Schutting Oldebroek

Op internet aan het zoeken voor een nieuwe schutting Oldebroek? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een beton schutting Oldebroek. Bij Prins schuttingen hebben wij geen lange wachttijden voor het plaatsen van uw schuttingen. De doorsnee wachtperiode na akkoord van de aanbieding en het plaatsen van de schutting is circa 15 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Oldebroek

Wij werken enkel met ervaren personeel die niks anders doen dan het monteren van schuttingen Oldebroek. De bouwers letten onder andere op de exacte grens van het erf en de hoogteverschillen die in elke tuin meestal verschillend zijn. Een laser waterpas word slechts in extreme gevallen nog aangewend, dit zegt natuurlijk voldoende over het denkbeeld en routine van onze monteurs.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Oldebroek erg gewild, hedendaags kiezen minder particulieren voor deze categorie schutting. Klanten kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals onder andere de luxe hout beton schutting. De basis van deze soort schuttingen Oldebroek bestaat uit beton palen in plaats van hout. Een beton paal gaat hedendaags 50 jaar mee en is hier door zeer bestemd voor schuttingen Oldebroek. De sponning die beneden in de betonpaal zit is bedoeld voor een betonplaat. Dankzij de betonplaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aarde.

Prins schuttingen kan 4 gevariëerde houtsoorten afleveren, iedere houtsoort heeft andere eigenschappen voor uw nieuwe schutting Oldebroek.

Tuinschermen Oldebroek

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planken. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 20 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Oldebroek

Naast de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. De combinatie van beton palen, betonplaten met een motief en een Vuren tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies net als bij de beton schutting voor een schitterend motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Douglas hout en u heeft een luxe tuinschutting Oldebroek die zeer lang mee gaat. Een afdeklat van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting kopen Oldebroek.

Via de elektronische snelweg een schutting kopen voor uw tuin Oldebroek is nu erg simpel. We weten zeker dat u via het net vlot en veilig een geschikte tuinafscheiding Oldebroek zal tegenkomen voor uw woning in Oldebroek. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 10% van onze klanten gedaan. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek aan onze website nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt aanschouwen? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Noord Brabant. Op zoek naar een referentie tuin Oldebroek? Vraag het ons, waarschijnlijk hebben eerder een schutting gemaakt in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en vakkundige medewerkers! Wij kunnen de volgende soorten tuinafscheidingen of schutting Oldebroek zetten:

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding van hout.

Tuinafscheidingen Oldebroek van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout met luxe Romeins motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe hout beton schutting van hout en luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting van luxe Romeins motief, Hout motief of het Rhein motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Beton schutting Oldebroek

De beton schutting mag uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is dus geweldig geschikt voor beton schutting Oldebroek. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de rotsmotief platen in geplaatst worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als in vroegere tijden. Ze zijn heel wat moderner geworden met verschillende kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief. Veel beton motieven zijn ook enkelzijdig als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het ook beschikbaar om twee verschillende motieven per beton plaat te leveren.

Tuindeur Oldebroek

We hebben voor elk type tuinafscheiding een bijpassende poortdeur.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Nobifix poortdeuren leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Normale houten poortdeur waarbij de planken zijn geschroefd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuindeur waar u met een voertuig of aanhangwagen tussen door kan rijden.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Fijnaart
schutting Hengelo
schutting Mill
schutting Ilpendam
schutting Rijsenhout
schutting Bolsward
schutting Gennep
schutting Maasbree
schutting Heeten
schutting Dieteren
schutting Hulsberg
schutting De Zilk