Schutting Sint-Pieters-Leeuw

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting Sint-Pieters-Leeuw? Wij kunnen de schutting Sint-Pieters-Leeuw leveren of installeren uw nieuwe schutting Sint-Pieters-Leeuw vakkundig en snel voor u. Het monteren van een schuttingen Sint-Pieters-Leeuw kan doorgaans binnen 15 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Sint-Pieters-Leeuw

Wij werken uitsluitend met doorgewinterd personeel welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het plaatsen van schuttingen Sint-Pieters-Leeuw. Het is relevant dat de schutting op de goede hoogte en in de correcte lijn gezet word. Dit word steeds gedaan in samenspraak met de koper zodat er later geen misverstanden over ontstaan. We zetten uw tuinschutting zonder zorgen kaars recht, in de meeste gevallen is daar zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het zetten van een tuinschutting.

De houten schutting Sint-Pieters-Leeuw gemaakt van houten palen in combinatie met houten tuinschermen (van onder andere Vuren) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. Klanten kiezen vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals b.v. de luxe hout beton schutting. De palen van dit type schutting Sint-Pieters-Leeuw zijn niet van hout maar zijn vervaardigd van perfect beton. Een beton paal gaat tegenwoordig 35 jaar mee en is daarom uitermate bestemd voor tuinafscheidingen Sint-Pieters-Leeuw. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat volmaakt op aansluit. Dankzij de beton plaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aarde.

Wij kunnen 4 gevariëerde hout soorten afleveren, iedere soort heeft andere kenmerken voor uw nieuwe schutting Sint-Pieters-Leeuw.

Tuin schermen Sint-Pieters-Leeuw

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ongeveer 8 jaren. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaren. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot plusminus 20 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe schutting plaatsen Sint-Pieters-Leeuw

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Dit type schutting is een combinatie van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Douglas tuinscherm. De volgende motieven zijn o.a. leverbaar voor de luxe hout beton tuinschutting Sint-Pieters-Leeuw: Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Douglas hout, maakt dit een luxe combinatie. Als finishing touch zetten we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting kopen Sint-Pieters-Leeuw.

Een schutting kopen Sint-Pieters-Leeuw hoeft hedendaags niet ongemakkelijk te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Sint-Pieters-Leeuw is nu erg simpel. Eenvoudig in uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een schutting voor uw tuin Sint-Pieters-Leeuw. U hoeft daarom niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bezichtigen. We kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding aankopen via het net spannend kan zijn. Heeft u nog twijfels na het zien van onze schutting afbeeldingen op onze website? U bent van harte welkom in de grote showtuin gelegen in Helmond. Zoekt u een referentie adres Sint-Pieters-Leeuw? Vraag het Prins schuttingen, wellicht hebben eerder een tuinafscheiding geplaatst in uw wijk.

Een afbeelding zegt meestal meer dan 1000 woorden echter onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? De navolgende fraaie tuinafscheidingen kunnen we uit voorraad bezorgen Sint-Pieters-Leeuw.

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheiding van hout.

Hout beton tuinafscheidingen Sint-Pieters-Leeuw van hout en beton.

Semi luxe schuttingen van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Luxe schutting gemaakt van hout met Rots motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Beton tuinafscheidingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk kwaliteit schuttingen met uitstekende garanties.

Beton schutting Sint-Pieters-Leeuw

Zoekt u een tuinafscheiding die staat als een woonhuis en welke ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor de robuuste beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting Sint-Pieters-Leeuw nauwelijks uitgebreid toe te lichten. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de rots motief platen in geplaatst worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde beton platen, veel verschillende soorten motieven voor een betonschutting. Denk hier bij aan Rabat motief, Hout motief of het Graniet motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur bruin leverbaar. Kortom, schuttingen Sint-Pieters-Leeuw heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Sint-Pieters-Leeuw

Wij hebben voor elke soort schutting een bijpassende poortdeur.
U kan een keuze maken uit diverse soorten tuinpoorten die in 4 verschillende houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Vuren.

Houten tuindeur op stalen frame, in elke hoogte mogelijk tussen de 1 meter en 250cm.

Een tweedelige poort gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, makkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Heinenoord
schutting Oosthuizen
schutting Elspeet
schutting Chaam
schutting Middelburg
schutting Ouddorp
schutting Zevenhuizen
schutting Edam
schutting Hellevoetsluis
schutting Belfeld
schutting Harlingen
schutting Pannerden