Schutting Maastricht

Op zoek naar een luxe schutting Maastricht? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor uw nieuwe schutting Maastricht. Bij ons hebben we geen lange wachttijden voor het zetten van uw schuttingen. De gemiddelde wachttijd na goedkeuring van de offerte en het monteren van de schuttingen is ongeveer 10 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Maastricht

Onze ervaren bouwers die niks anders doen dan tuinschuttingen zetten, kunnen de schutting Maastricht perfect monteren. De schuttingbouwers letten o.a. op de exacte grens van de achtertuin en de hoogte verschillen die in elke tuin meestal ongelijk zijn. Een laserwaterpas word alleen in extreme gevallen nog gebruikt, dit zegt uiteraard voldoende over het inzicht en ervaring van de bouwers.

Ongeacht de lagere verkoop cijfers is de eenvoudig ogende houten schutting nog steeds leverbaar in ons ruime assortiment. De hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren alsmaar populairder onder de particulieren. De basis van dit type tuinafscheidingen Maastricht bestaat uit betonpalen i.p.v. hardhout. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 35 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. De keep die beneden in de betonpaal zit is gemaakt voor een beton plaat. Vanwege de betonplaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de grond.

Prins schuttingen kan 4 andere hout soorten afleveren, iedere houtsoort heeft andere eigenschappen voor de nieuwe schuttingen Maastricht.

Tuinschermen Maastricht

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaren. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot plusminus 25 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Maastricht

Naast de standaard hout beton tuinschutting kunnen wij ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Dit model tuinafscheiding is een combinatie van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Grenen tuinscherm. Kies uit een van de tien beton designs zoals het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Vuren hout, maakt dit een luxe combinatie. De afdekkap van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Tuinschutting kopen Maastricht.

Via de elektronische snelweg een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Maastricht is hedendaags erg handig. We weten zeker dat u via het net snel en veilig een juiste tuinafscheiding Maastricht zult tegenkomen voor uw woning in Maastricht. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 20% van de consumenten gedaan. Een schutting is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt natuurlijk weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Twijfelt u nog na het zien van onze schutting foto’s op onze pagina? Bezoek dan gerust onze riante showtuin in Brabant. Of verzoek ons om een referentie tuin Maastricht.

Een foto zegt doorgaans meer dan duizend woorden echter onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Schutting kopen Maastricht. Dat was nog nooit zo makkelijk! De volgende moderne schuttingen kunnen we uit voorraad bezorgen Maastricht.

Tuinafscheiding soorten

Schutting geheel gemaakt van hout.

Schuttingen Maastricht van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting van hout en luxe Graniet motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting van hout met Klassiek steen motief, Hout motief of het Rhein motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Elbe motief, Rhein motief of het Graniet motief

Geluidswerende schutting tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Maastricht

Op zoek naar een schutting die staat als een huis en die ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor de robuuste beton schutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend uitstekend geschikt voor betonschuttingen Maastricht. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de betonpalen een opening waar de rots motief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als in vroegere tijden. Ze zijn een stuk mooier met verschillende tinten en motieven. Denk hierbij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Veel beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het alsmede beschikbaar om twee verscheidene motieven per beton plaat te leveren!

Tuindeur Maastricht

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een poortdeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
U kunt kiezen uit meerdere modellen poortdeuren die in vier verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Douglas.

Normale houten poortdeur waarbij de planken zijn gemonteerd op een metalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuindeur waar men met de auto of trailer door heen kan rijden.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Tweede Exloërmond
schutting ‘t Harde
schutting Ulvenhout
schutting Mook
schutting Maastricht
schutting Geertruidenberg
schutting Westerhoven
schutting Lopik
schutting Gulpen
schutting Leerdam
schutting Gramsbergen
schutting Reeuwijk