Schutting Veenendaal

Rond aan het kijken voor een beton schutting Veenendaal? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een moderne tuinschutting Veenendaal. Het zetten van een een schutting Veenendaal kan normaliter binnen 10 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Veenendaal

Onze doorgewinterde bouwers die niets anders uitvoeren dan tuinschuttingen zetten, kunnen de schutting Veenendaal foutloos plaatsen. Elke achtertuin is verschillend, een juist inzicht is daardoor essentieel bij het monteren van een tuinschutting. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Wij zetten uw schutting zonder problemen waterpas, in veel gevallen is er ook geen laser waterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

De houten schutting Veenendaal vervaardigd van houten palen in combinatie met houten tuinschermen (van onder andere Douglas) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de stads tuinen. Klanten kiezen meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de beton schutting. Het grote voordeel van dit type tuinafscheiding is dat de palen nooit van tuinhout zijn maar van beton. Een beton paal gaat tegenwoordig 35 jaar mee en is daardoor uiterst bestemd voor tuinafscheidingen Veenendaal. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de betonplaat volledig op aansluit. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm voortdurend los blijft van de aarde.

Onze tuinschermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Veenendaal.

Tuin schermen Veenendaal

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur flink verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix lazuur blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot ca. 20 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Veenendaal

Op zoek naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor de luxe hout beton schutting met Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. De combinatie van betonpalen, betonplaten met een motief en een Grenen tuin scherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de beton schutting voor een schitterend motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief. We zetten een tuin scherm naar smaak tussen de beton palen en op de Rots motief betonplaten zodat deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur ten goede. Als finishing touch zetten we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Veenendaal.

Via de elektronische snelweg een tuinafscheiding kopen voor uw huis Veenendaal is nu erg gemakkelijk. Zoek het op in Google en u vind al vlug een tuinschutting Veenendaal die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 16% van de bezoekers gedaan. Wij kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding kopen via het net spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op deze pagina nog vragen of wilt u de tuinafscheiding in het echt zien? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Brabant. Misschien hebben wij Veenendaal voorheen een schutting neergezet, vraag ons om een referentie tuin.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze koopt. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en deskundige medewerkers! Op deze website vind u de tuinafscheidingen die we zetten Veenendaal. Iedere soort schutting heeft z’n eigen uitstraling.

Schutting soorten

Schuttingen van hout.

Tuinafscheidingen Veenendaal van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Mediterraans motief, Rabat motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Rabat motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Geluidswerende schutting tot 300cm hoog.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u erg lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Beton schutting Veenendaal

De beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is vanzelfsprekend uitstekend geschikt voor betonschuttingen Veenendaal. De beton schutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de rots motief platen in geschoven worden. Nu zijn er tegenwoordig, naast de standaard gladde betonplaten, heel wat meerdere soorten motieven voor een beton schutting. Denk hier bij aan Steen motief, Graniet motief of het Nostalgie motief. Elk van deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de betonplaat een ander motief te bestellen. Leverbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur Veenendaal

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een tuinpoort leveren die volledig bij uw nieuwe schutting aansluit.
Bij ons heeft u de keuze uit de volgende tuinpoorten.

Normale houten tuinpoort waarbij de planken zijn aangebracht op een stalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede tuinpoort waar u met de auto of trailer door heen kan rijden.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Gieten
schutting Putten
schutting Edam
schutting Delden
schutting Ooltgensplaat
schutting Nunspeet
schutting Aarle-Rixtel
schutting Emmen
schutting Hoeven
schutting Dwingeloo
schutting Harlingen
schutting Enschede