Schutting IJsselstein

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting IJsselstein? Bij Prins schuttingen bent u bij het juiste schutting bedrijf voor een luxe schutting IJsselstein. Bij ons hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het bouwen van uw schutting. De gemiddelde wachtperiode na akkoord van de aanbieding en het plaatsen van de schutting is ongeveer 2 weken.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting IJsselstein

Door onze 18 jaar ervaring in het bouwen van schutting IJsselstein bent u zeker van een goed eind resultaat met uitstekende garanties. Het is voornaam dat de schutting op de juiste hoogte en in de juiste lijn gezet word. Dit word steeds gedaan in overleg met de klant waardoor er later geen misverstanden over kunnen ontstaan. We zetten uw tuinschutting zonder zorgen waterpas, in veel gevallen is daar ook geen laser waterpas voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 serieuze factoren bij het plaatsen van een tuinschutting.

De houten schuttingen IJsselstein vervaardigd van tuinhout word momenteel steeds minder populair, ondanks de schitterende natuurlijke uitstraling. Consumenten kiezen steeds meer voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals bijvoorbeeld de hout beton tuinafscheiding. Het grote pluspunt van dit type tuinafscheiding is dat de palen niet van hardhout zijn maar van prefab beton. De levensduur van een betonpaal is momenteel ruim 50 jaar, een stuk langer dus als we dit vergelijken met een houten schuttingpaal. De keep die onder in de betonpaal zit is vervaardigd voor een beton plaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm altijd vrij blijft van de grond.

Onze tuinschermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of RVS schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting IJsselstein.

Tuinschermen IJsselstein

Grenen geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaar. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Geimpregneerd vuren tuinhout 23, 21 of 19 planken met verwachte levensduur van plusminus 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas hout met 23, 21 of 19 planken. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 24, 22 of 20 planken met verwachte levensduur van circa 25 jaren. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de goede bruine kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot circa 25 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen IJsselstein

Als u de standaard hout beton tuinafscheiding te simpel vind en de betonnen schutting te dicht, kies dan voor de luxe hout beton schutting. Dit model schutting is een combinatie van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Vuren tuinscherm. Kies net als bij de betonschutting voor een mooi motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Romeins motief, Rhein motief of het Hout motief. We monteren een tuinscherm naar smaak tussen de beton palen en op de Rabat motief betonplaten waardoor deze voortdurend vrij blijft van de grond, dit komt de levensduur alleen maar ten goede. Als finishing touch leggen we een houten afdeklat op het tuinscherm.

Schutting kopen IJsselstein.

een online shop een schutting kopen voor uw achtertuin IJsselstein is hedendaags erg handig. Gewoon makkelijk in uw stoel op de computer of tablet zoeken naar een tuinschutting voor uw tuin IJsselstein. Ons schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 14% van de klanten gedaan. Een flink deel van alle aankopen worden hedendaags dus op internet gedaan. Bent u verder nog niet overtuigd na het bekijken van deze site? Neem gerust informeel contact met Prins schuttingen op voor extra info. Wellicht hebben we IJsselstein voorheen een schutting gezet, verzoek ons om een referentie adres.

Een afbeelding zegt doorgaans meer dan duizend woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog fraaier uit. Bij Prins schuttingen vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en vakkundige schuttingbouwers! Deze onderstaande moderne tuinafscheidingen kunnen wij uit eigen voorraad leveren IJsselstein.

Schutting soorten

Houten schuttingen gemaakt van hout.

Tuinafscheidingen IJsselstein van hout en beton.

Semi luxe schuttingen van hout en luxe Elbe motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Luxe schutting van hout met luxe Nostalgie motief, Klassiek steen motief of het Rabat motief

Luxe betonschutting van luxe Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 300cm hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte schutting.

Betonschutting IJsselstein

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een betonschutting. Iedereen weet wel wat een beton schutting IJsselstein is, dat hoeven we daarom niet uitgebreid uit te leggen. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een inkeping waar de rots motief platen in bevestigd worden. De grijze lelijke betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een fraaie betonprint of een moderne toon voor het beton. Denk hierbij aan Hout motief, Rhein motief of het Rots motief. Bijna alle beton motieven zijn evenals 1-zijdig als 2-zijdig leverbaar in de kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme en sinds kort is het eveneens mogelijk om twee verscheidene motieven per beton plaat te leveren!

Poortdeur IJsselstein

Wij hebben voor elke soort schutting een bijbehorende tuinpoort.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen poorten leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Houten tuindeur op stalen frame, in iedere hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Een tweedelige poortdeur gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, gemakkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Bergambacht
schutting Lunteren
schutting Rijsenhout
schutting Borculo
schutting De Bilt
schutting Zeeland
schutting Oudewater
schutting Grave
schutting Warmenhuizen
schutting Schijndel
schutting Uddel
schutting Leusden