Schutting Huister-Heide

Rond aan het kijken voor een beton erfafscheiding in Huister-Heide? Ons bedrijf is de specialist van Nederland in het bouwen van schuttingen. We kunnen meestal binnen 2 weken een nieuwe erfafscheiding bouwen.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

Wij zetten al ruim 15 jaar erfafscheidingen, zowel kleine klussen bij rijtjes huizen als grote klussen voor bouw bedrijven. Iedere achtertuin is verschillend, een precies inzicht is daardoor belangrijk bij het installeren van een schutting. Wij denken graag met u mee en wij hebben overal wel een oplossing voor. Een laserwaterpas word enkel in uiterste gevallen nog aangewend, dit zegt uiteraard genoeg over het gezichtspunt en ervaring van de bouwers.

Hout beton Schutting Huister-Heide

Een houten schutting gemaakt van houten schuttingpalen gecombineerd met houten tuinschermen (van b.v. Grenen) zien we hedendaags steeds minder vaak terug in de stads tuinen. De hout beton erfafscheiding is de afgelopen jaren alsmaar populairder onder de bezoekers. De schuttingpalen van dit type schutting zijn ook niet van hout maar zijn vervaardigd van perfect beton. Een betonpaal gaat hedendaags 35 jaar mee en is hier door uiterst geschikt voor schuttingen. In elke betonpaal zit een keep gestort waar de beton plaat perfect op aansluit. Door de betonplaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de aarde.

Onze tuinschermen worden standaard geproduceerd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur.

Tuin schermen

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaren. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen circa 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Vuren geimpregneerd hout met 19, 21 of 23 planks. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in onbehandeld Douglas tuinhout met 19, 21 of 23 planks. De tuin schermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas olie word de levensduur enorm verlengt tot ca. 15 jaar.

Bangkirai hout 20, 22 of 24 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaren. De planken worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Bangkirai olie blijft de fraaie bruine kleur behouden en word de levensduur flink verlengt tot circa 25 jaar.

Tip: Hoe meer Bangkirai planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken.

Luxe erfafscheiding

Behalve de standaard hout beton schutting kunnen wij ook de luxe hout beton schutting leveren. Dit type erfafscheiding is een combinatie van betonpalen, motief betonplaten afgewerkt met een betonnen afdekkap en een Douglas tuinscherm. Kies net als bij de betonschutting voor een schitterend motief op de beton platen, zoals het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Combineer dit met een mooi tuinscherm van Vuren hout en u heeft een luxe erfafscheiding die zeer lang mee gaat. De afdeklat van hout op het Vuren tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Schutting plaatsen Huister-Heide.

een online shop een schutting kopen voor uw tuin in Huister-Heide is hedendaags erg simpel. We weten zeker dat u via het internet snel en veilig een geschikte erfafscheiding zult aantreffen bij u in Huister-Heide. Zelf naar een schutting bedrijf rijden is uiteraard niet meer noodzakelijk, 75% van alle erfafscheidingen worden hedendaags via internet verkocht. We kunnen begrijpen dat een erfafscheiding kopen via het net spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het bekijken van de erfafscheiding afbeeldingen op onze internetpagina? Bezoek dan gerust onze omvangrijke showtuin in Noord Brabant. Wellicht hebben wij bij u in Huister-Heide voorheen een schutting gezet, verzoek ons om een referentie adres.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend bezichtigen al voor u deze aankoopt. Bij Prins schuttingen vind u Uitstekende kwaliteit materialen, betrouwbare prijzen en vakkundige medewerkers! Hier vind u de erfafscheidingen die wij plaatsen in Huister-Heide. Elke soort schutting heeft zijn eigen uitstraling.

Schutting soorten

Houten erfafscheidingen gemaakt van hout.

Hout beton schutting.

Semi luxe erfafscheidingen gemaakt van hout in combinatie met luxe Elbe motief, Hout motief of het Graniet motief

Luxe schutting van hout met Elbe motief, Gebroken steen motief of het Luxe mediterraans motief

Luxe beton schutting van luxe Steen motief, Rabat motief of het Romeins motief

Geluidswerende beton schutting tot 300cm hoog.

Elk van deze soort erfafscheidingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Huister-Heide

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een betonschutting. We hoeven deze soort betonschutting niet uitgebreid toe te lichten. Net zoals bij de hout beton erfafscheiding hebben de palen een opening waar de rots motief platen van 36cm hoog in geschoven worden. De grijze grauwe betonschutting behoord tot het verleden, kies nu voor een moderne betonprint of een moderne kleur voor uw beton. Denk hier bij aan Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Romeins motief. Bijna alle beton motieven zijn ook enkelzijdig als dubbelzijdig leverbaar in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en vanaf nu is het eveneens beschikbaar om twee verschillende motieven per beton plaat te leveren.

Poortdeur

Een poort is dikwijls onmisbaar als uw achtertuin aan een gangpad of openbare weg ligt.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Bangkirai poortdeuren leveren in de maten tussen de 90 en 150cm.

Standaard houten tuindeur waarop de planken zijn gemonteerd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Een tweedelige poort gemaakt van Bangkirai, Grenen, Douglas of Vuren, makkelijk als u er met brede goederen door heen moet.

Viderim poort.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten standaard 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Schutting

 

schutting Fijnaart
schutting Norg
schutting Ottersum
schutting Schimmert
schutting Appingedam
schutting Oudewater
schutting Nieuw-Weerdinge
schutting Oude Pekela
schutting Beuningen
schutting ‘s Gravenmoer
schutting Damwoude
schutting Odiliapeel