Schutting Bedum

Rond aan het kijken voor een luxe schutting Bedum? Prins schuttingen kan uw schuttingen Bedum op locatie brengen of zetten uw nieuwe schuttingen Bedum vakkundig en vlug voor u. We kunnen gewoonlijk binnen 15 dagen de nieuwe schutting plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Bedum

We werken alleen met ervaren personeel welke stuk voor stuk zijn gespecialiseerd in het installeren van schutting Bedum. Elke achtertuin is afwijkend, een juist inzicht is daardoor voornaam bij het plaatsen van een tuinschutting. We denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Een kruislaser word alleen in extreme gevallen nog gebruikt, dat zegt voldoende over het inzicht en ervaring van onze bouwers.

Ondanks de mindere verkoop cijfers is de natuurlijk uitziende houten schutting nog steeds verkrijgbaar in ons grote assortiment. Bezoekers kiezen steeds vaker voor een kwaliteit schutting zoals bijvoorbeeld de hout beton tuinafscheiding. De schuttingpalen van deze soort tuinafscheiding Bedum zijn ook niet van hout maar zijn gemaakt van kwaliteit beton. Een betonpaal rot niet, trekt niet krom en gaat daarom veel langer mee dan een houten schuttingpaal. In iedere beton paal zit een keep gestort waar de betonplaat geheel op aansluit. Het hard houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm voortdurend los blijft van de aardbodem.

Bij Prins schuttingen kunt u keuze maken uit de volgende houtsoorten voor uw nieuwe schutting Bedum.

Tuinschermen Bedum

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ongeveer 15 jaar. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ongeveer 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ca. 8 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van circa 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix coating blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 30 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe schutting plaatsen Bedum

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te simpel vind en de betonnen schutting te dicht, kies dan voor de luxe tuinafscheiding. Dit model schutting is een samenstelling van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Douglas tuinscherm. Kies net als bij de beton schutting voor een schitterend motief op de betonplaten, bijvoorbeeld het Elbe motief, Rhein motief of het Hout motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Grenen hout, maakt dit een luxe samenstelling. De afdeklat van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinschutting kopen Bedum.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Bedum is nu erg gemakkelijk. Eenvoudig in uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een schutting voor uw achtertuin Bedum. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is dus niet meer noodzakelijk, 80% van alle schuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Een groot deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Bent u alsnog niet vertrouwd na het lezen van deze website? Bezoek dan gerust onze riante show tuin in Brabant. Of verzoek ons om een referentie tuin Bedum.

Zo kunt u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze koopt! Bij ons vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en vakkundige medewerkers! Deze onderstaande moderne tuinafscheidingen kunnen we uit voorraad leveren Bedum.

Schutting soorten

Tuinafscheiding gemaakt van hout.

Hout beton tuinafscheidingen Bedum gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Klassiek steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe schutting van hout in combinatie met Hout motief, Graniet motief of het Klassiek steen motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Beton tuinafscheidingen van 300cm hoog om geluid te weren.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Beton schutting Bedum

Een betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is dus uitstekend geschikt voor beton schutting Bedum. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de rots motief platen in geplaatst worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde beton platen, veel meerdere soorten motieven voor een beton schutting. Denk hierbij aan Rots motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur taupe leverbaar. Kortom, schuttingen Bedum heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Tuindeur Bedum

Een tuindeur is meestal noodzakelijk als uw achtertuin aan een gang of openbare weg grenst.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen tuindeuren leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Een houten tuinpoort van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard bevestigd op een stalen frame zodat het hout nooit kan werken.

Extra brede tuindeur waar men met de wagen of aanhanger door heen kan rijden.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Warmenhuizen
schutting Thorn
schutting ’t Harde
schutting Hoven
schutting Nederhorst
schutting Zuidwolde
schutting Dokkum
schutting Etten-Leur
schutting Boekelo
schutting Ulrum
schutting Sint Annaland
schutting Kortenhoef