Schutting Schilde

Op zoek naar een luxe schutting Schilde? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een hout beton tuinschutting Schilde. Bij ons hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het plaatsen van uw schuttingen. De gemiddelde wachttijd na goedkeuring van de offerte en het bouwen van de schuttingen is circa 15 dagen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Schilde

Door onze 18 jaar ervaring in het plaatsen van schuttingen Schilde bent u verzekerd van een perfect eind resultaat met uitstekende garanties. De schuttingbouwers letten o.a. op de juiste grens van het erf en de hoogte die in elke tuin vaak verschillend zijn. Een kruislijnlaser word slechts in uiterste gevallen nog gebruikt, dit zegt voldoende over het gezichtspunt en routine van onze bouwers.

Ondanks de mindere verkoop cijfers is de natuurlijk ogende houten tuinafscheiding nog steeds beschikbaar in ons ruime assortiment. De luxe hout beton tuinafscheiding is de laatste jaren steeds populairder geworden onder de klanten. De schuttingpalen van dit type tuinafscheiding Schilde zijn niet van hout maar zijn vervaardigd van perfect beton. Een betonpaal rot geheel niet, trekt nooit scheef en gaat daarom veel langer mee dan een houten schuttingpaal. De sponning die beneden in de beton paal zit is bedoeld voor een beton plaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm constant vrij blijft van de aarde.

Onze tuinschermen worden allemaal vervaardigd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor uw nieuwe schutting Schilde.

Tuin schermen Schilde

Grenen geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met een levensduur van plusminus 25 jaren. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De tuin schermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de mooie kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 30 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken.

Luxe schutting plaatsen Schilde

Als u de standaard hout beton schutting te simpel vind en de betonnen afscheiding te dicht, kies dan voor een luxe hout beton schutting. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het samenvoegen van motief betonplaten + betonkap en een Douglas tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting Schilde uit onze collectie. Kies net als bij de beton schutting voor een mooi motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Grenen hout en men heeft een luxe tuinschutting Schilde die jaren lang mee gaat. Als finishing touch monteren we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Schilde.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw huis Schilde is tegenwoordig erg makkelijk. We weten zeker dat u via het net vlug en veilig een juiste schutting Schilde zal aantreffen voor uw woning in Schilde. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 16% van onze bezoekers gedaan. Een flink deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Bent u verder nog niet overtuigd na het bekijken van deze pagina? Bezoek dan gerust onze grote show tuin in Noord Brabant. Wellicht hebben wij Schilde eerder een schutting geplaatst, vraag ons om een referentie tuin.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze aankoopt! Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Prins Schuttingen kan de volgende modellen tuinschutting of schutting Schilde plaatsen:

Schutting soorten

Tuinafscheiding geheel gemaakt van hout.

Tuinschutting Schilde gemaakt van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheidingen van hout met luxe Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief

Luxe hout beton schutting van hout met Rabat motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Betonnen schuttingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk kwaliteit tuinafscheidingen met goede garanties.

Beton schutting Schilde

Op zoek naar een tuinafscheiding die staat als een woonhuis en welke ook nog eens ruim 30 jaar mee gaat? Kies dan voor een robuuste betonschutting. We hoeven deze soort beton schutting Schilde niet omslachtig toe te lichten. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de betonplaten in bevestigd worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde beton platen, veel gevariëerde soorten motieven voor een beton schutting. Denk hier bij aan Hout motief, Rhein motief of het Romeins motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in 3 kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur bruin mogelijk. Kortom, schuttingen Schilde heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort Schilde

Wij kunnen uiteraard ook een tuinpoort leveren die foutloos bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen poortdeuren leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Een houten tuinpoort van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard bevestigd op een metalen frame zodat het hout nooit kan werken.

Extra brede tuindeur waar u met de auto of trailer door heen kan rijden.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Hazerswoude-Rijndijk
schutting Utrecht
schutting Goirle
schutting Bakel
schutting Helmond
schutting Son
schutting Geldermalsen
schutting Dussen
schutting Appingedam
schutting Rijen
schutting Schinnen
schutting Sassenheim