Schutting Leek

Rond aan het kijken voor een nieuwe erfafscheiding in Leek? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een luxe erfafscheiding. Bij Prins schuttingen hebben we geen lange wachttijden voor het bouwen van uw schutting. De gemiddelde wachttijd na aanvaarding van de prijsopgave en het monteren van de schutting is ca. 2 weken.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze 15 jaar ervaring in het bouwen van erfafscheidingen bent u verzekerd van een goed eind resultaat met uitstekende garanties. Het is relevant dat de schutting op de juiste hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dit word iedere keer gedaan in samenspraak met de afnemer zodat er later geen misverstanden over ontstaan. Een laserwaterpas word enkel in uiterste gevallen nog toegepast, dat zegt genoeg over het inzicht en routine van de monteurs.

Hout beton Erfafscheiding Leek

Ondanks de lagere afzet cijfers is de eenvoudig ogende houten schutting nog steeds beschikbaar in ons grote assortiment. De luxe hout beton erfafscheiding is de laatste jaren alsmaar geliefder onder de consumenten. De palen van deze soort erfafscheiding zijn ook niet van hout maar zijn gemaakt van kwaliteit beton. Een beton paal gaat tegenwoordig 35 jaar mee en is daarom hoogst bestemd voor erfafscheidingen. De keep die onder in de beton paal zit is gemaakt voor een beton plaat. Door de betonplaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aardbodem.

Bij Prins schuttingen kan u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe erfafscheiding.

Tuin schermen

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Bangkirai hout 20, 22 of 24 planken met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. De planken zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai olie blijft de goede kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 30 jaar.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton erfafscheiding

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de beton schutting te afgesloten, kies dan voor de luxe hout beton schutting. Dit type schutting is een samenstelling van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Douglas tuin scherm. Kies net als bij de betonschutting voor een aantrekkelijk motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Bangkirai hout, maakt het een luxe combinatie. De houten afdeklat op het tuin scherm maakt het plaatje compleet.

Schutting plaatsen Leek.

Een schutting kopen in Leek hoeft nu niet ongemakkelijk te zijn. een erfafscheiding kopen voor uw huis in Leek is tegenwoordig erg gemakkelijk. Zoek het op in Google.nl en u vind al vlot een schutting die bij u past. U hoeft dus niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bezichtigen. Een groot deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Twijfelt u nog na het zien van onze schutting afbeeldingen op onze pagina? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor extra informatie. Wellicht hebben wij bij u in Leek eerder een schutting neergezet, verzoek ons om een referentie tuin.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze aankoopt. Erfafscheiding kopen Leek. Dat was nog nooit zo eenvoudig! Deze onderstaande moderne schuttingen kunnen we uit voorraad leveren bij u in Leek.

Erfafscheiding soorten

Schuttingen van hout.

Erfafscheiding van hout en beton.

Semi luxe erfafscheiding gemaakt van hout en luxe Elbe motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe betonschutting van luxe Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief

Geluidswerende betonnen erfafscheiding tot 3 meter hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Beton schutting Leek

Zoekt u een schutting die staat als een huis en die ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor een gefundeerde betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Net als bij de hout beton erfafscheiding beschikken de palen over een inkeping waar de beton platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde beton platen, veel verschillende soorten motieven voor een betonschutting. Denk hier bij aan Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief. Veel beton motieven zijn ook enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het eveneens mogelijk om twee verscheidene motieven per beton plaat te bestellen!!

Poort

We hebben voor elke soort schutting een bijpassende tuindeur.
U kunt kiezen uit verscheidene soorten tuindeuren die in vier verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Vuren.

Normale houten tuindeur waarop de planken zijn aangebracht op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Bangkirai, handig als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Zaltbommel
schutting Koudekerk a/d Rijn
schutting Deurne
schutting Holwerd
schutting Sint Michielsgestel
schutting Gendt
schutting Sint Annaland
schutting Akkrum
schutting Rilland
schutting Obdam
schutting Nagele
schutting Amersfoort