Schutting Hallum

Rond aan het kijken voor een hout beton erfafscheiding in Hallum? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een beton erfafscheiding. Bij Prins schuttingen hebben wij geen lange wachttijden voor het zetten van uw schutting. De doorsnee wachtperiode na goedkeuring van de aanbieding en het bouwen van de schutting is ca. 10 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze bedreven schuttingbouwers die niks anders verrichten dan schuttingen plaatsen kunnen de luxe schutting correct zetten. De bouwers letten onder andere op de juiste grens van de tuin en de hoogte verschillen die in elke achtertuin gewoonlijk anders zijn. Een kruislaser word enkel in extreme gevallen nog aangewend, dat zegt uiteraard genoeg over het denkbeeld en routine van de schuttingbouwers.

Hout beton Erfafscheiding Hallum

Voor vele jaren was de houten erfafscheiding populair, hedendaags zoeken steeds minder particulieren voor dit type erfafscheiding. Klanten kiezen steeds meer voor een kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de luxe hout beton schutting. De palen van dit type erfafscheiding zijn niet van hout maar zijn vervaardigd van kwaliteit beton. Een betonpaal gaat hedendaags 30 jaar mee en is hier door bijzonder geschikt voor schuttingen. De sponning die beneden in de betonpaal zit is bedoeld voor een beton plaat. Vanwege de beton plaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aardbodem.

Bij ons kunt u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe erfafscheiding.

Tuinschermen

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 15 jaren.

De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Bangkirai hardhout met 24, 22 of 20 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai lazuur blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot ca. 30 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe erfafscheiding

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe erfafscheiding genoemd. Waarom word dit een luxe schutting genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Bangkirai tuinscherm is dit de meest luxe schutting uit ons assortiment. Kies net als bij de betonschutting voor een charmant motief op de betonplaten, zoals het Nostalgie motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Vuren hout, maakt het een luxe samenstelling. Als finishing touch leggen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Erfafscheiding plaatsen Hallum.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin in Hallum is nu erg simpel. Gewoon makkelijk in uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een erfafscheiding voor uw huis in Hallum. U hoeft dan ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bezichtigen. Een flink deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus online gedaan. Twijfelt u nog na het zien van de schutting afbeeldingen op onze internetpagina? U bent van harte welkom in de grote showtuin liggend in Helmond. Misschien hebben we bij u in Hallum eerder een erfafscheiding gezet, verzoek ons om een referentie adres.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en vakkundige medewerkers! Wij kunnen de volgende modellen schuttingen of schutting bij u in Hallum bouwen:

Schutting soorten

Houten schutting gemaakt van hout.

Schuttingen van hout met beton.

Semi luxe erfafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe schutting gemaakt van hout en luxe Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief

Geluidswerende erfafscheiding tot 300cm hoog.

Welke erfafscheiding u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk moderne schuttingen met goede garanties.

Betonschutting Hallum

Zoekt u een erfafscheiding die staat als een woning en welke ook nog eens ruim 35 jaar mee gaat? Kies dan voor de solide betonschutting. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard geweldig geschikt voor bouwmaterialen. Net zoals bij de hout beton erfafscheiding beschikken de betonpalen over een opening waar de beton platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als vroeger. Ze zijn een stuk moderner met verscheidene kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Elbe motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur bruin leverbaar.

Tuindeur

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een tuindeur leveren die perfect bij uw nieuwe schutting past.
Bij ons heeft u de keus uit de volgende poortdeuren.

Een houten tuindeur van Bangkirai, Grenen, Douglas of Vuren standaard bevestigd op een metalen frame waardoor het hout nooit kan uitzetten.

Extra brede poortdeur waar u met een voertuig of aanhanger tussen door kan rijden.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Zuidland
schutting Elburg
schutting Dronten
schutting Julianadorp
schutting Almere-Stad
schutting Eersel
schutting Koudum
schutting Lierop
schutting Wehl
schutting Schoorl
schutting Cuijk
schutting Hoogezand