Schutting Oldebroek

Op zoek naar een luxe schutting Oldebroek? Wij zijn de expert van Nederland in het zetten van uw schutting Oldebroek. Bij Prins schuttingen hebben we nauwelijks lange wachttijden voor het monteren van uw schuttingen. De doorsnee wachttijd na akkoord van de offerte en het plaatsen van de schuttingen is ongeveer 1 week.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Oldebroek

Onze ervaren schuttingbouwers die niks anders verrichten dan tuinschuttingen zetten, kunnen de schuttingen Oldebroek correct monteren. De schuttingbouwers letten o.a. op de correcte grens van de tuin en de hoogteverschillen die in elke achtertuin altijd ongelijk zijn. Een kruislijnlaser word alleen in uiterste gevallen nog toegepast, dat zegt uiteraard genoeg over het inzicht en routine van de bouwers.

De houten schuttingen Oldebroek gemaakt van tuinhout word hedendaags steeds minder populair, ongeacht de mooie natuurlijke uitstraling. Klanten kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de hout beton schutting. Het grote pluspunt van dit type tuinafscheiding is dat de schutting palen nooit van hardhout zijn maar van prefab beton. Een betonpaal gaat hedendaags een leven lang mee en is daardoor hoogst bestemd voor schuttingen Oldebroek. In elke beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat geheel op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm constant los blijft van de aardbodem.

Prins schuttingen kan 4 verschillende hout soorten afleveren, iedere soort heeft andere kenmerken voor de nieuwe schuttingen Oldebroek.

Tuinschermen Oldebroek

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van circa 25 jaar. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot plusminus 20 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe schutting plaatsen Oldebroek

Naast de standaard hout beton tuinschutting kunnen we ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Dit model schutting is een combinatie van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Grenen tuin scherm. De volgende designs zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Oldebroek: Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. We monteren een tuinscherm naar keuze tussen de betonpalen en op de Elbe motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Als finishing touch monteren we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Oldebroek.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin Oldebroek is hedendaags erg makkelijk. We weten zeker dat u via het net vlug en veilig een geschikte tuinafscheiding Oldebroek zult tegenkomen voor uw woning in Oldebroek. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 14% van onze bezoekers gedaan. Wij kunnen begrijpen dat een schutting aanschaffen via internet spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het bekijken van de schutting afbeeldingen op onze website? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor meer info. Of verzoek ons om een referentie adres Oldebroek.

Een afbeelding zegt meestal meer dan 1000 woorden toch onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en vakkundige schuttingbouwers! We kunnen de volgende modellen tuinafscheidingen of tuinafscheiding Oldebroek plaatsen:

Schutting soorten

Tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Tuinschutting Oldebroek van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout in combinatie met luxe Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting van hout in combinatie met luxe Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting van luxe Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief

Geluidswerende beton schutting tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit degelijke onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Oldebroek

De betonschutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen weet wel wat de betonschutting Oldebroek is, deze hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Net als bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de betonpalen over een opening waar de beton platen van 36cm hoog in bevestigd worden. De grijze grauwe betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne betonprint of een mooie moderne tint voor uw beton. Denk hier bij aan Elbe motief, Rabat motief of het Nostalgie motief. De meeste beton motieven zijn evenals enkel als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het tevens mogelijk om twee andere motieven per beton plaat te bestellen.

Poort Oldebroek

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een tuindeur leveren die perfect bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
U kan kiezen uit meerdere modellen poorten die in 4 andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Grenen.

Houten poortdeur op een metalen frame, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Extra brede poortdeur waar u met de auto of trailer door heen kan rijden.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Hattem
schutting Stiphout
schutting Borgharen
schutting Mook
schutting Wieringerwerf
schutting Biddinghuizen
schutting Koudum
schutting Opperdoes
schutting Goes
schutting Leeuwarden
schutting Teteringen
schutting Breskens