Schutting Borger

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting Borger? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het monteren van uw schutting Borger. We kunnen doorgaans binnen 10 dagen de nieuwe schuttingen monteren.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Borger

We werken alleen met bedreven personeel die niks anders verrichten dan het installeren van schuttingen Borger. Het is belangrijk dat de schutting op de goede hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dat word iedere keer gedaan in samenspraak met de koper zodat er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. Wij zetten uw schutting zonder zorgen kaars recht, in de meeste gevallen is daar ook geen kruislaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het zetten van een tuinschutting.

Ongeacht de mindere afzet cijfers is de eenvoudig ogende houten tuinafscheiding nog steeds beschikbaar in ons omvangrijke assortiment. Consumenten kiezen steeds vaker voor een kwaliteit schutting zoals onder andere de luxe hout beton schutting. Het grote pluspunt van dit type schutting is dat de schutting palen niet van hardhout zijn maar van prefab beton. Een betonpaal gaat hedendaags 30 jaar mee en is daarom hoogst bestemd voor tuinafscheidingen Borger. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat uitstekend op aansluit. Door de beton plaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aarde.

Wij kunnen vier verschillende hout soorten afleveren, elke houtsoort heeft verschillende kenmerken voor de nieuwe schuttingen Borger.

Tuinschermen Borger

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van plusminus 8 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van plusminus 25 jaren. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix coating blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 20 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe schutting plaatsen Borger

Naast de standaard hout beton tuinschutting kunnen we ook de luxe hout beton tuinafscheiding leveren. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonkap en een houten tuin scherm is dit de meest luxe schutting Borger uit onze collectie. Kies net als bij de beton schutting voor een charmant motief op de betonplaten, zoals het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Grenen hout en u heeft een luxe tuinschutting Borger die jaren lang mee gaat. Bij de naaldhout soorten zoals Vuren worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting kopen Borger.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin Borger is tegenwoordig erg makkelijk. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een schutting voor uw huis Borger. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 20% van de klanten gedaan. We kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding bestellen via internet spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het bekijken van onze tuinafscheiding foto’s op onze internetpagina? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer info. Zoekt u een referentie tuin Borger? Vraag het ons, wellicht hebben eerder een tuinafscheiding geplaatst in uw wijk.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze koopt! Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en vakkundige medewerkers! De onderstaande moderne schuttingen kunnen we uit eigen voorraad leveren Borger.

Tuinafscheiding soorten

Houten schutting van hout.

Hout beton Schutting Borger van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout in combinatie met luxe Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting van hout met luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe beton schutting van luxe Mediterraans motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief

Geluidswerende beton schutting tot 300cm hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Borger

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een woonhuis en die ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor een sterke betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk perfect geschikt voor betonschuttingen Borger. Net zoals bij de hout beton tuinafscheiding hebben de schuttingpalen een sponning waar de rots motief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze grauwe betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne beton print of een mooie moderne tint voor het beton. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Rhein motief of het Hout motief. De meeste beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het alsmede beschikbaar om twee andere motieven per betonplaat te leveren.

Tuindeur Borger

Wij hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijbehorende poortdeur.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas tuindeuren leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Een houten tuinpoort van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard bevestigd op een stalen frame waardoor het tuinhout nooit kan uitzetten.

Dubbele houten tuinpoort op stalen frame van b.v. 2,5 meter breed.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Beesd
schutting Zevenbergen
schutting Broek in Waterland
schutting Beekbergen
schutting Gilze
schutting Elburg
schutting Geleen
schutting Losser
schutting Biezelinge
schutting Ouderkerk aan den IJssel
schutting Molenhoek
schutting Dieteren