Schutting Tienen

Op zoek naar een nieuwe schutting Tienen? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het zetten van schuttingen Tienen. Het bouwen van een schuttingen Tienen kan gewoonlijk binnen 20 dagen worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Tienen

Onze geroutineerde bouwers die niks anders doen dan tuinschuttingen zetten, kunnen de schutting Tienen correct zetten. Iedere achtertuin is verschillend, een goed inzicht is daarom voornaam bij het installeren van een tuinafscheiding. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een uitkomst voor. Een laser waterpas word slechts in extreme gevallen nog aangewend, dit zegt genoeg over het inzicht en routine van de schuttingbouwers.

De houten schutting Tienen gemaakt van tuinhout word hedendaags steeds minder gewild, ongeacht de prachtige natuurlijke uitstraling. De luxe hout beton schutting is de laatste jaren voortdurend geliefder geworden onder de klanten. De schuttingpalen van deze soort schutting Tienen zijn ook niet van hout maar zijn geproduceerd van hoogwaardig beton. Een beton paal rot geheel niet, trekt niet krom en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten paal. In elke beton paal zit een keep gestort waar de beton plaat volmaakt op aansluit. Vanwege de beton plaat onder het Douglas tuinscherm kan het tuinscherm niet in aanraking komen met de aarde.

Bij Prins schuttingen kan u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen Tienen.

Tuin schermen Tienen

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van circa 8 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas olie word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaar. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planken.} De planken zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 30 jaar.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 21 planken!!

Luxe tuinschutting plaatsen Tienen

Aan het zoeken naar een aparte schutting die niet iedereen bezit? Kies dan voor een luxe hout beton tuinschutting met Elbe motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Waarom word dit de luxe schutting genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonkap en een houten tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting Tienen uit onze collectie. Kies net als bij de betonschutting voor een charmant motief op de beton platen, zoals het Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. We zetten een tuin scherm naar smaak tussen de beton palen en op de Rabat motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Vuren word het tuin scherm afgewerkt met een houten afdekkap.

Schutting kopen Tienen.

Via het web een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Tienen is tegenwoordig erg gemakkelijk. Wij weten zeker dat u via het internet snel en veilig een juiste tuinafscheiding Tienen zal tegenkomen voor uw woning in Tienen. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 12% van de klanten gedaan. Een schutting is ongetwijfeld een grote aanschaf en u wilt uiteraard weten dat de kwaliteit volstaat aan uw wensen. Heeft u na uw bezoek aan deze website nog verzoeken of wilt u de tuinafscheidingen in het echt zien? Bezoek dan gerust onze grote showtuin in Noord Brabant. Of vraag ons om een adres Tienen.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het aanschouwen van onze foto’s. Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, eerlijke tarieven en deskundige schuttingbouwers! Op deze website vind u de tuinafscheidingen die we plaatsen Tienen. Elke soort tuinafscheiding heeft zijn aparte uitstraling.

Tuinafscheiding soorten

Schutting geheel van hout.

Hout beton tuinschutting Tienen van hout in combinatie met beton.

Semi luxe tuinafscheiding gemaakt van hout met luxe Hout motief, Gebroken steen motief of het Elbe motief

Luxe schutting van hout met Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief

Luxe beton schutting van luxe Rabat motief, Hout motief of het Rots motief

Beton schuttingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Betonschutting Tienen

Een beton schutting kan uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is uiteraard perfect geschikt voor beton schutting Tienen. Net als bij de hout beton schutting beschikken de betonpalen over een inkeping waar de rots motief platen van 36cm hoog in bevestigd worden. De grijze grauwe betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een leuke betonprint of een moderne toon voor uw beton. Denk hier bij aan Romeins motief, Hout motief of het Rhein motief. Bijna alle beton motieven zijn zowel 1-zijdig als 2-zijdig verkrijgbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het tevens beschikbaar om 2 andere motieven per beton plaat te bestellen!

Poortdeur Tienen

Wij hebben voor elk type tuinafscheiding een bijpassende poortdeur.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuzemogelijkheid uit de volgende tuin poorten.

Een houten poortdeur van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard geschroefd op een stalen frame waardoor het tuinhout niet kan werken.

Extra brede tuindeur waar men met de auto of trailer tussen door kan rijden.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met stevig RVS hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Boxtel
schutting Olst
schutting Norg
schutting ‘s-Heerenhoek
schutting Heerlen
schutting Driemond
schutting Nieuw-Beijerland
schutting Schagen
schutting Beneden-Leeuwen
schutting Nieuwveen
schutting Loosdrecht
schutting Gameren