Schutting ‘s-Gravenwezel

Op het web aan het zoeken voor een luxe schutting ‘s-Gravenwezel? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een beton schutting ‘s-Gravenwezel. We kunnen doorgaans binnen 20 dagen de nieuwe schuttingen bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting ‘s-Gravenwezel

Onze ervaren schuttingbouwers die niks anders uitvoeren dan schuttingen monteren, kunnen de schuttingen ‘s-Gravenwezel perfect zetten. De bouwers letten o.a. op de juiste grens van het erf en de hoogte verschillen die in elke achtertuin altijd verschillend zijn. Een kruislaser word alleen in extreme gevallen nog gebruikt, dat zegt natuurlijk genoeg over het gezichtspunt en routine van de monteurs.

De houten schuttingen ‘s-Gravenwezel gemaakt van hout word tegenwoordig steeds minder populair, ongeacht de prachtige natuurlijke uitstraling. Consumenten kiezen steeds vaker voor een kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de beton schutting. De basis van dit type schuttingen ‘s-Gravenwezel bestaat uit betonpalen in plaats van hardhout. De levensduur van een beton paal is momenteel ruim 30 jaar, een heel stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. De sponning die beneden in de beton paal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Vanwege de betonplaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aarde.

Bij Prins schuttingen kan u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor de nieuwe schutting ‘s-Gravenwezel.

Tuinschermen ‘s-Gravenwezel

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van ongeveer 25 jaren. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ongeveer 20 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen ‘s-Gravenwezel

Naast de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. De combinatie van betonpalen, motief betonplaten en een Grenen tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. De volgende motieven zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting ‘s-Gravenwezel: Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Douglas hout en u heeft een luxe schutting ‘s-Gravenwezel die zeer lang mee gaat. De houten afdeklat op het tuinscherm maakt het plaatje helemaal af.

Schutting kopen ‘s-Gravenwezel.

Een schutting plaatsen ‘s-Gravenwezel hoeft tegenwoordig niet ingewikkeld te zijn. een schutting kopen voor uw tuin ‘s-Gravenwezel is hedendaags erg handig. We weten zeker dat u via het internet vlot en veilig een juiste tuinafscheiding ‘s-Gravenwezel zult vinden voor uw woning in ‘s-Gravenwezel. Zelf een schutting bedrijf bezoeken is uiteraard niet meer noodzakelijk, 70% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Een aanzienlijk deel van alle bestellingen worden hedendaags dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek op deze internetpagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheidingen in het echt zien? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Brabant. Zoekt u een referentie tuin ‘s-Gravenwezel? Vraag het Prins schuttingen, mogelijk hebben voorheen een schutting neergezet in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en deskundige medewerkers! Hier vind u de tuinafscheidingen die wij zetten ‘s-Gravenwezel. Elke soort tuinafscheiding heeft zijn aparte uitstraling.

Schutting soorten

Houten tuinafscheidingen gemaakt van hout.

Tuinschutting ‘s-Gravenwezel gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schuttingen van hout met luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe schutting gemaakt van hout met luxe Hout motief, Rhein motief of het Elbe motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Geluidswerende beton schutting tot 3 meter hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Betonschutting ‘s-Gravenwezel

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor de beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting ‘s-Gravenwezel nauwelijks omslachtig toe te lichten. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de palen een uitsparing waar de betonplaten van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze grauwe betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke beton print of een moderne toon voor het beton. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een verschillend motief te kiezen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort ‘s-Gravenwezel

Een poort is vaak onmisbaar als uw achtertuin aan een gang of openbare straat grenst.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen tuindeuren leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Houten tuindeur op een metalen raamwerk, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Een tweedelige poort gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Aardenburg
schutting Tollebeek
schutting Ten Boer
schutting Hoorn
schutting Lith
schutting Nuland
schutting Beemster
schutting Reusel
schutting Udenhout
schutting Hoogwoud
schutting Middelbeers
schutting Grootebroek