Schutting IJsselstein

Op zoek naar een beton erfafscheiding bij u in IJsselstein? Prins schuttingen is de specialist van Nederland in het installeren van schuttingen. We kunnen doorgaans binnen 15 dagen een nieuwe erfafscheiding monteren.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij zetten al ruim 15 jaar erfafscheidingen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als omvangrijke projecten voor bouwbedrijven. Iedere achtertuin is verschillend, een juist inzicht is daardoor essentieel bij het zetten van een schutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en we hebben overal wel een oplossing voor. We zetten uw schutting zonder zorgen waterpas, in de meeste gevallen is daar zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Ervaring en verstand van zaken zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een erfafscheiding.

Hout beton Schutting IJsselstein

Een houten schutting vervaardigd van houten palen met houten tuinschermen (van b.v. Douglas) zien we tegenwoordig steeds minder vaak terug in de particulieren tuinen. De luxe hout beton schutting is de laatste jaren steeds populairder geworden onder de consumenten. Het grote voordeel van dit type schutting is dat de palen niet van hardhout zijn maar van beton. Een beton paal rot geheel niet, trekt nauwelijks scheef en gaat daardoor veel langer mee dan een houten paal. De keep die beneden in de beton paal zit is geproduceerd voor een beton plaat. Vanwege de beton plaat onder het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de grond.

Prins schuttingen kan vier verschillende houtsoorten leveren, iedere soort heeft verschillende eigenschappen.

Tuinschermen

Geimpregneerd grenen tuinhout 19, 21 of 23 planken met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planks. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 15 jaar.

Tropisch Bangkirai hardhout 20, 22 of 24 planken met een levensduur van plusminus 25 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Bangkirai coating blijft de prachtige kleur behouden en word de levensduur fors verlengt tot plusminus 30 jaar.

Tip: Hoe meer vuren planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe schutting

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen we ook de luxe hout beton erfafscheiding leveren. Een combinatie van beton palen, betonplaten met een motief en een Douglas tuin scherm maken dit een luxe schutting. De volgende designs zijn onder andere leverbaar voor de luxe hout beton schutting: Rots motief, Rhein motief of het Klassiek steen motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, zoals Vuren hout, maakt dit een luxe combinatie. Bij de naaldhout soorten zoals Vuren word het tuinscherm afgewerkt met een houten afdeklat.

Erfafscheiding kopen IJsselstein.

Via internet een schutting kopen voor uw achtertuin in IJsselstein is nu erg makkelijk. Zoek het op met Google en u vind al snel een schutting die bij u past. Persoonlijk naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer nodig, 73% van alle schuttingen worden hedendaags via internet verkocht. Een flink deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Bent u nog niet zeker na het lezen van deze site? U bent van harte welkom in onze riante showtuin gesitueerd in Helmond. Misschien hebben we bij u in IJsselstein eerder een schutting gemaakt, vraag ons om een referentie adres.

Een foto zegt vaak meer dan 1000 woorden maar onze erfafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Veel consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Op deze website vind u de erfafscheidingen die we zetten in IJsselstein. Elke soort erfafscheiding heeft zijn eigen uitstraling.

Erfafscheiding soorten

Erfafscheiding geheel van hout.

Hout beton erfafscheiding.

Semi luxe schuttingen van hout met luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Luxe schutting van hout in combinatie met luxe Nostalgie motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe betonschutting van luxe Steen motief, Graniet motief of het Rhein motief

Geluidswerende erfafscheiding tot 300cm hoog.

Elk van deze soort erfafscheidingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Beton schutting IJsselstein

Zoekt u een schutting die staat als een woning en welke ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor de solide beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is daarom geweldig geschikt voor schuttingmaterialen. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een uitsparing waar de betonplaten in bevestigd worden. Nu zijn er hedendaags, naast de standaard gladde betonplaten, heel wat meerdere soorten motieven voor een betonschutting. Denk hierbij aan Hout motief, Rhein motief of het Nostalgie motief. De 1 en 2-zijde motief beton platen zijn in drie kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en op bestelling is ook de kleur bruin leverbaar.

Tuindeur

Wij hebben voor elke soort erfafscheiding een bijpassende tuindeur.
Bij Prins schuttingen heeft u de keuze uit de volgende tuinpoorten.

Een houten tuindeur van Vuren, Grenen, Douglas of Bangkirai standaard bevestigd op een stalen frame waardoor het hout niet kan uitzetten.

Een tweedelige tuinpoort gemaakt van Bangkirai, Grenen, Douglas of Vuren, makkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd geleverd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Molenhoek
schutting Tiel
schutting Wezep
schutting Ochten
schutting Leek
schutting Baarle-Hertog
schutting Enter
schutting Koudekerk a/d Rijn
schutting Scherpenzeel
schutting Houten
schutting Waarland
schutting Oenkerk