Schutting Edam

Op internet aan het zoeken voor een hout beton schutting Edam? Wij zijn de specialist van Nederland in het plaatsen van schuttingen Edam. Het bouwen van een een schutting Edam kan normaliter binnen 15 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Edam

Wij van Prins schuttingen zetten al ruim 18 jaar schuttingen Edam, zowel kleine klussen bij particulieren als grote klussen voor bouwbedrijven. Het is voornaam dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn geplaatst word. Dit word altijd gedaan in overleg met de klant zodat er later geen misverstanden over bestaan. Wij zetten uw schutting zonder zorgen waterpas, in de meeste gevallen is er ook geen kruislaser voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het zetten van een tuinschutting.

Ondanks de lagere afzet cijfers is de natuurlijk uitziende houten schutting nog steeds verkrijgbaar in ons omvangrijke assortiment. Klanten kiezen vaker voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de beton tuinafscheiding. De basis van deze soort schuttingen Edam bestaat uit beton palen in plaats van hardhout. Een betonpaal gaat hedendaags 30 jaar mee en is daardoor zeer geschikt voor schuttingen Edam. De sponning die beneden in de betonpaal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Door de betonplaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aardbodem.

Onze tuin schermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Edam.

Tuin schermen Edam

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van circa 8 jaar. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van ca. 25 jaren. |Het tuin scherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 20 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe schutting plaatsen Edam

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de beton schutting te gesloten, kies dan voor de luxe tuinafscheiding. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonkap en een houten tuinscherm is dit de meest luxe schutting Edam uit onze collectie. Kies uit 1 van de tien beton motieven zoals het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Nobifix hout en u heeft een luxe tuinschutting Edam die jaren lang mee gaat. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Douglas worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdeklat.

Tuinschutting kopen Edam.

Via het net een tuinafscheiding kopen voor uw huis Edam is nu erg makkelijk. Zoek het op met Google.nl en u treft al vlug een tuinschutting Edam die bij u past. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer noodzakelijk, 72% van alle schuttingen worden tegenwoordig online verkocht. We kunnen begrijpen dat een schutting aankopen via het net spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het bekijken van onze tuinafscheiding afbeeldingen op onze website? U bent van harte welkom in de riante showtuin gelegen in Helmond. Misschien hebben wij Edam voorheen een tuinafscheiding geplaatst, vraag ons om een referentie adres.

Een plaatje zegt doorgaans meer dan duizend woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Veel klanten gingen u voor, bent u de volgende? Wij kunnen de volgende soorten schuttingen of schutting Edam plaatsen:

Tuinafscheiding soorten

Houten schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton schuttingen Edam.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout met luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting van hout met luxe Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief

Luxe beton schutting van luxe Steen motief, Graniet motief of het Rhein motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 300cm hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Edam

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een woning en welke ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor de solide beton schutting. Iedereen weet wel wat de beton schutting Edam is, deze hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de rotsmotief platen in geplaatst worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als in het verleden. Vooral de betonplaten zijn een stuk mooier geworden met verscheidene kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Elbe motief, Rhein motief of het Graniet motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in 3 kleuren leverbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur taupe verkrijgbaar. Kortom, schuttingen Edam heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Edam

Een tuindeur is meestal noodzakelijk als uw tuin aan een gang of openbare weg ligt.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren tuinpoorten leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Houten tuinpoort op een metalen frame, in iedere hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 250cm.

Extra brede poortdeur waar u met een voertuig of trailer tussen door kan rijden.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Blerick
schutting Ulvenhout
schutting Goes
schutting Herwijnen
schutting Tilburg
schutting Deest
schutting Staphorst
schutting Leerdam
schutting ‘s-Gravendeel
schutting Uithuizermeeden
schutting Oosthuizen
schutting Dreumel