Schutting Borger

Op het net aan het kijken voor een luxe schutting in Borger? Wij kunnen de schutting op locatie brengen of installeren uw nieuwe schutting bekwaam en snel voor u. Het bouwen van een schutting bij u in Borger kan meestal binnen 15 dagen worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

We werken uitsluitend met doorgewinterd medewerkers die stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het plaatsen van erfafscheidingen. Het is belangrijk dat de schutting op de goede hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dat word altijd gedaan in overleg met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Wij plaatsen uw erfafscheiding zonder zorgen kaars recht, in veel gevallen is er ook geen laserwaterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een erfafscheiding.

Hout beton Schutting Borger

Een houten schutting vervaardigd van houten palen met houten tuinschermen (van b.v. Douglas) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. De luxe hout beton erfafscheiding is de laatste jaren alsmaar populairder onder de consumenten. De palen van dit type schutting zijn nooit van hout maar zijn gemaakt van kwaliteit beton. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 35 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten paal. De keep die beneden in de betonpaal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Dankzij de betonplaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de grond.

Wij kunnen vier andere hout soorten leveren, iedere soort heeft verschillende kenmerken.

Tuin schermen

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot ca. 15 jaren.

Bankirai hardhout 24, 22 of 20 planks met een levensduur van ca. 25 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai lazuur blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 25 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton erfafscheiding

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Waarom word dit een luxe erfafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonkap en een Douglas tuinscherm is dit de meest luxe erfafscheiding uit ons assortiment. Kies net als bij de betonschutting voor een prachtig motief op de betonplaten, zoals het Rots motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Grenen hout, maakt het een luxe samenstelling. Een afdekkap van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting plaatsen Borger.

Via internet een erfafscheiding kopen voor uw tuin in Borger is tegenwoordig erg gemakkelijk. Eenvoudig vanuit uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een schutting voor uw tuin in Borger. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 20% van de consumenten gedaan. Het is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt uiteraard weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Bent u alsnog niet zeker na het bekijken van deze pagina? U bent van harte welkom in onze grote showtuin gelegen in Helmond. Of vraag ons om een tuin bij u in Borger.

Een afbeelding zegt meestal meer dan duizend woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? Prins Schuttingen kan de volgende modellen tuinafscheidingen of erfafscheiding bij u in Borger bouwen:

Erfafscheiding soorten

Erfafscheidingen van hout.

Hout beton erfafscheiding van hout met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout en luxe Elbe motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting van hout en Hout motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief

Luxe betonschutting van luxe Rots motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Geluidswerende betonnen erfafscheiding tot 300cm hoog.

Elk van deze soort erfafscheidingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Borger

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor een betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de palen over een uitsparing waar de rots motief platen van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde betonplaten, veel verschillende soorten motieven voor een betonschutting. Denk hierbij aan Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur bruin leverbaar.

Poort

Een tuinpoort is dikwijls noodzakelijk als uw achtertuin aan een gang of openbare straat grenst.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de volgende tuinpoorten.

Houten tuindeur op stalen frame, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Dubbele houten poortdeur op stalen frame van b.v. 200cm breed.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Hoogkarspel
schutting Baexem
schutting Doornenburg
schutting Groenlo
schutting Ens
schutting Megen
schutting Middelharnis
schutting Haamstede
schutting Helvoirt
schutting Dalen
schutting Dinxperlo
schutting Gorredijk