Schutting Sint-Pieters-Leeuw

Op het net aan het kijken voor een beton schutting Sint-Pieters-Leeuw? Wij kunnen uw schutting Sint-Pieters-Leeuw leveren of installeren de nieuwe schuttingen Sint-Pieters-Leeuw vakkundig en vlug voor u. Het zetten van een schuttingen Sint-Pieters-Leeuw kan normaliter binnen 10 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Sint-Pieters-Leeuw

We werken alleen met doorgewinterd medewerkers welke niets anders verrichten dan het installeren van schuttingen Sint-Pieters-Leeuw. De bouwers letten o.a. op de correcte grens van de achtertuin en de hoogteverschillen die in elke tuin vaak anders zijn. Wij zetten uw tuinschutting zonder problemen waterpas, in de meeste gevallen is daar zelfs geen laser waterpas voor nodig. Routine en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een schutting.

De houten schuttingen Sint-Pieters-Leeuw vervaardigd van houten schuttingpalen in combinatie met houten tuinschermen (van bijvoorbeeld Nobifix) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. Particulieren kiezen vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de hout beton tuinafscheiding. De fundering van dit type tuinafscheidingen Sint-Pieters-Leeuw bestaat uit betonpalen i.p.v. hardhout. Een betonpaal gaat hedendaags een leven lang mee en is hier door uiterst bestemd voor schuttingen Sint-Pieters-Leeuw. De keep die onder in de betonpaal zit is gemaakt voor een betonplaat. Vanwege de betonplaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aarde.

Onze tuin schermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Sint-Pieters-Leeuw.

Tuin schermen Sint-Pieters-Leeuw

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van circa 8 jaar. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur fors verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van plusminus 25 jaar. |Het tuinscherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 20 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe schutting plaatsen Sint-Pieters-Leeuw

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen heeft? Kies dan voor de luxe hout beton tuinschutting met Nostalgie motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Dit type tuinafscheiding is een samenstelling van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Douglas tuin scherm. Kies net als bij de betonschutting voor een charmant motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Rots motief, Rhein motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Grenen hout, maakt het een luxe combinatie. Bij de naaldhout soorten zoals Douglas word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Tuinschutting kopen Sint-Pieters-Leeuw.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin Sint-Pieters-Leeuw is hedendaags erg simpel. Eenvoudig in uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw tuin Sint-Pieters-Leeuw. U hoeft daarom ook niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de mogelijkheden te bezichtigen. Een groot deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Twijfelt u nog na het aanschouwen van onze schutting foto’s op onze internetpagina? Bezoek dan gerust onze riante show tuin in Noord Brabant. Op zoek naar een referentie adres Sint-Pieters-Leeuw? Vraag het ons, waarschijnlijk hebben eerder een schutting gemaakt in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en deskundige schuttingbouwers! Hier vind u alle tuinafscheidingen die we plaatsen Sint-Pieters-Leeuw. Iedere soort tuinafscheiding heeft z’n eigen uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen gemaakt van hout.

Tuinschutting Sint-Pieters-Leeuw gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout met luxe Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief

Luxe schutting van hout met Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Hout motief, Rhein motief of het Romeins motief

Beton schuttingen tot 300cm hoog om geluid te weren.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Betonschutting Sint-Pieters-Leeuw

Een betonschutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen weet immers wat de beton schutting Sint-Pieters-Leeuw is, dit hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Net als bij de hout beton tuinafscheiding hebben de betonpalen een uitsparing waar de beton platen van 36cm hoog in geschoven worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde betonplaten, heel wat verschillende soorten motieven voor de betonschutting. Denk hier bij aan Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief. Bijna alle beton motieven zijn evenals 1-zijdig als 2-zijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het eveneens mogelijk om twee verschillende motieven per betonplaat te leveren.

Tuindeur Sint-Pieters-Leeuw

Prins schuttingen kan uiteraard ook een tuinpoort leveren die uitstekend bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
U kan kiezen uit verschillende soorten poorten die in 4 verschillende houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Vuren.

Een houten tuinpoort van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix standaard gemonteerd op een metalen frame zodat het hout niet kan uitzetten.

Dubbele houten tuindeur op stalen frame van bijvoorbeeld 250cm breed.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Genemuiden
schutting Grootebroek
schutting Geldermalsen
schutting Heythuysen
schutting ‘s Gravenmoer
schutting Ospel
schutting Huissen
schutting Harkstede
schutting Westervoort
schutting Vaassen
schutting Blijham
schutting Deest