Schutting Edam

Rond aan het kijken voor een beton erfafscheiding in Edam? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het plaatsen van schuttingen. We kunnen normaliter binnen 1 week een nieuwe erfafscheiding bouwen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze jarenlange ervaring in het plaatsen van erfafscheidingen bent u zeker van een correct resultaat met uitstekende garanties. Iedere tuin is verschillend, een goed inzicht is daardoor essentieel bij het monteren van een schutting. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Een kruislijnlaser word slechts in extreme gevallen nog gebruikt, dat zegt uiteraard voldoende over het denkbeeld en ervaring van de bouwers.

Hout beton Erfafscheiding Edam

Voor vele jaren was de houten schutting gewild, hedendaags zoeken minder consumenten voor deze soort schutting. Consumenten kiezen meer voor een kwaliteit erfafscheiding zoals bijvoorbeeld de beton schutting. De palen van deze soort schutting zijn ook niet van hout maar zijn geproduceerd van hoogwaardig beton. Een betonpaal gaat tegenwoordig 30 jaar mee en is hier door hoogst bestemd voor erfafscheidingen. De sponning die onder in de betonpaal zit is bedoeld voor een beton plaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm altijd vrij blijft van de grond.

Onze tuin schermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Bankirai hout 20, 22 of 24 planks met een levensduur van plusminus 25 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai coating blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 30 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe erfafscheiding

Op zoek naar een aparte erfafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor deze luxe hout beton schutting met Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonkap en een Bangkirai tuin scherm is dit de meest luxe erfafscheiding uit onze collectie. Kies uit 1 van de 10 beton motieven zoals het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Douglas hout en u heeft een luxe schutting die lang mee gaat. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Vuren worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdeklat.

Erfafscheiding plaatsen Edam.

Via internet een erfafscheiding kopen voor uw achtertuin in Edam is nu erg makkelijk. Zoek het op met Google en u vind al gauw een schutting die bij u past. U hoeft dan ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bezichtigen. Een schutting is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt uiteraard weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek aan deze website nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt bekijken? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Noord Brabant. Misschien hebben we bij u in Edam voorheen een schutting gemaakt, vraag ons om een referentie adres.

Een plaatje zegt vaak meer dan duizend woorden echter onze erfafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Hier vind u de schuttingen die wij plaatsen in Edam. Elke soort schutting heeft z’n aparte uitstraling.

Schutting soorten

Schuttingen van hout.

Erfafscheiding van hout met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout en luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Graniet motief, Rhein motief of het Nostalgie motief

Betonnen erfafscheidingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Edam

Op zoek naar een schutting die staat als een huis en welke ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor een stevige beton schutting. Iedereen begrijpt wel wat de betonschutting is, dat hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de beton platen in geschoven worden. De grijze grauwe betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne beton print of een moderne kleur voor het beton. Denk hierbij aan Rabat motief, Hout motief of het Rhein motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in 3 kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur taupe verkrijgbaar.

Poortdeur

Wij kunnen vanzelfsprekend ook een tuindeur leveren die foutloos bij uw nieuwe erfafscheiding aansluit.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de navolgende poortdeuren.

Een houten poortdeur van Vuren, Grenen, Douglas of Bangkirai standaard gemonteerd op een metalen frame zodat het hout niet kan uitzetten.

Extra brede poortdeur waar men met de wagen of aanhangwagen door heen kan rijden.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Wijhe
schutting Benthuizen
schutting Geesteren
schutting Abbekerk
schutting Nuth
schutting Bladel
schutting Scherpenzeel
schutting Andijk
schutting Vogelenzang
schutting ’s-Hertogenbosch
schutting Arnhem
schutting Noordwijk