Schutting Boshoven

Op het net aan het kijken voor een beton schutting in Boshoven? Wij kunnen uw schutting bezorgen of zetten de nieuwe schutting vakbekwaam en vlug voor u. Het plaatsen van een erfafscheiding bij u in Boshoven kan normaliter binnen 15 dagen worden verricht.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

We werken uitsluitend met ervaren schuttingbouwers welke niks anders verrichten dan het installeren van erfafscheidingen. De bouwers letten onder andere op de juiste grens van het erf en de hoogte verschillen die in elke achtertuin vaak verschillend zijn. We zetten uw erfafscheiding zonder moeite kaars recht, in de meeste gevallen is er zelfs geen kruislaser voor nodig. Ervaring en inzicht zijn 2 veelzeggende factoren bij het bouwen van een schutting.

Hout beton Erfafscheiding Boshoven

Ondanks de mindere afzet cijfers is de eenvoudig ogende houten schutting nog steeds verkrijgbaar in ons grote assortiment. De beton erfafscheiding is de afgelopen jaren voortdurend geliefder onder de consumenten. Het grote voordeel van deze soort erfafscheiding is dat de schuttingpalen niet van hout zijn maar van beton. Een beton paal rot niet, trekt nooit krom en gaat daardoor veel langer mee dan een houten schuttingpaal. De keep die beneden in de beton paal zit is gemaakt voor een betonplaat. Door de betonplaat beneden het vuren tuinscherm kan het tuinscherm nooit in aanraking komen met de aardbodem.

Bij Prins schuttingen kunt u een selectie maken uit de volgende houtsoorten voor de nieuwe schutting.

Tuinschermen

Grenen geimpregneerd hout 23, 21 of 19 planks met verwachte levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk geimpregneerd waardoor de tuinschermen ongeveer 15 jaar mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 19, 21 of 23 planks met verwachte levensduur van ca. 15 jaar. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuin schermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld tuinhout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van circa 8 jaar. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Douglas coating word de levensduur enorm verlengt tot ongeveer 15 jaar.

Het tuin scherm is verkrijgbaar in hardhout Bangkirai met 20, 22 of 24 planken. De tuinschermen zijn onbehandeld, na behandeling met Bangkirai lazuur blijft de mooie kleur gespaard en word de levensduur fors verlengt tot plusminus 30 jaren.

Tip: Hoe meer grenen planken per tuinscherm des te meer privacy u heeft. De meest voorkomende tuinschermen bestaan uit 23 planken!!

Luxe erfafscheiding

Behalve de standaard hout beton erfafscheiding kunnen we ook de luxe hout beton schutting leveren. Een combinatie van betonpalen, betonplaten met een motief en een Bangkirai tuinscherm maken dit een luxe schutting. Kies net als bij de betonschutting voor een charmant motief op de beton platen, bijvoorbeeld het Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief. Dit in combinatie met de houtsoort naar keuze, zoals Douglas hout, maakt het een luxe combinatie. Bij de naaldhout houtsoorten zoals Douglas worden de tuinschermen afgewerkt met een houten afdekkap.

Erfafscheiding plaatsen Boshoven.

Via het web een erfafscheiding kopen voor uw tuin in Boshoven is tegenwoordig erg handig. Zoek het op in Google en u vind al vlot een schutting die bij u past. U hoeft dus niet meer al die schutting bedrijven te bezoeken om de mogelijkheden te bekijken. Wij kunnen snappen dat een schutting bestellen via internet spannend kan zijn. Heeft u na uw bezoek aan deze website nog vragen of wilt u de erfafscheiding in het echt zien? U bent van harte welkom in de omvangrijke showtuin gelegen in Helmond. Of vraag ons om een adres bij u in Boshoven.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen al voor u deze aankoopt. Vele consumenten gingen u voor, bent u de volgende? Wij kunnen de volgende modellen tuinschutting of erfafscheiding bij u in Boshoven plaatsen:

Erfafscheiding soorten

Erfafscheidingen van hout.

Hout beton erfafscheiding.

Semi luxe erfafscheidingen van hout met luxe Romeins motief, Gebroken steen motief of het Rabat motief

Luxe hout beton schutting gemaakt van hout met Nostalgie motief, Gebroken steen motief of het Hout motief

Luxe betonschutting van luxe Romeins motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief

Beton erfafscheidingen tot 3 meter hoog om geluid tegen te houden.

Elk van deze soort schuttingen bestaan uit degelijke materialen met een lange levensduur.

Beton schutting Boshoven

De beton schutting mag vanzelfsprekend niet ontbreken in onze ruime collectie. We hoeven deze soort beton schutting niet uitgebreid toe te lichten. Net zoals bij de hout beton schutting beschikken de schuttingpalen over een opening waar de rots motief platen van 36cm hoog in geplaatst worden. Hedendaags zien we de betonnen schutting niet meer net als in het verleden. Ze zijn heel wat moderner geworden met verschillende kleuren en motieven. Denk hier bij aan Nostalgie motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op verzoek is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een ander motief te bestellen. Verkrijgbaar in de fraaie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poortdeur

We hebben voor elk type schutting een bijbehorende tuindeur.
Wij kunnen Grenen, Vuren, Douglas en Bangkirai tuindeuren leveren in de maatvoeringen tussen de 90 en 150cm.

Normale houten tuinpoort waarop de planken zijn gemonteerd op een ijzer gegalvaniseerd frame.

Dubbele houten poort op metalen frame van bijvoorbeeld 210cm breed.

Viderim tuinpoort.

Tip: Alle tuinpoorten worden altijd uitgevoerd met deugdelijk Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten steeds 3 sleutels bij het slot.

Vrijblijvende Offerte Aanvragen!

 

Erfafscheiding

 

schutting Maasdijk
schutting Beuningen
schutting Borculo
schutting Hoogvliet
schutting Overloon
schutting Wolfheze
schutting Halfweg
schutting Leerdam
schutting Liempde
schutting Biddinghuizen
schutting Lieshout
schutting Dalen