Schutting Asse

Op het web aan het kijken voor een hout beton schutting Asse? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het neerzetten van uw schutting Asse. Bij ons hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het bouwen van uw schuttingen. De gemiddelde wachttijd na aanvaarding van de aanbieding en het bouwen van de schutting is ca. 1 week.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Asse

We werken uitsluitend met bedreven schuttingbouwers die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het plaatsen van schuttingen Asse. Elke tuin is afwijkend, een goed inzicht is daarom essentieel bij het installeren van een schutting. Wij denken graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. Een kruislaser word alleen in uiterste gevallen nog gebruikt, dit zegt voldoende over het inzicht en routine van de schuttingbouwers.

De houten schutting Asse vervaardigd van hout word hedendaags steeds minder gewild, ondanks de mooie natuurlijke uitstraling. Particulieren kiezen vaker voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de beton schutting. De palen van dit type tuinafscheiding Asse zijn nooit van hout maar zijn gemaakt van hoogwaardig beton. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 30 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. In elke beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat foutloos op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm altijd vrij blijft van de aarde.

Onze tuinschermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Asse.

Tuinschermen Asse

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 30 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Asse

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de betonnen schutting te gesloten, kies dan voor de luxe schutting. Dit model schutting is een samenstelling van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Douglas tuin scherm. Kies net als bij de beton schutting voor een prachtig motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. We monteren een tuin scherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Rots motief betonplaten zodat deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Bij de naaldhout soorten zoals Douglas word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting kopen Asse.

Een schutting kopen Asse hoeft hedendaags niet ongemakkelijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Asse is hedendaags erg makkelijk. Zoek het op in Google.nl en u vind al vlot een schutting Asse die bij u past. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 10% van onze klanten gedaan. Een flink deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Heeft u nog twijfels na het zien van onze tuinafscheiding foto’s op onze pagina? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor extra informatie. Of verzoek ons om een adres Asse.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze koopt! Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? Deze navolgende fraaie tuinafscheidingen kunnen we uit eigen voorraad bezorgen Asse.

Schutting soorten

Houten schuttingen van hout.

Schuttingen Asse van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe schutting gemaakt van hout met luxe Rots motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rabat motief, Hout motief of het Rots motief

Betonnen schuttingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Welke schutting u ook kiest het zijn allen kwaliteit tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Asse

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een betonschutting. Iedereen begrijpt immers wat een betonschutting Asse is, dat hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Net als bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een uitsparing waar de rots motief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze grauwe betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne beton print of een mooie moderne toon voor uw beton. Denk hierbij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Bijna alle beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het ook mogelijk om twee verschillende motieven per betonplaat te leveren!

Poort Asse

We hebben voor elk type tuinafscheiding een bijpassende tuinpoort.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de navolgende tuinpoorten.

Normale houten tuinpoort waarop de planken zijn gemonteerd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Sint Maartensdijk
schutting Zeewolde
schutting Son
schutting Vaals
schutting Breedeweg
schutting Almere-Haven
schutting Breukelen
schutting Nieuw-Lekkerland
schutting Bocholtz
schutting Genemuiden
schutting Gennep
schutting Joure