Schutting Heerlen

Op zoek naar een nieuwe schutting Heerlen? Prins schuttingen kan uw schuttingen Heerlen op locatie brengen of zetten de nieuwe schutting Heerlen vakkundig en snel voor u. We kunnen doorgaans binnen 20 dagen de nieuwe schuttingen bouwen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Heerlen

Wij werken uitsluitend met bedreven schuttingbouwers die niets anders verrichten dan het bouwen van schuttingen Heerlen. Elke achtertuin is verschillend, een juist inzicht is daardoor belangrijk bij het installeren van een tuinschutting. We denken graag met u mee en we hebben overal wel een uitkomst voor. Wij bouwen uw tuinschutting zonder moeite waterpas, in de meeste gevallen is daar ook geen kruislaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een schutting.

De houten schuttingen Heerlen vervaardigd van hout word momenteel steeds minder gewild, ondanks de fraaie natuurlijke uitstraling. De luxe hout beton schutting is de afgelopen jaren voortdurend populairder geworden onder de klanten. De basis van dit type schuttingen Heerlen bestaat uit betonpalen in plaats van hardhout. Een beton paal gaat tegenwoordig 40 jaar mee en is daarom buitengewoon geschikt voor tuinafscheidingen Heerlen. De sponning die beneden in de beton paal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te rusten waardoor het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de grond.

Prins schuttingen kan vier andere hout soorten leveren, elke houtsoort heeft andere eigenschappen voor uw nieuwe schuttingen Heerlen.

Tuin schermen Heerlen

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Onbehandeld Douglas tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 8 jaar. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur fors verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van plusminus 25 jaar. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen worden behandeld geleverd, na gebruik van Nobifix coating blijft de goede kleur gespaard en word de levensduur aanzienlijk verlengt tot circa 20 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Heerlen

Aan het zoeken naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor een luxe hout beton tuinschutting met Elbe motief, Gebroken steen motief of het Hout motief. De combinatie van beton palen, motief betonplaten en een Douglas tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de beton schutting voor een mooi motief op de betonplaten, zoals het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Nobifix hout en men heeft een luxe schutting Heerlen die lang mee gaat. Een afdeklat van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting kopen Heerlen.

Een tuinafscheiding kopen Heerlen hoeft hedendaags niet ingewikkeld te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Heerlen is hedendaags erg simpel. We weten zeker dat u via het net snel en veilig een juiste tuinafscheiding Heerlen zult tegenkomen voor uw woning in Heerlen. Zelf een schutting bedrijf bezoeken is uiteraard niet meer nodig, 71% van alle schuttingen worden tegenwoordig via internet verkocht. We kunnen snappen dat een tuinafscheiding kopen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op deze website nog verzoeken of wilt u de tuinafscheidingen in het echt aanschouwen? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Brabant. Misschien hebben we Heerlen voorheen een tuinafscheiding gezet, verzoek ons om een referentie tuin.

Een afbeelding zegt meestal meer dan duizend woorden toch onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Schutting kopen Heerlen. Het was nog nooit zo makkelijk! Deze onderstaande fraaie tuinafscheidingen kunnen wij uit voorraad bezorgen Heerlen.

Schutting soorten

Schutting van hout.

Schuttingen Heerlen van hout met beton.

Semi luxe tuinafscheiding van hout met luxe Elbe motief, Rhein motief of het Graniet motief

Luxe schutting gemaakt van hout en Elbe motief, Klassiek steen motief of het Hout motief

Luxe beton schutting van luxe Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Betonnen tuinafscheidingen van 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Welke schutting u ook uitzoekt het zijn stuk voor stuk moderne schuttingen met goede garanties.

Beton schutting Heerlen

Op zoek naar een schutting die staat als een woning en welke ook nog eens een leven lang mee gaat? Kies dan voor een robuuste beton schutting. We hoeven deze soort beton schutting Heerlen nauwelijks omslachtig toe te lichten. De beton schutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de beton platen in bevestigd worden. De grijze grauwe betonnen schutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne beton print of een mooie moderne kleur voor het beton. Denk hier bij aan Hout motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief. Bijna alle beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het tevens mogelijk om 2 andere motieven per betonplaat te leveren.

Poort Heerlen

Wij hebben voor elke soort schutting een bijbehorende tuinpoort.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de navolgende poortdeuren.

Een houten poortdeur van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard geschroefd op een metalen frame waardoor het tuinhout niet kan werken.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Grenen, Vuren, Douglas of Nobifix, gemakkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard uitgevoerd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Bussum
schutting Nijkerk
schutting Zuidhorn
schutting Kloosterzande
schutting Zundert
schutting Hazerswoude-Dorp
schutting Apeldoorn
schutting Grou
schutting Opheusden
schutting Vroomshoop
schutting Odijk
schutting Koewacht