Schutting ‘s-Gravenpolder

Op zoek naar een hout beton schutting ‘s-Gravenpolder? Prins schuttingen kan de schutting ‘s-Gravenpolder leveren of zetten de nieuwe schutting ‘s-Gravenpolder vakbekwaam en snel voor u. We kunnen meestal binnen 1 week de nieuwe schutting plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting ‘s-Gravenpolder

Ons bedrijf monteren al ruim 18 jaar schuttingen ‘s-Gravenpolder, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke klussen voor hoveniers. Elke achtertuin is afwijkend, een precies inzicht is daarom essentieel bij het installeren van een schutting. Prins schuttingen denkt graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. We bouwen uw tuinschutting zonder moeite waterpas, in veel gevallen is er ook geen kruislaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 belangrijke factoren bij het bouwen van een schutting.

Ondanks de lagere afzet cijfers is de natuurlijk uitziende houten schutting nog steeds verkrijgbaar in ons ruime assortiment. De beton tuinafscheiding is de laatste jaren voortdurend geliefder onder de bezoekers. Het grote pluspunt van dit type tuinafscheiding is dat de schuttingpalen niet van tuinhout zijn maar van beton. Een beton paal rot geheel niet, trekt nooit scheef en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten paal. In iedere betonpaal zit een sponning gestort waar de betonplaat volmaakt op aansluit. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan waardoor het tuinscherm voortdurend vrij blijft van de aardbodem.

Wij kunnen 4 andere houtsoorten afleveren, elke houtsoort heeft andere eigenschappen voor de nieuwe schutting ‘s-Gravenpolder.

Tuin schermen ‘s-Gravenpolder

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Vuren geimpregneerd tuinhout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ongeveer 8 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanzienlijk verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van ongeveer 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot ongeveer 30 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u heeft. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe tuinschutting plaatsen ‘s-Gravenpolder

Aan het zoeken naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor deze luxe hout beton schutting met Rots motief, Rhein motief of het Rabat motief. Dit model tuinafscheiding is een combinatie van beton palen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Douglas tuin scherm. Kies uit een van de 10 beton designs zoals het Rots motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Vuren hout, maakt dit een luxe combinatie. Als finishing touch zetten we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting kopen ‘s-Gravenpolder.

Via internet een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin ‘s-Gravenpolder is hedendaags erg gemakkelijk. Wij weten zeker dat u via het web snel en veilig een juiste schutting ‘s-Gravenpolder zult tegenkomen voor uw woning in ‘s-Gravenpolder. U hoeft dan ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bekijken. Wij kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding kopen via internet spannend kan zijn. Heeft u nog twijfels na het aanschouwen van onze tuinafscheiding foto’s op onze internetpagina? U bent van harte welkom in de riante showtuin gelegen in Helmond. Misschien hebben we ‘s-Gravenpolder voorheen een schutting gemaakt, verzoek ons om een referentie adres.

Een foto zegt vaak meer dan 1000 woorden maar onze schuttingen zien er in het echt nog mooier uit. Vele klanten gingen u voor, bent u de volgende? De volgende fraaie schuttingen kunnen we uit eigen voorraad bezorgen ‘s-Gravenpolder.

Tuinafscheiding soorten

Schuttingen van hout.

Hout beton schutting ‘s-Gravenpolder gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schutting van hout en luxe Elbe motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Luxe schutting gemaakt van hout in combinatie met Rabat motief, Luxe mediterraans motief of het Romeins motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Graniet motief, Luxe mediterraans motief of het Rots motief

Beton schuttingen van 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Betonschutting ‘s-Gravenpolder

Kiest u voor kwaliteit, dan kiest u voor de beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting ‘s-Gravenpolder nauwelijks omslachtig toe te lichten. Net als bij de hout beton tuinafscheiding hebben de betonpalen een inkeping waar de rotsmotief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. De grijze grauwe betonschutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne beton print of een moderne toon voor het beton. Denk hierbij aan Rots motief, Rhein motief of het Luxe mediterraans motief. De 1 en 2-zijde motief betonplaten zijn in 3 kleuren verkrijgbaar, Witgrijs, Antraciet en Creme en in overleg is ook de kleur bruin leverbaar. Kortom, schuttingen ‘s-Gravenpolder heeft voor iedereen wel een passende tuinafscheiding!

Poort ‘s-Gravenpolder

Prins schuttingen kan uiteraard ook een poortdeur leveren die foutloos bij uw nieuwe tuinafscheiding past.
Wij kunnen Nobifix, Douglas, Vuren en Grenen poorten leveren in de maatvoeringen 90/100/110/120/130/140/150cm.

Een houten poort van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren standaard aangebracht op een metalen frame waardoor het hout nooit kan werken.

Een tweedelige poort gemaakt van Vuren, Grenen, Douglas of Nobifix, makkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Culemborg
schutting Terheijden
schutting Beesel
schutting Rhenen
schutting Bergambacht
schutting Hilvarenbeek
schutting Berg
schutting Langeraar
schutting Sittard
schutting Borne
schutting Bocholtz
schutting Breukelen