Schutting Hallum

Op zoek naar een moderne schutting Hallum? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het monteren van schuttingen Hallum. We kunnen meestal binnen 10 dagen de nieuwe schuttingen bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Hallum

Wij werken alleen met bedreven schuttingbouwers welke niets anders doen dan het plaatsen van schuttingen Hallum. De bouwers letten onder andere op de juiste grens van de achtertuin en de hoogteverschillen die in elke tuin altijd verschillend zijn. We zetten uw tuinschutting zonder zorgen waterpas, in veel gevallen is daar zelfs geen laser waterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

De houten schutting Hallum vervaardigd van houten schuttingpalen in combinatie met houten tuinschermen (van onder andere Nobifix) zien we tegenwoordig steeds minder terug in de stads tuinen. Particulieren kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de beton tuinafscheiding. De schuttingpalen van dit type tuinafscheiding Hallum zijn niet van hout maar zijn geproduceerd van kwaliteit beton. Een betonpaal gaat hedendaags 40 jaar mee en is hier door buitengewoon bestemd voor tuinafscheidingen Hallum. In iedere betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat perfect op aansluit. Door de beton plaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de grond.

Onze tuinschermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schuttingen Hallum.

Tuin schermen Hallum

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 20 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe tuinschutting plaatsen Hallum

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een houten tuinscherm is dit de meest luxe schutting Hallum uit ons assortiment. De volgende designs zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Hallum: Romeins motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. We monteren een tuinscherm naar smaak tussen de beton palen en op de Romeins motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. Een afdekkap van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt dat regenwater in het tuinscherm trekt.

Tuinschutting plaatsen Hallum.

Via het web een schutting kopen voor uw achtertuin Hallum is hedendaags erg simpel. Eenvoudig in uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een schutting voor uw huis Hallum. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 10% van de consumenten gedaan. Het is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt uiteraard weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Bent u nog niet vertrouwd na het bekijken van deze pagina? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor extra informatie. Of verzoek ons om een referentie adres Hallum.

Een plaatje zegt doorgaans meer dan duizend woorden toch onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Tuinafscheiding kopen Hallum. Het was nog nooit zo makkelijk! Deze volgende moderne tuinafscheidingen kunnen we uit voorraad leveren Hallum.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding gemaakt van hout.

Schuttingen Hallum gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout en luxe Rabat motief, Rhein motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting van luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende beton schutting tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Beton schutting Hallum

Een betonschutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort beton schutting Hallum niet omslachtig toe te lichten. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de schuttingpalen over een inkeping waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Tegenwoordig zien we de betonnen schutting niet meer net als vroeger. Vooral de betonplaten zijn heel wat mooier geworden met verschillende kleurcombinaties en motieven. Denk hier bij aan Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur taupe leverbaar. Kortom, schuttingen Hallum heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poortdeur Hallum

Een tuindeur is dikwijls onmisbaar als uw achtertuin aan een gangpad of openbare straat ligt.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de navolgende tuinpoorten.

Houten poort op een metalen raamwerk, in iedere hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 2,5 meter.

Dubbele houten poortdeur op stalen frame van b.v. 300cm breed.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Rhoon
schutting Valkenburg
schutting Elburg
schutting Dussen
schutting Haamstede
schutting Reeuwijk
schutting Slochteren
schutting Hoogvliet
schutting Didam
schutting Uithuizen
schutting Wagenborgen
schutting Maastricht