Schutting Voorthuizen

Op het web aan het zoeken voor een moderne schutting Voorthuizen? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor uw nieuwe schutting Voorthuizen. Het monteren van een een schutting Voorthuizen kan normaliter binnen 20 dagen worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Voorthuizen

Onze ervaren bouwers die niks anders verrichten dan schuttingen plaatsen, kunnen de schuttingen Voorthuizen foutloos monteren. De schuttingbouwers letten o.a. op de correcte grens van het erf en de hoogteverschillen die in elke tuin dikwijls verschillend zijn. We zetten uw tuinschutting zonder moeite waterpas, in veel gevallen is er ook geen kruislaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

Ondanks de mindere verkoop cijfers is de eenvoudig ogende houten tuinafscheiding nog steeds leverbaar in ons omvangrijke assortiment. De luxe hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren alsmaar populairder geworden onder de bezoekers. Het grote voordeel van deze tuinafscheiding is dat de schutting palen niet van tuinhout zijn maar van beton. Een betonnen paal rot niet, trekt niet krom en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten paal. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat volledig op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm steeds vrij blijft van de aardbodem.

Onze tuinschermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Voorthuizen.

Tuinschermen Voorthuizen

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de prachtige kleur gespaard en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ongeveer 25 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Voorthuizen

Op zoek naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor de luxe hout beton tuinschutting met Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Een samenstelling van beton palen, motief betonplaten en een Douglas tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de betonschutting voor een schitterend motief op de betonplaten, zoals het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. We plaatsen een tuin scherm naar smaak tussen de betonpalen en op de Gebroken steen motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Als finishing touch leggen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Voorthuizen.

Een schutting kopen Voorthuizen hoeft nu niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw tuin Voorthuizen is nu erg simpel. Zoek het op in Google en u vind al vlug een schutting Voorthuizen die bij u past. U hoeft daarom ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bekijken. Een flink deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Bent u verder nog niet overtuigd na het bekijken van deze website? U bent van harte welkom in de riante showtuin gelegen in Helmond. Wellicht hebben we Voorthuizen voorheen een schutting neergezet, verzoek ons om een referentie adres.

In enkele gevallen kan dit fijn zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? De navolgende fraaie tuinafscheidingen kunnen wij uit voorraad bezorgen Voorthuizen.

Schutting soorten

Houten schuttingen gemaakt van hout.

Schuttingen Voorthuizen van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout met luxe Hout motief, Graniet motief of het Romeins motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met Steen motief, Rabat motief of het Nostalgie motief

Luxe beton schutting van luxe Elbe motief, Graniet motief of het Romeins motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn allemaal kwaliteit tuinafscheidingen met goede garanties.

Betonschutting Voorthuizen

Een betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is daarom perfect geschikt voor beton schutting Voorthuizen. Net zoals bij de hout beton schutting hebben de betonpalen een sponning waar de rots motief platen van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze lelijke betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een leuke beton print of een mooie moderne kleur voor uw beton. Denk hierbij aan Graniet motief, Gebroken steen motief of het Rots motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin leverbaar. Kortom, schuttingen Voorthuizen heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Voorthuizen

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een poortdeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
Bij ons heeft u de keus uit de navolgende tuindeuren.

Standaard houten tuindeur waarbij de planken zijn aangebracht op een metalen gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poortdeur op stalen frame van bijvoorbeeld 270cm breed.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met degelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting IJsselstein
schutting Bennekom
schutting Gorredijk
schutting Zegveld
schutting Hoogeveen
schutting Middenmeer
schutting Ittervoort
schutting Zwaagwesteinde
schutting Abcoude
schutting Gouda
schutting Wieringerwerf
schutting Rilland