Schutting Borger

Rond aan het kijken voor een moderne schutting Borger? Wij kunnen uw schutting Borger leveren of monteren uw nieuwe schutting Borger vakkundig en snel voor u. Het plaatsen van een schuttingen Borger kan doorgaans binnen 10 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Borger

Door onze jarenlange ervaring in het installeren van schutting Borger bent u zeker van een correct eind resultaat met uitstekende garanties. Het is relevant dat de schutting op de juiste hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dat word steeds gedaan in overleg met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Een kruislaser word enkel in uiterste gevallen nog toegepast, dit zegt uiteraard voldoende over het inzicht en ervaring van onze monteurs.

Voor vele jaren was de houten schuttingen Borger erg gewild, hedendaags zoeken steeds minder mensen voor dit type tuinafscheiding. De hout beton schutting is de laatste jaren steeds populairder onder de particulieren. De schuttingpalen van dit type tuinafscheiding Borger zijn nooit van hout maar zijn geproduceerd van hoogwaardig beton. De levensduur van een beton paal is hedendaags ruim 30 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat foutloos op aansluit. Door de betonplaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aarde.

Onze tuinschermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Borger.

Tuinschermen Borger

Geimpregneerd grenen tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 30 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe schutting plaatsen Borger

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te eenvoudig vind en de betonschutting te dicht, kies dan voor de luxe tuinafscheiding. Dit type schutting is een samenstelling van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Grenen tuinscherm. Kies uit 1 van de tien beton designs zoals het Rots motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Vuren hout, maakt het een luxe combinatie. Als finishing touch plaatsen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting kopen Borger.

een online shop een schutting kopen voor uw huis Borger is hedendaags erg gemakkelijk. Wij weten zeker dat u via het net snel en veilig een juiste schutting Borger zult aantreffen voor uw woning in Borger. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 16% van onze klanten gedaan. We kunnen snappen dat een tuinafscheiding bestellen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op deze website nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt bekijken? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Brabant. Of verzoek ons om een referentie tuin Borger.

Een foto zegt doorgaans meer dan duizend woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Deze onderstaande mooie tuinafscheidingen kunnen we uit voorraad leveren Borger.

Schutting soorten

Schutting geheel gemaakt van hout.

Hout beton tuinafscheidingen Borger van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout met luxe Rabat motief, Rhein motief of het Elbe motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout en luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting van luxe Rabat motief, Hout motief of het Nostalgie motief

Betonnen tuinafscheidingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Betonschutting Borger

Een betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort beton schutting Borger nauwelijks uitgebreid toe te lichten. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de rots motief platen in bevestigd worden. De grijze grauwe betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke beton print of een moderne kleur voor uw beton. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Rhein motief of het Hout motief. Veel beton motieven zijn evenals enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het ook mogelijk om 2 verscheidene motieven per betonplaat te leveren.

Tuindeur Borger

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een poortdeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
Bij ons heeft u de keuze uit de navolgende tuinpoorten.

Houten poortdeur op stalen raamwerk, in elke hoogte mogelijk tussen de 100cm en 2,5 meter.

Extra brede tuindeur waar men met de auto of trailer door heen kan rijden.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Harskamp
schutting Odijk
schutting Barendrecht
schutting Kruiningen
schutting Bunnik
schutting Egmond aan Zee
schutting Vierlingsbeek
schutting Nieuwe Pekela
schutting Limmen
schutting Oss
schutting Hoven
schutting Nederweert