Schutting Oldebroek

Op zoek naar een hout beton schutting Oldebroek? Wij zijn de specialist van Nederland in het monteren van schuttingen Oldebroek. Het zetten van een schutting Oldebroek kan meestal binnen 20 dagen worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

We werken enkel met bedreven schuttingbouwers die niets anders doen dan het installeren van schuttingen. De schuttingbouwers letten o.a. op de correcte grens van de achtertuin en de hoogteverschillen die in elke achtertuin vaak verschillend zijn. Een kruislaser word alleen in extreme gevallen nog gebruikt, dit zegt uiteraard voldoende over het inzicht en routine van onze bouwers.

Schutting Oldebroek

Een houten tuinafscheiding gemaakt van houten schuttingpalen met houten tuinschermen (van onder andere Nobifix) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de particulieren tuinen. De beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren voortdurend geliefder onder de consumenten. De palen van deze soort schutting Oldebroek zijn ook niet van hout maar zijn vervaardigd van perfect beton. Een betonnen paal rot niet, trekt niet krom en gaat daardoor veel langer mee dan een houten paal. In elke beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat volmaakt op aansluit. Dankzij de beton plaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de grond.

Onze tuin schermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 8 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van ca. 25 jaar. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de fraaie bruine kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 30 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe schutting

Behalve de standaard hout beton tuinafscheiding kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Een combinatie van betonpalen, betonplaten met een motief en een Grenen tuinscherm maken dit een luxe schutting. De volgende designs zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton tuinafscheiding: Nostalgie motief, Rhein motief of het Hout motief. We plaatsen een tuinscherm naar smaak tussen de beton palen en op de Graniet motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Bij de naaldhout soorten zoals Vuren word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Tuinafscheiding kopen Oldebroek.

Een schutting kopen Oldebroek hoeft nu niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw tuin Oldebroek is tegenwoordig erg gemakkelijk. Wij weten zeker dat u via het net snel en veilig een juiste tuinafscheiding zult aantreffen Oldebroek. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 16% van de consumenten gedaan. Wij kunnen snappen dat een tuinafscheiding aankopen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan deze website nog verzoeken of wilt u de schuttingen in het echt zien? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Brabant. Of verzoek ons om een referentie adres Oldebroek.

Een afbeelding zegt vaak meer dan duizend woorden toch onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en vakkundige medewerkers! Prins Schuttingen kan de volgende type tuinschutting of schutting Oldebroek zetten:

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding geheel gemaakt van hout.

Tuinafscheiding van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout en luxe Mediterraans motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting van luxe Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief

Geluidswerende schutting tot 300cm hoog.

Welke tuinafscheiding u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk moderne schuttingen met goede garanties.

Betonschutting Oldebroek

De beton schutting mag uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen weet immers wat de beton schutting is, deze hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de betonplaten in bevestigd worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als de vorige eeuw. Vooral de betonplaten zijn een stuk moderner geworden met verscheidene kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief. De meeste beton motieven zijn evenals enkel als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het tevens mogelijk om twee verscheidene motieven per betonplaat te bestellen.

Poort

Een tuindeur is dikwijls noodzakelijk als uw achtertuin aan een doorgang of openbare straat ligt.
U kunt een keuze maken uit verscheidene soorten poorten die in 4 verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Nobifix.

Houten poortdeur op stalen frame, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 250cm.

Extra brede poort waar u met een voertuig of aanhanger tussen door kan rijden.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Loosdrecht
schutting Haarlem
schutting Ridderkerk
schutting Thorn
schutting Langerak
schutting Renkum
schutting Stramproy
schutting Hoogezand
schutting Oosthuizen
schutting Baarn
schutting Heusden
schutting Haalderen