastricht. Dat was nog nooit zo simpel! Prins Schuttingen kan de volgende modellen schuttingen of tuinafscheiding Maastricht zetten:

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheiding van hout.

Hout beton Schutting Maastricht van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen van hout en luxe Rots motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe schutting gemaakt van hout en luxe Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Steen motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Beton tuinafscheidingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Welke schutting u ook kiest het zijn allen moderne tuinafscheidingen met goede garanties.

Beton schutting Maastricht

De beton schutting kan uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen weet wel wat een beton schutting Maastricht is, dat hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de rots motief platen in geplaatst worden. De grijze lelijke betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne beton print of een mooie moderne toon voor uw beton. Denk hier bij aan Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief. Veel beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het eveneens beschikbaar om 2 verscheidene motieven per betonplaat te bestellen!!

Poortdeur Maastricht

Wij kunnen natuurlijk ook een tuindeur leveren die volledig bij uw nieuwe schutting past.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix tuinpoorten leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Houten poort op stalen frame, in elke hoogte mogelijk tussen de 100cm en 250cm.

Een tweedelige poort gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Eindhoven
schutting Schaijk
schutting Stein
schutting Wijk en Aalburg
schutting Oeffelt
schutting Middelsluis
schutting Zwartemeer
schutting Noordwijkerhout
schutting Hardenberg
schutting Steenbergen
schutting Utrecht
schutting Stiphout