Schutting Oldebroek

Op zoek naar een moderne schutting bij u in Oldebroek? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het monteren van erfafscheidingen. We kunnen doorgaans binnen 15 dagen een nieuwe erfafscheiding monteren.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Ons bedrijf plaatsen al ruim 15 jaar erfafscheidingen, zowel kleine klussen bij particulieren als grote projecten voor hoveniers. De bouwers letten o.a. op de exacte grens van het erf en de hoogte verschillen die in elke tuin doorgaans ongelijk zijn. Een laser waterpas word slechts in extreme gevallen nog toegepast, dat zegt natuurlijk genoeg over het inzicht en ervaring van de monteurs.

Hout beton Schutting Oldebroek

De houten schutting gemaakt van hout word momenteel steeds minder populair, ondanks de fraaie natuurlijke uitstraling. Consumenten kiezen meer voor een kwaliteit schutting zoals b.v. de beton erfafscheiding. De palen van dit type schutting zijn ook niet van hout maar zijn gemaakt van perfect beton. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 50 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten paal. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat volmaakt op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm voortdurend los blijft van de bodem.

Wij kunnen 4 verschillende hout soorten afleveren, elke houtsoort heeft andere kenmerken.

Tuin schermen

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van circa 8 jaren. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Bankirai hardhout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van plusminus 25 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai lazuur blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot ca. 30 jaar.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe schutting

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton erfafscheiding, ook wel de luxe erfafscheiding genoemd. De samenstelling van betonpalen, motief betonplaten en een Vuren tuin scherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de betonschutting voor een aantrekkelijk motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Rots motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Vuren hout, maakt het een luxe samenstelling. De houten afdeklat op het houten tuinscherm maakt de schutting helemaal af.

Schutting kopen Oldebroek.

Via de elektronische snelweg een erfafscheiding kopen voor uw huis in Oldebroek is tegenwoordig erg makkelijk. Zoek het op met Google en u vind al gauw een erfafscheiding die bij u past. U hoeft dan niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bekijken. We kunnen begrijpen dat een schutting kopen via het net spannend kan zijn. Bent u verder nog niet vertrouwd na het lezen van deze site? U bent van harte welkom in de riante showtuin liggend in Helmond. Of vraag ons om een tuin bij u in Oldebroek.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u de erfafscheidingen die we zetten in Oldebroek. Elke soort schutting heeft zijn eigen uitstraling.

Erfafscheiding soorten

Schuttingen van hout.

Erfafscheidingen van hout en beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Luxe schutting van hout en Elbe motief, Hout motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Hout motief, Rabat motief of het Rhein motief

Geluidswerende schutting tot 300cm hoog.

Welke erfafscheiding u ook uitzoekt het zijn allemaal kwaliteit erfafscheidingen met goede garanties.

Beton schutting Oldebroek

Zoekt u een schutting die staat als een woning en die ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor een solide beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is daarom perfect geschikt voor bouwmaterialen. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de betonplaten in bevestigd worden. De grijze lelijke betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne beton print of een mooie moderne toon voor het beton. Denk hierbij aan Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief. Bijna alle beton motieven zijn evenals enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het eveneens beschikbaar om 2 verscheidene motieven per beton plaat te bestellen!!

Poortdeur

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een tuindeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe schutting aansluit.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de volgende tuindeuren.

Normale houten tuindeur waarbij de planken zijn gemonteerd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuinpoort waar men met de auto of trailer door heen kan rijden.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Hippolytushoef
schutting Sint Philipsland
schutting Meerssen
schutting Doornenburg
schutting Eelde
schutting Doorwerth
schutting Doetinchem
schutting Putte
schutting Limbricht
schutting Roggel
schutting Nieuwe-Tonge
schutting Vijfhuizen