Schutting Bedum

Rond aan het kijken voor een nieuwe erfafscheiding in Bedum? Wij kunnen de schutting bezorgen of installeren uw nieuwe schutting vakkundig en snel voor u. We kunnen meestal binnen 20 dagen een nieuwe erfafscheiding monteren.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Door onze 15 jaar ervaring in het installeren van erfafscheidingen bent u verzekerd van een degelijk eindproduct met uitstekende garanties. Het is voornaam dat de erfafscheiding op de juiste hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dat word altijd gedaan in overleg met de afnemer waardoor er later geen misverstanden over kunnen bestaan. We bouwen uw erfafscheiding zonder problemen waterpas, in veel gevallen is daar zelfs geen kruislaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het plaatsen van een erfafscheiding.

Hout beton Erfafscheiding Bedum

De houten schutting gemaakt van tuinhout word tegenwoordig steeds minder populair, ongeacht de schitterende natuurlijke uitstraling. De beton erfafscheiding is de afgelopen jaren alsmaar populairder onder de consumenten. Het grote pluspunt van dit type schutting is dat de palen niet van hardhout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 35 jaar, een heel stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. In iedere beton paal zit een sponning gestort waar de betonplaat perfect op aansluit. Vanwege de betonplaat beneden het grenen tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aarde.

Onze tuinschermen worden allemaal geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur.

Tuinschermen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaren mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van plusminus 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 8 jaar. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Bankirai hardhout 20, 22 of 24 planken met verwachte levensduur van ca. 25 jaren. De planken zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai olie blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot circa 30 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton schutting

Aan het zoeken naar een aparte erfafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor deze luxe hout beton schutting met Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Waarom word dit een luxe erfafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonkap en een Vuren tuinscherm is dit de meest luxe erfafscheiding uit ons assortiment. De volgende motieven zijn onder andere verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting: Nostalgie motief, Rhein motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, b.v. Douglas hout, maakt het een luxe combinatie. Een afdeklat van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting kopen Bedum.

Via het web een schutting kopen voor uw huis in Bedum is hedendaags erg handig. We weten zeker dat u via het internet vlot en veilig een geschikte erfafscheiding zult tegenkomen bij u in Bedum. Een schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 20% van onze consumenten gedaan. Het is zeker een grote aankoop en u wilt vanzelfsprekend weten dat de deugdelijkheid volstaat aan uw wensen. Twijfelt u nog na het aanschouwen van de schutting foto’s op onze internetpagina? U bent van harte welkom in onze riante showtuin gelegen in Helmond. Zoekt u een referentie adres bij u in Bedum? Vraag het Prins schuttingen, mogelijk hebben eerder een schutting geplaatst in uw wijk.

Een afbeelding zegt vaak meer dan duizend woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Schutting kopen Bedum. Het was nog nooit zo simpel! We kunnen de volgende type schuttingen of schutting bij u in Bedum plaatsen:

Erfafscheiding soorten

Houten erfafscheiding gemaakt van hout.

Erfafscheiding van hout en beton.

Semi luxe erfafscheidingen gemaakt van hout en luxe Steen motief, Graniet motief of het Rhein motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout in combinatie met Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rots motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Beton schuttingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze erfafscheidingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe erfafscheiding.

Beton schutting Bedum

De betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Iedereen begrijpt wel wat de beton schutting is, dat hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Een beton schutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de rots motief platen in bevestigd worden. Tegenwoordig zien we de betonschuttingen niet meer net als de vorige eeuw. Ze zijn een stuk mooier met diverse kleurcombinaties en motieven. Denk hierbij aan Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin mogelijk.

Poort

Wij hebben voor elke soort erfafscheiding een bijpassende tuindeur.
Wij kunnen Bangkirai, Douglas, Vuren en Grenen poorten leveren in de maten 90/100/110/120/130/140/150cm.

Een houten tuindeur van Vuren, Grenen, Douglas of Bangkirai standaard geschroefd op een metalen frame waardoor het hout niet kan werken.

Extra brede poortdeur waar u met een voertuig of trailer door heen kan rijden.

Luxe Viderim tuindeuren.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds geleverd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Kollum
schutting Heeten
schutting Scheemda
schutting Panningen
schutting Nieuwe-Tonge
schutting Westkapelle
schutting Nijmegen
schutting Waalre
schutting Ulrum
schutting Ter Aar
schutting Overloon
schutting Hengelo