Schutting s-Gravenpolder

Op zoek naar een beton schutting bij u in s-Gravenpolder? Prins schuttingen kan de schutting op locatie brengen of installeren de nieuwe schutting deskundig en vlug voor u. We kunnen gewoonlijk binnen 10 dagen een nieuwe erfafscheiding bouwen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Onze doorgewinterde schuttingbouwers die niks anders verrichten dan schuttingen plaatsen kunnen de schutting perfect monteren. De bouwers letten onder andere op de juiste grens van het erf en de hoogte verschillen die in elke tuin vaak ongelijk zijn. Een kruislaser word alleen in uiterste gevallen nog gebruikt, dat zegt uiteraard genoeg over het inzicht en ervaring van onze monteurs.

Hout beton Schutting s-Gravenpolder

De houten erfafscheiding gemaakt van tuinhout word tegenwoordig steeds minder gewild, ongeacht de prachtige natuurlijke uitstraling. De hout beton schutting is de afgelopen jaren voortdurend populairder geworden onder de particulieren. De palen van dit type schutting zijn niet van hout maar zijn vervaardigd van kwaliteit beton. Een betonpaal rot niet, trekt nauwelijks krom en gaat daarom veel langer mee dan een houten paal. De sponning die onder in de beton paal zit is bedoeld voor een betonplaat. Het vuren houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm voortdurend los blijft van de aardbodem.

Prins schuttingen kan 4 verschillende houtsoorten afleveren, iedere soort heeft verschillende eigenschappen.

Tuin schermen

De tuinschermen zijn leverbaar in Grenen geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaar mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 8 jaar. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot circa 15 jaar.

De tuin schermen zijn verkrijgbaar in hardhout Bangkirai met 20, 22 of 24 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na behandeling met Bangkirai olie blijft de prachtige bruine kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ca. 30 jaren.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe schutting

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Dit type schutting is een combinatie van betonpalen, betonplaten met motief afgewerkt met een betonkap en een Douglas tuinscherm. De volgende motieven zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton erfafscheiding: Romeins motief, Gebroken steen motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, b.v. Grenen hout, maakt het een luxe samenstelling. Als finishing touch zetten we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting plaatsen s-Gravenpolder.

een online shop een erfafscheiding kopen voor uw huis in s-Gravenpolder is nu erg handig. Wij weten zeker dat u via het web vlug en veilig een juiste erfafscheiding zult aantreffen bij u in s-Gravenpolder. Zelf een schutting bedrijf opzoeken is uiteraard niet meer noodzakelijk, 80% van alle schuttingen worden tegenwoordig online verkocht. Een schutting is ongetwijfeld een grote aankoop en u wilt zeker weten dat de kwaliteit volstaat aan uw verlangen. Heeft u verder twijfels na het aanschouwen van onze erfafscheiding afbeeldingen op onze website? Bezoek dan gerust onze riante show tuin in Brabant. Mogelijk hebben we bij u in s-Gravenpolder eerder een erfafscheiding neergezet, verzoek ons om een referentie adres.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bekijken alvorens u deze koopt! Bij ons vind u goede kwaliteit materialen, betrouwbare tarieven en deskundige medewerkers! Prins Schuttingen kan de volgende modellen schuttingen of erfafscheiding bij u in s-Gravenpolder plaatsen:

Erfafscheiding soorten

Houten erfafscheidingen van hout.

Schuttingen van hout met beton.

Semi luxe erfafscheidingen gemaakt van hout en luxe Romeins motief, Hout motief of het Rhein motief

Luxe hout beton schutting van hout en luxe Romeins motief, Hout motief of het Rots motief

Luxe betonschutting gemaakt van luxe Rabat motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Betonnen schuttingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze erfafscheidingen waardoor u lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Betonschutting s-Gravenpolder

Zoekt u een erfafscheiding die staat als een huis en die ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor de sterke beton schutting. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is natuurlijk geweldig geschikt voor bouwmaterialen. Net zoals bij de hout beton erfafscheiding beschikken de schuttingpalen over een inkeping waar de rots motief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Hedendaags zien we de betonschuttingen niet meer net als vroeger. Vooral de betonplaten zijn heel wat mooier met meerdere kleuren en motieven. Denk hierbij aan Elbe motief, Rabat motief of het Rhein motief. De enkelzijdig en dubbelzijdig motief betonplaten zijn in drie kleuren leverbaar, Antraciet, Witgrijs en Creme en in overleg is ook de kleur taupe mogelijk.

Poortdeur

Prins schuttingen kan uiteraard ook een tuindeur leveren die perfect bij uw nieuwe schutting aansluit.
Bij ons heeft u de keus uit de onderstaande tuin poorten.

Een houten tuinpoort van Grenen, Vuren, Douglas of Bangkirai standaard aangebracht op een metalen frame zodat het hout nooit kan werken.

Extra brede poort waar u met een voertuig of aanhanger tussen door kan rijden.

Viderim poortdeur.

Tip: Alle tuinpoorten worden standaard uitgevoerd met deugdelijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Berkel-Enschot
schutting Geertruidenberg
schutting Borculo
schutting Arcen
schutting Leegkerk
schutting Hoek van Holland
schutting Losser
schutting Zoetermeer
schutting Havelte
schutting Ter Heijde
schutting Koudekerke
schutting Nijkerk