Schutting Asse

Rond aan het kijken voor een beton schutting Asse? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een moderne tuinschutting Asse. We kunnen meestal binnen 10 dagen de nieuwe schutting bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Asse

Ons bedrijf plaatsen al ruim 18 jaar schuttingen Asse, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke klussen voor bouwbedrijven. Het is belangrijk dat de tuinschutting op de goede hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dat word altijd gedaan in samenspraak met de afnemer zodat er later geen misverstanden over bestaan. Een laser waterpas word alleen in extreme gevallen nog aangewend, dat zegt genoeg over het denkbeeld en routine van onze monteurs.

De houten schuttingen Asse gemaakt van tuinhout word momenteel steeds minder populair, ondanks de schitterende natuurlijke uitstraling. De luxe hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren alsmaar geliefder onder de klanten. De fundering van deze soort schuttingen Asse bestaat uit betonpalen in plaats van hout. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 30 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. In elke beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat volmaakt op aansluit. Door de beton plaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aarde.

Bij ons kan u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe schuttingen Asse.

Tuin schermen Asse

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaren. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van circa 25 jaren. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot plusminus 25 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Asse

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonschutting te afgesloten, kies dan voor de luxe hout beton schutting. Een combinatie van beton palen, betonplaten met een motief en een Grenen tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. De volgende motieven zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Asse: Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. We monteren een tuin scherm naar keuze tussen de beton palen en op de Romeins motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Een afdekkap van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting plaatsen Asse.

Een schutting plaatsen Asse hoeft nu niet moeilijk te zijn. een schutting kopen voor uw tuin Asse is hedendaags erg makkelijk. Zoek het op in Google en u vind al vlot een schutting Asse die bij u past. U hoeft daarom niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bekijken. We kunnen snappen dat een schutting kopen via het net spannend kan zijn. Heeft u verder twijfels na het zien van de tuinafscheiding foto’s op onze internetpagina? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer info. Of verzoek ons om een adres Asse.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze koopt! Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en vakkundige medewerkers! Prins Schuttingen kan de volgende modellen tuinafscheidingen of tuinafscheiding Asse zetten:

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheiding van hout.

Schuttingen Asse gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting van hout en luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe schutting gemaakt van hout en luxe Romeins motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting van luxe Steen motief, Rabat motief of het Romeins motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Asse

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting Asse niet omslachtig toe te lichten. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de betonplaten in geschoven worden. De grijze lelijke betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een fraaie betonprint of een moderne kleur voor uw beton. Denk hier bij aan Rots motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een verschillend motief te bestellen. Leverbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur Asse

We hebben voor elk type tuinafscheiding een bijpassende poortdeur.
U kan een keuze maken uit verschillende soorten poortdeuren die in 4 verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Nobifix.

Houten tuindeur op stalen frame, in iedere hoogte leverbaar tussen de 100cm en 250cm.

Dubbele houten poort op metalen frame van bijvoorbeeld 2,5 meter breed.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Kloosterzande
schutting Beek en Donk
schutting Beuningen
schutting Werkhoven
schutting Breezand
schutting Stiphout
schutting Beesd
schutting Ouderkerk aan den IJssel
schutting Nieuw-Weerdinge
schutting Bergambacht
schutting Klazienaveen
schutting Lekkerkerk