Schutting ‘s-Gravenpolder

Rond aan het kijken voor een hout beton schutting ‘s-Gravenpolder? Ons bedrijf is de expert van Nederland in het monteren van schuttingen ‘s-Gravenpolder. Het bouwen van een schuttingen ‘s-Gravenpolder kan doorgaans binnen 2 weken worden uitgevoerd.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting ‘s-Gravenpolder

Ons bedrijf plaatsen al ruim 18 jaar schuttingen ‘s-Gravenpolder, zowel kleine klussen bij particulieren als grote klussen voor bouwbedrijven. De schuttingbouwers letten o.a. op de correcte grens van de achtertuin en de hoogte verschillen die in elke tuin doorgaans ongelijk zijn. Wij zetten uw schutting zonder zorgen waterpas, in de meeste gevallen is er zelfs geen kruislijnlaser voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een tuinschutting.

Ondanks de mindere verkoop cijfers is de natuurlijk uitziende houten schutting nog steeds beschikbaar in ons grote assortiment. De hout beton tuinafscheiding is de afgelopen jaren alsmaar geliefder geworden onder de consumenten. De schuttingpalen van dit type tuinafscheiding ‘s-Gravenpolder zijn nooit van hout maar zijn geproduceerd van perfect beton. Een beton paal rot geheel niet, trekt nauwelijks scheef en gaat daarom veel langer mee dan een houten schuttingpaal. De sponning die onder in de beton paal zit is bedoeld voor een beton plaat. Dankzij de betonplaat beneden het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aardbodem.

Bij ons kunt u een selectie maken uit de navolgende houtsoorten voor uw nieuwe schuttingen ‘s-Gravenpolder.

Tuin schermen ‘s-Gravenpolder

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 19, 21 of 23 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren tuinhout met 23, 21 of 19 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 23, 21 of 19 planken. De tuin schermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas lazuur word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van ongeveer 25 jaar. |De tuinschermen zijn leverbaar in Nobifix met 20, 22 of 24 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de mooie bruine kleur behouden en word de levensduur behoorlijk verlengt tot ca. 30 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken.

Luxe hout beton tuinschutting plaatsen ‘s-Gravenpolder

Sinds enkele jaren zijn wij handelaar van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Waarom word dit de luxe tuinafscheiding genoemd? Door het combineren van motief betonplaten + betonkap en een houten tuinscherm is dit de meest luxe tuinschutting ‘s-Gravenpolder uit ons assortiment. Kies net als bij de betonschutting voor een schitterend motief op de betonplaten, zoals het Romeins motief, Rhein motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Grenen hout, maakt het een luxe combinatie. De houten afdekkap op het houten tuinscherm maakt de schutting compleet.

Tuinschutting plaatsen ‘s-Gravenpolder.

Een schutting kopen ‘s-Gravenpolder hoeft tegenwoordig niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw huis ‘s-Gravenpolder is hedendaags erg makkelijk. We weten zeker dat u via het web vlot en veilig een geschikte tuinafscheiding ‘s-Gravenpolder zult vinden voor uw woning in ‘s-Gravenpolder. U hoeft daarom ook niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de opties te bekijken. Wij kunnen begrijpen dat een schutting kopen via internet spannend kan zijn. Heeft u nog twijfels na het zien van onze tuinafscheiding afbeeldingen op onze pagina? Neem gerust informeel contact met ons op voor extra informatie. Zoekt u een referentie tuin ‘s-Gravenpolder? Vraag het Prins schuttingen, misschien hebben eerder een tuinafscheiding geplaatst in uw wijk.

Een afbeelding zegt doorgaans meer dan duizend woorden echter onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog mooier uit. Tuinafscheiding kopen ‘s-Gravenpolder. Het was nog nooit zo makkelijk! Hier vind u de tuinafscheidingen die we leveren ‘s-Gravenpolder. Iedere soort tuinafscheiding heeft z’n eigen uitstraling.

Schutting soorten

Houten tuinafscheiding van hout.

Hout beton schuttingen ‘s-Gravenpolder.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout met luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met Klassiek steen motief, Mediterraans motief of het Rots motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Mediterraans motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief

Geluidswerende betonnen schutting tot 300cm hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit materialen met een lange levensduur.

Beton schutting ‘s-Gravenpolder

De beton schutting kan vanzelfsprekend niet ontbreken in ons ruim assortiment. Iedereen weet wel wat een betonschutting ‘s-Gravenpolder is, deze hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de beton platen in bevestigd worden. Nu zijn er momenteel, behalve de standaard gladde betonplaten, heel wat verschillende soorten motieven voor een betonschutting. Denk hier bij aan Rabat motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het tegenwoordig ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een verschillend motief te bestellen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur ‘s-Gravenpolder

Een poortdeur is meestal noodzakelijk als uw tuin aan een doorgang of openbare straat grenst.
Wij kunnen Vuren, Grenen, Nobifix en Douglas poorten leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Houten poort op stalen frame, in elke hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Extra brede poort waar men met de wagen of aanhanger door heen kan rijden.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met degelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Beekbergen
schutting Prinsenbeek
schutting Standdaarbuiten
schutting Egmond aan Zee
schutting Medemblik
schutting Overasselt
schutting Berkel-Enschot
schutting Zeeland
schutting Coevorden
schutting Helmond-Dierdonk
schutting Nuth
schutting Benthuizen