Schutting Edam

Op internet aan het kijken voor een beton schutting Edam? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een hout beton tuinafscheiding Edam. Het plaatsen van een schutting Edam kan doorgaans binnen 20 dagen worden uitgevoerd.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze geroutineerde bouwers die niets anders uitvoeren dan tuinafscheidingen bouwen kunnen de tuinafscheiding correct zetten. Iedere achtertuin is anders, een precies inzicht is daardoor belangrijk bij het plaatsen van een schutting. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Wij zetten uw schutting zonder problemen waterpas, in de meeste gevallen is er ook geen laserwaterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een schutting.

Schutting Edam

De houten tuinafscheiding gemaakt van tuinhout word hedendaags steeds minder populair, ondanks de fraaie natuurlijke uitstraling. De luxe hout beton schutting is de laatste jaren alsmaar populairder onder de particulieren. De basis van deze soort tuinafscheidingen Edam bestaat uit beton palen i.p.v. hardhout. Een beton paal gaat hedendaags een leven lang mee en is daarom uiterst bestemd voor tuinafscheidingen Edam. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat geheel op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm altijd los blijft van de bodem.

Bij ons kan u een selectie maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe tuinafscheiding.

Tuin schermen

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ca. 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 8 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van plusminus 25 jaren. |De tuin schermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot ca. 30 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe tuinafscheiding

Behalve de standaard hout beton tuinafscheiding kunnen wij ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Dit model schutting is een samenstelling van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Nobifix tuinscherm. De volgende designs zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting: Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. We monteren een tuinscherm naar keuze tussen de betonpalen en op de Elbe motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Bij de naaldhout soorten zoals Grenen word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Tuinafscheiding kopen Edam.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Edam is nu erg makkelijk. Wij weten zeker dat u via het web vlot en veilig een geschikte schutting zal vinden Edam. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer nodig, 75% van alle tuinafscheidingen worden hedendaags via internet verkocht. Een groot deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek aan onze pagina nog vragen of wilt u de tuinafscheiding in het echt bekijken? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor meer info. Misschien hebben wij Edam voorheen een schutting neergezet, vraag ons om een referentie adres.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en deskundige schuttingbouwers! Deze volgende fraaie schuttingen kunnen we uit voorraad bezorgen Edam.

Tuinafscheiding soorten

Houten schutting gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout en luxe Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe schutting van hout in combinatie met Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Beton schuttingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Edam

De betonschutting mag uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen weet immers wat een beton schutting is, dit hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. Net als bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een opening waar de betonplaten van 36cm hoog in geplaatst worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde beton platen, veel verschillende soorten motieven voor een betonschutting. Denk hier bij aan Hout motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een ander motief te bestellen. Leverbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur

Een tuindeur is meestal noodzakelijk als uw achtertuin aan een gangpad of openbare weg ligt.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de navolgende tuindeuren.

Een houten poortdeur van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard gemonteerd op een metalen frame zodat het tuinhout nooit kan uitzetten.

Dubbele houten tuinpoort op stalen frame van b.v. 220cm breed.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Hoek van Holland
schutting Delfzijl
schutting Beegden
schutting Maasbree
schutting De Wijk
schutting Houten
schutting Weerselo
schutting ’s-Hertogenbosch
schutting Warffum
schutting Almere-Stad
schutting Schoonoord
schutting Den Bosch