Schutting Voorthuizen

Op het net aan het kijken voor een beton schutting in Voorthuizen? Prins schuttingen kan uw schutting op locatie brengen of monteren uw nieuwe schutting vakkundig en vlot voor u. We kunnen normaliter binnen 2 weken een nieuwe erfafscheiding plaatsen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze 15 jaar ervaring in het bouwen van erfafscheidingen bent u zeker van een correct eind resultaat met uitstekende garanties. Iedere tuin is afwijkend, een precies inzicht is daardoor belangrijk bij het installeren van een erfafscheiding. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. We plaatsen uw erfafscheiding zonder moeite waterpas, in de meeste gevallen is daar zelfs geen kruislaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het bouwen van een schutting.

Hout beton Erfafscheiding Voorthuizen

Ongeacht de mindere verkoop cijfers is de eenvoudig ogende houten erfafscheiding nog steeds leverbaar in ons omvangrijke assortiment. Consumenten kiezen steeds meer voor een hoge kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de beton erfafscheiding. De schuttingpalen van dit type schutting zijn nooit van hout maar zijn vervaardigd van kwaliteit beton. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt nauwelijks krom en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten paal. De keep die beneden in de betonpaal zit is geproduceerd voor een betonplaat. Dankzij de beton plaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aarde.

Bij Prins schuttingen kan u keuze maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe erfafscheiding.

Tuin schermen

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ongeveer 8 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas olie word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 15 jaren.

De tuin schermen zijn verkrijgbaar in hardhout Bangkirai met 20, 22 of 24 planken. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai lazuur blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot ca. 20 jaren.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe schutting

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton erfafscheiding, ook wel de luxe erfafscheiding genoemd. Waarom word dit de luxe erfafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een houten tuinscherm is dit de meest luxe schutting uit onze collectie. Kies net als bij de betonschutting voor een mooi motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Rots motief, Rhein motief of het Hout motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Vuren hout en u heeft een luxe schutting die jaren lang mee gaat. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Grenen worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdeklat.

Erfafscheiding kopen Voorthuizen.

een online shop een schutting kopen voor uw huis in Voorthuizen is tegenwoordig erg simpel. Eenvoudig vanuit uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een erfafscheiding voor uw achtertuin in Voorthuizen. U hoeft daarom niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bekijken. Het is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt zeker weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek op onze pagina nog vragen of wilt u de erfafscheidingen in het echt bekijken? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin gelegen in Helmond. Of verzoek ons om een referentie adres bij u in Voorthuizen.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het zien van onze afbeeldingen. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, eerlijke prijzen en vakkundige schuttingbouwers! De onderstaande mooie erfafscheidingen kunnen wij uit eigen voorraad leveren bij u in Voorthuizen.

Erfafscheiding soorten

Erfafscheidingen van hout.

Hout beton erfafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met beton.

Semi luxe erfafscheidingen gemaakt van hout en luxe Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting van luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Beton schuttingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Welke erfafscheiding u ook uitzoekt het zijn allemaal moderne schuttingen met goede garanties.

Beton schutting Voorthuizen

De betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is dus perfect geschikt voor bouwmaterialen. Net als bij de hout beton erfafscheiding hebben de palen een opening waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze grauwe betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne betonprint of een moderne toon voor uw beton. Denk hier bij aan Hout motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief. Bijna alle beton motieven zijn ook enkel als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het alsmede mogelijk om twee verschillende motieven per betonplaat te leveren!!

Poortdeur

Wij kunnen uiteraard ook een tuinpoort leveren die perfect bij uw nieuwe erfafscheiding past.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Bangkirai en Vuren poortdeuren leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Normale houten poortdeur waarop de planken zijn bevestigd op een stalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede poort waar men met de wagen of aanhangwagen door heen kan rijden.

Viderim tuindeur.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met betrouwbaar Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Erp
schutting De Lutte
schutting Ten Boer
schutting Nuenen
schutting Hoogkerk
schutting Koudekerke
schutting Balkbrug
schutting De Zilk
schutting Aalsmeer
schutting Vinkeveen
schutting Eibergen
schutting Dedemsvaart