Schutting Heerlen

Op zoek naar een beton schutting bij u in Heerlen? Wij zijn de expert van Nederland in het monteren van uw schutting. Bij Prins schuttingen hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het bouwen van uw schutting. De doorsnee wachtperiode na akkoord van de prijsopgave en het zetten van de schutting is ca. 15 dagen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze geroutineerde schuttingbouwers die niets anders verrichten dan erfafscheidingen plaatsen kunnen de tuinafscheiding foutloos monteren. Het is relevant dat de erfafscheiding op de goede hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dat word altijd gedaan in samenspraak met de afnemer zodat er later geen misverstanden over bestaan. We plaatsen uw schutting zonder moeite waterpas, in veel gevallen is daar ook geen kruislaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een erfafscheiding.

Hout beton Erfafscheiding Heerlen

De houten schutting gemaakt van tuinhout word momenteel steeds minder populair, ondanks de mooie natuurlijke uitstraling. De hout beton schutting is de laatste jaren steeds geliefder geworden onder de klanten. De fundering van dit type schuttingen bestaat uit betonpalen in plaats van hardhout. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 35 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten paal. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat geheel op aansluit. Door de beton plaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aardbodem.

Bij ons kan u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor de nieuwe schutting.

Tuin schermen

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Onbehandeld Douglas hout 19, 21 of 23 planks met een levensduur van ongeveer 8 jaren. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot circa 15 jaren.

De tuinschermen zijn verkrijgbaar in hardhout Bangkirai met 20, 22 of 24 planken. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai olie blijft de goede bruine kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 20 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe schutting

Als u de standaard hout beton erfafscheiding te eenvoudig vind en de betonnen afscheiding te gesloten, kies dan voor de luxe erfafscheiding. Een combinatie van beton palen, betonplaten met een motief en een Vuren tuinscherm maken dit een luxe erfafscheiding. Kies uit een van de tien beton motieven zoals het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Grenen hout en u heeft een luxe erfafscheiding die jaren lang mee gaat. Een afdeklat van hout op het Douglas tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Erfafscheiding plaatsen Heerlen.

Een schutting kopen in Heerlen hoeft hedendaags niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw tuin in Heerlen is tegenwoordig erg handig. We weten zeker dat u via het net snel en veilig een juiste schutting zal aantreffen bij u in Heerlen. Persoonlijk een schutting bedrijf opzoeken is uiteraard niet meer nodig, 85% van alle erfafscheidingen worden tegenwoordig via internet verkocht. Een flink deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus online gedaan. Bent u alsnog niet vertrouwd na het bekijken van deze site? Neem gerust vrijblijvend contact met Prins schuttingen op voor extra voorlichtingen. Of vraag ons om een referentie tuin bij u in Heerlen.

Een foto zegt doorgaans meer dan 1000 woorden echter onze erfafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Erfafscheiding kopen Heerlen. Het was nog nooit zo gemakkelijk! Deze navolgende moderne schuttingen kunnen wij uit eigen voorraad bezorgen bij u in Heerlen.

Schutting soorten

Erfafscheidingen van hout.

Hout beton schutting van hout en beton.

Semi luxe schuttingen van hout en luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe hout beton schutting van hout met Elbe motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief

Luxe betonschutting van luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Geluidswerende beton schutting tot 300cm hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte erfafscheiding.

Beton schutting Heerlen

Zoekt u een schutting die staat als een woning en die ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor de solide betonschutting. Iedereen begrijpt wel wat de beton schutting is, dat hoeven we daarom ook niet omslachtig uit te leggen. De beton schutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de beton platen in bevestigd worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde beton platen, heel wat meerdere soorten motieven voor een beton schutting. Denk hier bij aan Steen motief, Graniet motief of het Rhein motief. Bijna alle beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het alsmede beschikbaar om 2 verscheidene motieven per betonplaat te leveren.

Poortdeur

Prins schuttingen kan natuurlijk ook een poortdeur leveren die uitstekend bij uw nieuwe erfafscheiding aansluit.
Bij ons heeft u de keuzemogelijkheid uit de volgende tuin poorten.

Een houten tuinpoort van Vuren, Grenen, Douglas of Bangkirai standaard aangebracht op een metalen frame zodat het hout nooit kan uitzetten.

Extra brede poortdeur waar u met de wagen of trailer tussen door kan rijden.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Slagharen
schutting Zuidhorn
schutting Oostrum
schutting Steenbergen
schutting Rockanje
schutting Sprundel
schutting Loenen
schutting Alblasserdam
schutting Surhuisterveen
schutting Zwartsluis
schutting Elburg
schutting Julianadorp