Schutting Veenendaal

Op het net aan het zoeken voor een nieuwe schutting Veenendaal? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor uw nieuwe tuinschutting Veenendaal. Het monteren van een schuttingen Veenendaal kan gewoonlijk binnen 15 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Veenendaal

Door onze 18 jaar ervaring in het zetten van schutting Veenendaal bent u verzekerd van een perfect resultaat met goede garanties. De bouwers letten o.a. op de correcte grens van de achtertuin en de hoogte verschillen die in elke achtertuin vaak verschillend zijn. Een kruislijnlaser word slechts in extreme gevallen nog aangewend, dit zegt natuurlijk voldoende over het inzicht en ervaring van onze monteurs.

Ondanks de mindere verkoop cijfers is de eenvoudig ogende houten schutting nog steeds beschikbaar in ons grote assortiment. Bezoekers kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de hout beton schutting. Het grote pluspunt van deze categorie tuinafscheiding is dat de palen niet van tuinhout zijn maar van beton. De levensduur van een betonpaal is hedendaags ruim 50 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat perfect op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de grond.

Onze tuin schermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Veenendaal.

Tuin schermen Veenendaal

Geimpregneerd grenen hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van plusminus 8 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van circa 25 jaar. |Het tuinscherm is verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de goede kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 25 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Veenendaal

Naast de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Douglas tuin scherm is dit de meest luxe schutting Veenendaal uit onze collectie. Kies net als bij de betonschutting voor een aantrekkelijk motief op de beton platen, zoals het Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief. We plaatsen een tuinscherm naar keus tussen de betonpalen en op de Graniet motief betonplaten waardoor deze altijd vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur ten goede. De houten afdekkap op het tuin scherm maakt de tuinafscheiding helemaal af.

Tuinschutting kopen Veenendaal.

Via internet een tuinafscheiding kopen voor uw huis Veenendaal is tegenwoordig erg makkelijk. Eenvoudig in uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een schutting voor uw huis Veenendaal. Persoonlijk een schutting bedrijf bezoeken is uiteraard niet meer noodzakelijk, 80% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Wij kunnen snappen dat een schutting aanschaffen via het net spannend kan zijn. Heeft u verder twijfels na het bekijken van de schutting foto’s op onze website? U bent van harte welkom in onze grote showtuin gesitueerd in Helmond. Mogelijk hebben wij Veenendaal eerder een schutting geplaatst, verzoek ons om een referentie adres.

Een plaatje zegt vaak meer dan duizend woorden echter onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Deze volgende mooie schuttingen kunnen wij uit voorraad leveren Veenendaal.

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheiding van hout.

Tuinafscheidingen Veenendaal van hout in combinatie met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout met luxe Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting van hout met Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe betonschutting van luxe Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Geluidswerende schutting tot 300cm hoog.

Welke tuinafscheiding u ook kiest het zijn stuk voor stuk kwaliteit tuinafscheidingen met uitstekende garanties.

Betonschutting Veenendaal

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de beton schutting. Iedereen weet wel wat een beton schutting Veenendaal is, dat hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Net als bij de hout beton tuinafscheiding beschikken de beton palen over een opening waar de rots motief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als de vorige eeuw. Ze zijn heel wat mooier met diverse tinten en motieven. Denk hier bij aan Klassiek steen motief, Rhein motief of het Rots motief. Bijna alle beton motieven zijn ook 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het eveneens mogelijk om 2 andere motieven per betonplaat te bestellen!

Poort Veenendaal

Wij hebben voor elke soort schutting een bijbehorende tuinpoort.
Bij Prins schuttingen heeft u de keus uit de navolgende poortdeuren.

Standaard houten tuindeur waarbij de planken zijn aangebracht op een stalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poortdeur op stalen frame van b.v. 220cm breed.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Olst
schutting Andel
schutting Rossum
schutting Zundert
schutting Slochteren
schutting Sint Jansteen
schutting Zuidbroek
schutting Brummen
schutting Zwartewaal
schutting Uitgeest
schutting Midwoud
schutting Andijk