Schutting Tienen

Op zoek naar een luxe schutting Tienen? Wij kunnen uw schuttingen Tienen bezorgen of installeren de nieuwe schuttingen Tienen vakbekwaam en snel voor u. Bij Prins schuttingen hebben wij geen lange wachttijden voor het bouwen van uw schuttingen. De doorsnee wachtperiode na aanvaarding van de aanbieding en het bouwen van de schuttingen is ongeveer 1 week.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Tienen

Onze doorgewinterde bouwers die niks anders uitvoeren dan tuinschuttingen plaatsen, kunnen de schuttingen Tienen foutloos plaatsen. Het is belangrijk dat de schutting op de juiste hoogte en in de exacte lijn gezet word. Dat word iedere keer gedaan in overleg met de klant zodat er later geen misverstanden over ontstaan. We plaatsen uw tuinschutting zonder moeite waterpas, in veel gevallen is er zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het zetten van een schutting.

Ongeacht de mindere verkoop cijfers is de eenvoudig uitziende houten tuinafscheiding nog steeds leverbaar in ons omvangrijke assortiment. De hout beton schutting is de laatste jaren alsmaar populairder geworden onder de consumenten. De palen van deze soort tuinafscheiding Tienen zijn niet van hout maar zijn vervaardigd van kwaliteit beton. Een betonnen paal rot geheel niet, trekt bijna niet krom en gaat daarom veel langer mee dan een houten schuttingpaal. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat perfect op aansluit. Door de beton plaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm nooit in contact komen met de aardbodem.

Onze tuinschermen worden allemaal geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Tienen.

Tuin schermen Tienen

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planks. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planken. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot circa 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met een levensduur van plusminus 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix olie blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot circa 30 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen Tienen

Aan het zoeken naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor een luxe hout beton schutting met Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. De combinatie van beton palen, motief betonplaten en een Nobifix tuin scherm maken dit een luxe schutting. Kies uit een van de tien beton designs zoals het Nostalgie motief, Rhein motief of het Hout motief. We zetten een tuinscherm naar keus tussen de beton palen en op de Gebroken steen motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de aarde, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Als finishing touch plaatsen we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting plaatsen Tienen.

Een tuinafscheiding kopen Tienen hoeft tegenwoordig niet ingewikkeld te zijn. een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Tienen is nu erg gemakkelijk. Gewoon makkelijk vanuit uw stoel op de laptop of ipad zoeken naar een tuinschutting voor uw huis Tienen. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer noodzakelijk, 81% van alle schuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Een groot deel van alle bestellingen worden tegenwoordig dus online gedaan. Bent u verder nog niet overtuigd na het bekijken van deze pagina? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Noord Brabant. Zoekt u een referentie tuin Tienen? Vraag het Prins schuttingen, waarschijnlijk hebben eerder een schutting gemaakt in uw wijk.

Zo kan u de tuinafscheiding eerst vrijblijvend bezichtigen alvorens u deze koopt! Vele bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? We kunnen de volgende soorten tuinafscheidingen of schutting Tienen zetten:

Tuinafscheiding soorten

Schutting gemaakt van hout.

Tuinschutting Tienen gemaakt van hout met beton.

Semi luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe hout beton schutting van hout met Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Nostalgie motief

Geluidswerende betonnen tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort tuinafscheidingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Betonschutting Tienen

De beton schutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. We hoeven deze soort betonschutting Tienen niet uitgebreid toe te lichten. Een beton schutting bestaat uit betonpalen met een sponning waar de rotsmotief platen in geschoven worden. Nu zijn er momenteel, naast de standaard gladde beton platen, veel gevariëerde soorten motieven voor de beton schutting. Denk hierbij aan Rabat motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief. Al deze beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar. Op verzoek is het momenteel ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een verschillend motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Tuindeur Tienen

Prins schuttingen kan vanzelfsprekend ook een tuinpoort leveren die uitstekend bij uw nieuwe schutting past.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas poortdeuren leveren in de maatvoeringen 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Standaard houten poortdeur waarbij de planken zijn aangebracht op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Extra brede poort waar men met een voertuig of aanhanger door heen kan rijden.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met fatsoenlijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Hoofddorp
schutting Zwartsluis
schutting Boekel
schutting Nijeveen
schutting Arnhem
schutting Varsseveld
schutting Harkema
schutting Oldemarkt
schutting Overasselt
schutting Meerkerk
schutting Heesch
schutting Harkema