Schutting Schilde

Rond aan het kijken voor een nieuwe schutting Schilde? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor uw nieuwe schutting Schilde. Het plaatsen van een een schutting Schilde kan gewoonlijk binnen 1 week worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Schilde

Door onze 18 jaar ervaring in het zetten van schutting Schilde bent u zeker van een goed eindproduct met goede garanties. Het is voornaam dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de exacte lijn geplaatst word. Dat word iedere keer gedaan in overleg met de koper waardoor er later geen misverstanden over kunnen bestaan. We bouwen uw schutting zonder zorgen waterpas, in de meeste gevallen is er ook geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 serieuze factoren bij het zetten van een tuinschutting.

De houten schuttingen Schilde vervaardigd van houten palen in combinatie met houten tuinschermen (van onder andere Grenen) zien we hedendaags steeds minder terug in de stads tuinen. Particulieren kiezen steeds vaker voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de beton schutting. De basis van deze soort tuinafscheidingen Schilde bestaat uit betonpalen i.p.v. hardhout. Een betonpaal rot niet, trekt bijna niet scheef en gaat daardoor veel langer mee dan een houten schuttingpaal. De sponning die onder in de betonpaal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Dankzij de betonplaat beneden het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aardbodem.

Onze tuin schermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Schilde.

Tuinschermen Schilde

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur behoorlijk verlengt tot plusminus 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix olie blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 30 jaren.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Schilde

Sinds enige jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. Dit model schutting is een combinatie van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Nobifix tuinscherm. Kies uit een van de 10 beton designs zoals het Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Nobifix hout, maakt het een luxe combinatie. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Grenen word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Schutting kopen Schilde.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin Schilde is tegenwoordig erg makkelijk. We weten zeker dat u via het web vlot en veilig een geschikte tuinafscheiding Schilde zult vinden voor uw woning in Schilde. Persoonlijk een schutting bedrijf bezoeken is uiteraard niet meer noodzakelijk, 75% van alle tuinschuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Wij kunnen snappen dat een tuinafscheiding bestellen via internet spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het zien van de schutting afbeeldingen op onze internetpagina? U bent van harte welkom in onze riante showtuin gelegen in Helmond. Of vraag ons om een adres Schilde.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze koopt. Tuinafscheiding kopen Schilde. Dat was nog nooit zo makkelijk! Deze onderstaande moderne tuinafscheidingen kunnen we uit voorraad leveren Schilde.

Schutting soorten

Tuinafscheiding van hout.

Schuttingen Schilde gemaakt van hout en beton.

Semi luxe tuinafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Rabat motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Beton schutting Schilde

Een betonschutting mag uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is net zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard perfect geschikt voor beton schutting Schilde. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de rots motief platen in bevestigd worden. Momenteel zien we de betonschuttingen niet meer net als vroeger. Vooral de betonplaten zijn heel wat mooier geworden met diverse kleuren en motieven. Denk hierbij aan Klassiek steen motief, Luxe mediterraans motief of het Elbe motief. De meeste beton motieven zijn evenals enkelzijdig als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en vanaf nu is het ook beschikbaar om twee verscheidene motieven per beton plaat te bestellen!!

Tuindeur Schilde

Prins schuttingen kan uiteraard ook een poortdeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe tuinafscheiding aansluit.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen poorten leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Normale houten tuinpoort waarbij de planken zijn aangebracht op een metalen gegalvaniseerd frame.

Extra brede poortdeur waar u met de wagen of aanhanger tussen door kan rijden.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Overloon
schutting Drogeham
schutting Wanroij
schutting Westkapelle
schutting Markelo
schutting Leusden
schutting Renkum
schutting Hoogerheide
schutting Zoetermeer
schutting Herten
schutting Wijchen
schutting Ottersum