Schutting Laakdal

Op internet aan het kijken voor een hout beton schutting Laakdal? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het zetten van schuttingen Laakdal. We kunnen meestal binnen 15 dagen de nieuwe schutting monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Laakdal

Wij zetten al ruim 18 jaar schuttingen Laakdal, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke klussen voor bouw bedrijven. Het is voornaam dat de schutting op de juiste hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dit word steeds gedaan in overleg met de klant zodat er later geen misverstanden over bestaan. Een kruislijnlaser word slechts in uiterste gevallen nog aangewend, dat zegt natuurlijk genoeg over het inzicht en ervaring van onze schuttingbouwers.

De houten schutting Laakdal vervaardigd van hout word tegenwoordig steeds minder populair, ondanks de aantrekkelijke natuurlijke uitstraling. Consumenten kiezen meer voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de beton tuinafscheiding. De basis van deze soort tuinafscheidingen Laakdal bestaat uit betonpalen i.p.v. hout. De levensduur van een betonpaal is tegenwoordig ruim 40 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. De keep die onder in de beton paal zit is gemaakt voor een beton plaat. Dankzij de betonplaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aarde.

Bij ons kan u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe schutting Laakdal.

Tuin schermen Laakdal

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van plusminus 25 jaren. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot circa 25 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe schutting plaatsen Laakdal

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de beton schutting te afgesloten, kies dan voor een luxe schutting. De samenstelling van betonpalen, betonplaten met een motief en een Nobifix tuin scherm maken dit een luxe schutting. Kies uit 1 van de tien beton designs zoals het Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Vuren hout, maakt dit een luxe samenstelling. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Grenen word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Tuinschutting kopen Laakdal.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Laakdal is hedendaags erg makkelijk. Wij weten zeker dat u via het internet vlot en veilig een geschikte schutting Laakdal zal tegenkomen voor uw woning in Laakdal. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 20% van onze bezoekers gedaan. We kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding kopen via het net spannend kan zijn. Bent u verder nog niet zeker na het bekijken van deze site? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Brabant. Mogelijk hebben wij Laakdal voorheen een schutting gemaakt, vraag ons om een referentie adres.

Een foto zegt doorgaans meer dan duizend woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? Wij kunnen de volgende modellen schuttingen of schutting Laakdal bouwen:

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Schuttingen Laakdal gemaakt van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout en luxe Hout motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief

Luxe schutting van hout en Hout motief, Rhein motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief

Beton tuinafscheidingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Welke schutting u ook kiest het zijn allen kwaliteit schuttingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Laakdal

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting Laakdal niet uitgebreid toe te lichten. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de palen een sponning waar de rots motief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als in vroegere tijden. Ze zijn heel wat mooier geworden met verschillende kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief. Veel beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het ook beschikbaar om twee verscheidene motieven per betonplaat te leveren.

Tuindeur Laakdal

Prins schuttingen kan uiteraard ook een tuindeur leveren die perfect bij uw nieuwe schutting aansluit.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de volgende tuin poorten.

Een houten poortdeur van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix standaard bevestigd op een stalen frame waardoor het tuinhout niet kan uitzetten.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, makkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Loenen
schutting Meppel
schutting Sint Annaparochie
schutting Hulsberg
schutting Someren
schutting Erica
schutting Nunspeet
schutting Akkrum
schutting Zevenhuizen
schutting Sint Jansteen
schutting Nieuwleusen
schutting Hollandscheveld