Schutting Boshoven

Op het net aan het kijken voor een luxe schutting Boshoven? Bij Prins schuttingen bent u bij een geschikt bedrijf voor een hout beton tuinschutting Boshoven. Het monteren van een een schutting Boshoven kan normaliter binnen 2 weken worden verricht.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Boshoven

Wij van Prins schuttingen zetten al ruim 18 jaar schutting Boshoven, zowel kleine klussen bij particulieren als omvangrijke klussen voor bouwbedrijven. De bouwers letten onder andere op de exacte grens van de tuin en de hoogteverschillen die in elke achtertuin altijd ongelijk zijn. Een laser waterpas word enkel in uiterste gevallen nog aangewend, dat zegt voldoende over het gezichtspunt en routine van onze bouwers.

Ondanks de mindere verkoop cijfers is de natuurlijk uitziende houten tuinafscheiding nog steeds beschikbaar in ons omvangrijke assortiment. De luxe hout beton schutting is de laatste jaren steeds geliefder geworden onder de bezoekers. Het grote voordeel van deze schutting is dat de schuttingpalen nooit van hardhout zijn maar van prefab beton. Een betonpaal gaat hedendaags 40 jaar mee en is hier door uitermate geschikt voor tuinafscheidingen Boshoven. De keep die onder in de betonpaal zit is bedoeld voor een beton plaat. Dankzij de beton plaat onder het hardhouten tuinscherm kan het tuinscherm niet in contact komen met de grond.

Onze tuin schermen worden standaard vervaardigd met geel verzinkte of Roest Vrij Stalen schroeven, dat staat garant voor een lange levensduur voor de nieuwe schuttingen Boshoven.

Tuin schermen Boshoven

De tuinschermen zijn leverbaar in geimpregneerd Grenen hout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen plusminus 15 jaar mee kunnen.

Het tuinscherm is leverbaar in geimpregneerd Vuren hout met 23, 21 of 19 planken. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen plusminus 15 jaren mee gaan.

Douglas onbehandeld tuinhout 19, 21 of 23 planken met een levensduur van ca. 8 jaren. De tuin schermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas lazuur word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot ongeveer 15 jaren.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planks met verwachte levensduur van circa 25 jaar. |De tuinschermen zijn verkrijgbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planken.} De planken zijn behandeld, na behandeling met Nobifix coating blijft de fraaie kleur gespaard en word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 25 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuinscherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuin schermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe hout beton schutting plaatsen Boshoven

Als u de standaard hout beton schutting te eenvoudig vind en de betonnen schutting te dicht, kies dan voor de luxe tuinafscheiding. De samenstelling van beton palen, betonplaten met een motief en een Nobifix tuin scherm maken dit een luxe tuinafscheiding. Kies uit een van de tien beton motieven zoals het Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Dit in combinatie met een houtsoort naar keuze, bijvoorbeeld Grenen hout, maakt het een luxe combinatie. De afdekkap van hout op het Grenen tuinscherm voorkomt inwatering van het tuinscherm.

Tuinschutting plaatsen Boshoven.

een online shop een tuinafscheiding kopen voor uw tuin Boshoven is tegenwoordig erg gemakkelijk. Eenvoudig vanuit uw stoel op de computer of ipad zoeken naar een schutting voor uw huis Boshoven. U hoeft daarom niet meer naar al die schutting bedrijven te rijden om de opties te bezichtigen. Een groot deel van alle aankopen worden tegenwoordig dus op internet gedaan. Heeft u na uw bezoek op deze website nog vragen of wilt u de tuinafscheidingen in het echt aanschouwen? U bent van harte welkom in de grote showtuin gelegen in Helmond. Of verzoek ons om een adres Boshoven.

In enkele gevallen kan dit prettig zijn als u geen keus kunt maken na het aanschouwen van onze afbeeldingen. Veel bezoekers gingen u voor, bent u de volgende? Deze volgende fraaie tuinafscheidingen kunnen we uit voorraad bezorgen Boshoven.

Schutting soorten

Houten tuinafscheiding van hout.

Hout beton tuinafscheidingen Boshoven gemaakt van hout en beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout en luxe Rabat motief, Mediterraans motief of het Rhein motief

Luxe schutting van hout in combinatie met Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rots motief

Luxe betonschutting van luxe Rabat motief, Rhein motief of het Rots motief

Betonnen schuttingen tot 300cm hoog om geluid tegen te houden.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze schuttingen zodat u lang kunt genieten van uw nieuw aangekochte tuinafscheiding.

Betonschutting Boshoven

Zoekt u een schutting die staat als een woning en die ook nog eens ruim 40 jaar mee gaat? Kies dan voor een solide beton schutting. Iedereen weet immers wat een beton schutting Boshoven is, dat hoeven we daarom ook niet uitgebreid uit te leggen. Een betonschutting bestaat uit beton palen met een uitsparing waar de betonplaten in geschoven worden. De grijze lelijke betonnen schutting is verleden tijd, kies nu voor een moderne beton print of een moderne toon voor het beton. Denk hier bij aan Elbe motief, Rhein motief of het Graniet motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig verkrijgbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de betonplaat een verschillend motief te kiezen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur Boshoven

Een poortdeur is vaak noodzakelijk als uw tuin aan een doorgang of openbare straat grenst.
U kunt een keuze maken uit verschillende modellen poortdeuren die in vier andere houtsoorten leverbaar zijn, waaronder Douglas.

Houten tuindeur op een metalen frame, in iedere hoogte leverbaar tussen de 1 meter en 250cm.

Een tweedelige tuindeur gemaakt van Douglas, Nobifix, Grenen of Vuren, makkelijk als u er met brede materialen door heen moet.

Viderim poort.

Tip: Alle tuin poorten worden altijd uitgevoerd met fatsoenlijk RVS hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Zaltbommel
schutting Stellendam
schutting Franeker
schutting Ilpendam
schutting Lelystad
schutting Ammerzoden
schutting Aalten
schutting Oisterwijk
schutting Ommen
schutting Groningen
schutting Oosterland
schutting Tollebeek