Schutting Huister Heide

Op de elektronische snelweg aan het kijken voor een moderne schutting Huister Heide? Prins schuttingen kan de schutting Huister Heide bezorgen of monteren de nieuwe schutting Huister Heide deskundig en snel voor u. Bij Prins schuttingen hebben wij nauwelijks lange wachttijden voor het plaatsen van uw schutting. De gemiddelde wachtperiode na akkoord van de prijsopgave en het plaatsen van de schuttingen is circa 2 weken.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Huister Heide

Door onze 18 jaar ervaring in het zetten van schutting Huister Heide bent u zeker van een eerlijk resultaat met uitstekende garanties. De schuttingbouwers letten o.a. op de correcte grens van de tuin en de hoogteverschillen die in elke tuin dikwijls verschillend zijn. Een laser waterpas word alleen in uiterste gevallen nog toegepast, dat zegt natuurlijk genoeg over het inzicht en ervaring van onze schuttingbouwers.

Ongeacht de lagere afzet cijfers is de natuurlijk ogende houten tuinafscheiding nog steeds leverbaar in ons ruime assortiment. Consumenten kiezen steeds vaker voor een kwaliteit tuinafscheiding zoals onder andere de beton schutting. De fundering van dit type tuinafscheidingen Huister Heide bestaat uit betonpalen in plaats van tuinhout. Een betonpaal gaat tegenwoordig 40 jaar mee en is daardoor uitermate geschikt voor schuttingen Huister Heide. De keep die onder in de beton paal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze beton plaat te staan zodat het tuinscherm constant los blijft van de aarde.

Bij Prins schuttingen kunt u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schutting Huister Heide.

Tuin schermen Huister Heide

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 19, 21 of 23 planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaren mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 planks. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee gaan.

De tuinschermen zijn leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur flink verlengt tot circa 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van ca. 25 jaar. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken worden behandeld geleverd, na behandeling met Nobifix lazuur blijft de fraaie kleur behouden en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 20 jaar.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuin schermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Huister Heide

Aan het zoeken naar een aparte tuinafscheiding die niet iedereen heeft? Kies dan voor deze luxe hout beton tuinschutting met Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Rabat motief. Waarom word dit een luxe tuinafscheiding genoemd? Door het samenvoegen van betonplaten met motief + betonnen afdekkap en een Nobifix tuin scherm is dit de meest luxe tuinschutting Huister Heide uit ons assortiment. Kies net als bij de beton schutting voor een prachtig motief op de beton platen, zoals het Romeins motief, Rhein motief of het Rabat motief. Combineer dit met een mooi tuin scherm van Douglas hout en men heeft een luxe tuinschutting Huister Heide die lang mee gaat. De houten afdeklat op het houten tuin scherm maakt het plaatje helemaal af.

Schutting kopen Huister Heide.

Via internet een schutting kopen voor uw achtertuin Huister Heide is tegenwoordig erg makkelijk. Zoek het op met Google en u treft al vlug een tuinschutting Huister Heide die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 12% van onze klanten gedaan. Wij kunnen snappen dat een tuinafscheiding aanschaffen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek op deze internetpagina nog verzoeken of wilt u de tuinafscheiding in het echt bekijken? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin gesitueerd in Helmond. Mogelijk hebben wij Huister Heide eerder een schutting gemaakt, verzoek ons om een referentie adres.

Een foto zegt meestal meer dan 1000 woorden maar onze tuinafscheidingen zien er in het echt nog fraaier uit. Schutting kopen Huister Heide. Het was nog nooit zo eenvoudig! We kunnen de volgende type tuinschutting of tuinafscheiding Huister Heide zetten:

Schutting soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Tuinschutting Huister Heide gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schuttingen van hout met luxe Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe hout beton schutting van hout met luxe Elbe motief, Rhein motief of het Rabat motief

Luxe betonschutting van luxe Hout motief, Rabat motief of het Klassiek steen motief

Geluidswerende tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Er zit minimaal 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u erg lang kunt genieten van uw nieuwe tuinafscheiding.

Beton schutting Huister Heide

Op zoek naar een schutting die staat als een woning en die ook nog eens tot 50 jaar mee gaat? Kies dan voor de solide beton schutting. Iedereen weet immers wat de betonschutting Huister Heide is, dit hoeven we daarom niet omslachtig uit te leggen. De betonschutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de rots motief platen in geschoven worden. Nu zijn er hedendaags, behalve de standaard gladde beton platen, veel gevariëerde soorten motieven voor de beton schutting. Denk hierbij aan Elbe motief, Gebroken steen motief of het Nostalgie motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan beide zijdes van de beton plaat een ander motief te kiezen. Leverbaar in de mooie kleuren Antraciet, Witgrijs en Creme.

Tuindeur Huister Heide

Een poort is dikwijls noodzakelijk als uw achtertuin aan een gangpad of openbare weg ligt.
U kan kiezen uit verscheidene modellen poorten die in vier andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Vuren.

Houten tuindeur op stalen raamwerk, in iedere hoogte verkrijgbaar tussen de 100cm en 2,5 meter.

Dubbele houten tuindeur op metalen frame van bijvoorbeeld 220cm breed.

Luxe Viderim poortdeuren.

Tip: Alle tuin poorten worden standaard geleverd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Berkel Rodenrijs
schutting Herten
schutting Aalst
schutting Grubbenvorst
schutting Zelhem
schutting Montfort
schutting Heerde
schutting Klimmen
schutting Leiden
schutting Holwerd
schutting Zwolle
schutting Kruiningen