Schutting Veenendaal

Rond aan het kijken voor een moderne schutting in Veenendaal? Prins schuttingen is de expert van Nederland in het plaatsen van uw schutting. Bij Prins schuttingen hebben wij geen lange wachttijden voor het zetten van uw erfafscheiding. De gemiddelde wachttijd na akkoord van de offerte en het zetten van de erfafscheiding is plusminus 1 week.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze bedreven bouwers die niets anders doen dan schuttingen monteren kunnen de tuinafscheiding perfect zetten. De schuttingbouwers letten o.a. op de exacte grens van het erf en de hoogteverschillen die in elke achtertuin doorgaans ongelijk zijn. Wij plaatsen uw schutting zonder zorgen kaars recht, in de meeste gevallen is daar zelfs geen kruislaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een erfafscheiding.

Hout beton Schutting Veenendaal

De houten schutting gemaakt van tuinhout word momenteel steeds minder gewild, ondanks de aantrekkelijke natuurlijke uitstraling. De luxe hout beton schutting is de afgelopen jaren alsmaar geliefder onder de klanten. Het grote voordeel van deze categorie erfafscheiding is dat de schuttingpalen nooit van tuinhout zijn maar van beton. Een betonpaal rot niet, trekt nooit scheef en gaat daarom heel wat langer mee dan een houten schuttingpaal. De sponning die onder in de betonpaal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Dankzij de beton plaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de grond.

Wij kunnen 4 verschillende hout soorten leveren, iedere houtsoort heeft verschillende kenmerken.

Tuinschermen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 15 jaren.

Bangkirai hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaren. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai coating blijft de goede kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot plusminus 30 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton erfafscheiding

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de betonnen afscheiding te dicht, kies dan voor een luxe erfafscheiding. Waarom word dit de luxe erfafscheiding genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonnen afdekkap en een Grenen tuinscherm is dit de meest luxe schutting uit ons assortiment. Kies net als bij de beton schutting voor een mooi motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Vuren hout, maakt het een luxe combinatie. Als finishing touch leggen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Erfafscheiding kopen Veenendaal.

Via internet een schutting kopen voor uw huis in Veenendaal is nu erg gemakkelijk. We weten zeker dat u via het net vlug en veilig een geschikte schutting zult aantreffen bij u in Veenendaal. U hoeft dus ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bezichtigen. Het is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt natuurlijk weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Bent u verder nog niet zeker na het lezen van deze website? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Noord Brabant. Mogelijk hebben wij bij u in Veenendaal voorheen een erfafscheiding neergezet, vraag ons om een referentie adres.

In sommige gevallen kan dit plezierig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze foto’s. Erfafscheiding kopen Veenendaal. Het was nog nooit zo eenvoudig! Wij kunnen de volgende soorten tuinafscheidingen of schutting bij u in Veenendaal bouwen:

Schutting soorten

Houten schuttingen gemaakt van hout.

Hout beton schutting.

Semi luxe schutting gemaakt van hout met luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Beton schuttingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze erfafscheidingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Betonschutting Veenendaal

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting niet uitgebreid toe te lichten. De beton schutting bestaat uit beton palen met een sponning waar de beton platen in bevestigd worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als in het verleden. Ze zijn heel wat mooier geworden met diverse kleuren en motieven. Denk hier bij aan Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief. De meeste beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het eveneens mogelijk om 2 verscheidene motieven per betonplaat te leveren.

Poort

Een tuinpoort is vaak noodzakelijk als uw achtertuin aan een doorgang of openbare weg ligt.
Bij ons heeft u de keuze uit de volgende poortdeuren.

Houten poort op stalen frame, in iedere hoogte leverbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Extra brede tuindeur waar u met een voertuig of trailer door heen kan rijden.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Mook
schutting Hazerswoude-Rijndijk
schutting Gilze
schutting Middenbeemster
schutting Den Burg
schutting Nieuwveen
schutting Best
schutting Gorredijk
schutting Hallum
schutting Geldrop
schutting Kampen
schutting Vlagtwedde