Schutting Beesel

Op zoek naar een luxe schutting Beesel? Bij Prins schuttingen bent u op het juiste adres voor een beton schutting Beesel. We kunnen meestal binnen 2 weken de nieuwe schutting plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Beesel

Wij van Prins schuttingen monteren al ruim 18 jaar schutting Beesel, zowel kleine klussen bij particulieren als grote klussen voor bouw bedrijven. De bouwers letten onder andere op de correcte grens van de tuin en de hoogte verschillen die in elke achtertuin gewoonlijk anders zijn. Wij bouwen uw schutting zonder problemen kaars recht, in veel gevallen is daar zelfs geen laser waterpas voor nodig. Routine en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het zetten van een tuinschutting.

Ondanks de mindere afzet cijfers is de natuurlijk ogende houten tuinafscheiding nog steeds leverbaar in ons omvangrijke assortiment. Consumenten kiezen steeds vaker voor een hoge kwaliteit tuinafscheiding zoals b.v. de luxe hout beton tuinafscheiding. De fundering van deze soort schuttingen Beesel bestaat uit beton palen i.p.v. hout. Een betonpaal rot niet, trekt bijna niet scheef en gaat daardoor heel wat langer mee dan een houten paal. In elke betonpaal zit een sponning gestort waar de beton plaat perfect op aansluit. Het Douglas houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan waardoor het tuinscherm voortdurend los blijft van de bodem.

Onze tuinschermen worden standaard geschroefd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dit staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schutting Beesel.

Tuinschermen Beesel

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van circa 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Vuren geimpregneerd hout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van circa 15 jaar. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

De tuinschermen zijn leverbaar in Douglas hout met 19, 21 of 23 planks. De tuinschermen worden onbehandeld geleverd, na gebruik van Douglas olie word de levensduur flink verlengt tot ca. 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaren. |De tuin schermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De tuinschermen zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de goede kleur behouden en word de levensduur enorm verlengt tot plusminus 25 jaar.

Tip: Hoe meer Douglas planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 21 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Beesel

Sinds enige jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton tuinschutting, ook wel de luxe tuinafscheiding genoemd. De samenstelling van betonpalen, betonplaten met een motief en een Grenen tuinscherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies uit 1 van de tien beton designs zoals het Elbe motief, Luxe mediterraans motief of het Klassiek steen motief. Combineer dit met een fraai tuin scherm van Nobifix hout en men heeft een luxe schutting Beesel die jaren lang mee gaat. De houten afdeklat op het tuinscherm maakt de tuinafscheiding compleet.

Tuinschutting plaatsen Beesel.

Een tuinafscheiding plaatsen Beesel hoeft tegenwoordig niet ongemakkelijk te zijn. een schutting kopen voor uw achtertuin Beesel is hedendaags erg gemakkelijk. Zoek het op in Google.nl en u vind al gauw een tuinschutting Beesel die bij u past. Een schutting bedrijf bezoeken word slechts nog door 14% van onze klanten gedaan. We kunnen begrijpen dat een tuinafscheiding kopen via het net spannend kan zijn. Twijfelt u nog na het aanschouwen van onze schutting afbeeldingen op onze internetpagina? Bezoek dan gerust onze omvangrijke show tuin in Brabant. Zoekt u een referentie adres Beesel? Vraag het Prins schuttingen, mogelijk hebben voorheen een schutting gemaakt in uw wijk.

In sommige gevallen kan dit prettig zijn als u geen keuze kunt maken na het zien van onze foto’s. Tuinafscheiding kopen Beesel. Het was nog nooit zo simpel! Wij kunnen de volgende type tuinschutting of schutting Beesel bouwen:

Tuinafscheiding soorten

Tuinafscheidingen van hout.

Hout beton schutting Beesel.

Semi luxe schutting van hout en luxe Hout motief, Graniet motief of het Nostalgie motief

Luxe hout beton schutting van hout met Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Hout motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Steen motief, Gebroken steen motief of het Klassiek steen motief

Geluidswerende beton tuinafscheiding tot 3 meter hoog.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit kwaliteit onderdelen met een lange levensduur.

Betonschutting Beesel

Een betonschutting kan uiteraard niet ontbreken in onze ruime collectie. Beton is precies zo oud als de weg naar Rome, het is dus perfect geschikt voor beton schutting Beesel. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de schuttingpalen over een inkeping waar de beton platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als vroeger. Vooral de betonplaten zijn een stuk moderner met meerdere kleuren en motieven. Denk hierbij aan Hout motief, Rhein motief of het Romeins motief. Bijna alle beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig te krijgen in de kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme en sinds kort is het alsmede mogelijk om twee verscheidene motieven per beton plaat te bestellen!!

Poort Beesel

We hebben voor elke soort tuinafscheiding een bijpassende poortdeur.
U kan kiezen uit diverse soorten tuindeuren die in vier andere houtsoorten verkrijgbaar zijn, waaronder Douglas.

Een houten poort van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard geschroefd op een metalen frame waardoor het tuinhout niet kan werken.

Dubbele houten poort op stalen frame van bijvoorbeeld 3 meter breed.

Luxe Viderim tuinpoorten.

Tip: Alle tuinpoorten worden steeds uitgevoerd met betrouwbaar RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Enter
schutting Ruinen
schutting Tubbergen
schutting Ootmarsum
schutting Margraten
schutting Kudelstaart
schutting Helvoirt
schutting Kruiningen
schutting Kortenhoef
schutting Grave
schutting Groningen
schutting Andel