Schutting Westerlo

Op zoek naar een moderne schutting Westerlo? Wij kunnen uw schuttingen Westerlo op locatie brengen of installeren de nieuwe schutting Westerlo bekwaam en vlot voor u. We kunnen gewoonlijk binnen 15 dagen de nieuwe schuttingen plaatsen.

Klik hier om een vrijblijvende offerte aan te vragen

Schutting Westerlo

Door onze jarenlange ervaring in het zetten van schutting Westerlo bent u zeker van een correct eind resultaat met juiste garanties. Het is belangrijk dat de tuinschutting op de juiste hoogte en in de correcte lijn geplaatst word. Dit word iedere keer gedaan in samenspraak met de klant zodat er later geen misverstanden over kunnen bestaan. Een kruislijnlaser word slechts in extreme gevallen nog gebruikt, dat zegt genoeg over het gezichtspunt en ervaring van onze schuttingbouwers.

Ongeacht de lagere verkoop cijfers is de eenvoudig ogende houten schutting nog steeds verkrijgbaar in ons omvangrijke assortiment. De luxe hout beton schutting is de laatste jaren alsmaar geliefder geworden onder de consumenten. De basis van deze soort schuttingen Westerlo bestaat uit betonpalen i.p.v. hout. De levensduur van een beton paal is tegenwoordig ruim 40 jaar, een stuk langer dus vergeleken met een houten schuttingpaal. De keep die beneden in de beton paal zit is vervaardigd voor een betonplaat. Het grenen houten tuinscherm komt op deze betonplaat te staan zodat het tuinscherm constant los blijft van de aarde.

Bij ons kunt u keuze maken uit de onderstaande houtsoorten voor uw nieuwe schutting Westerlo.

Tuin schermen Westerlo

Het tuinscherm is leverbaar in Grenen geimpregneerd tuinhout met 23, 21 of 19 Grenen planken. Onder hoge druk geimpregneerd waardoor de tuin schermen circa 15 jaren mee gaan.

Geimpregneerd vuren hout 23, 21 of 19 planks met een levensduur van plusminus 15 jaren. Onder zeer hoge druk KOMO geimpregneerd waardoor de tuinschermen ca. 15 jaren mee kunnen.

Douglas onbehandeld hout 23, 21 of 19 planken met een levensduur van ca. 8 jaren. De tuinschermen zijn onbehandeld, na gebruik van Douglas coating word de levensduur aanmerkelijk verlengt tot plusminus 15 jaar.

Nobifix hout 21, 23 of 24 planken met een levensduur van ca. 25 jaar. |Het tuin scherm is leverbaar in Nobifix met 24, 22 of 20 planks.} De tuin schermen zijn behandeld, na gebruik van Nobifix olie blijft de mooie bruine kleur gespaard en word de levensduur flink verlengt tot ongeveer 20 jaren.

Tip: Hoe meer Nobifix planken per tuin scherm des te meer privacy u krijgt. De best verkochte tuinschermen bestaan uit 23 planken!

Luxe hout beton schutting plaatsen Westerlo

Sinds enkele jaren zijn wij dealer van de luxe hout beton schutting, ook wel de luxe schutting genoemd. Dit model schutting is een samenstelling van beton palen, motief betonplaten afgewerkt met een betonkap en een Vuren tuinscherm. De volgende designs zijn o.a. verkrijgbaar voor de luxe hout beton schutting Westerlo: Nostalgie motief, Rhein motief of het Graniet motief. Combineer dit met een fraai tuinscherm van Grenen hout en u heeft een luxe tuinschutting Westerlo die lang mee gaat. Als finishing touch zetten we een houten afdekkap op het tuinscherm.

Schutting kopen Westerlo.

Via het web een tuinafscheiding kopen voor uw achtertuin Westerlo is hedendaags erg handig. Eenvoudig in uw stoel op de laptop of tablet zoeken naar een tuinschutting voor uw tuin Westerlo. Ons schutting bedrijf bezoeken word enkel nog door 10% van onze klanten gedaan. Een aanzienlijk deel van alle aankopen worden hedendaags dus online gedaan. Heeft u na uw bezoek aan onze website nog vragen of wilt u de schuttingen in het echt bekijken? U bent van harte welkom in onze omvangrijke showtuin gelegen in Helmond. Of vraag ons om een tuin Westerlo.

Zo kan u de schutting eerst vrijblijvend aanschouwen alvorens u deze koopt. Schutting kopen Westerlo. Dat was nog nooit zo gemakkelijk! We kunnen de volgende modellen schuttingen of schutting Westerlo bouwen:

Tuinafscheiding soorten

Houten tuinafscheiding gemaakt van hout.

Schuttingen Westerlo van hout en beton.

Semi luxe schuttingen gemaakt van hout met luxe Elbe motief, Mediterraans motief of het Nostalgie motief

Luxe schutting gemaakt van hout en Elbe motief, Klassiek steen motief of het Graniet motief

Luxe beton schutting gemaakt van luxe Klassiek steen motief, Gebroken steen motief of het Rhein motief

Beton schuttingen van 3 meter hoog om geluid te weren.

Er zit minstens 8 jaar garantie op deze tuinafscheidingen waardoor u zeer lang kunt genieten van uw nieuwe schutting.

Beton schutting Westerlo

Kiest u voor deugdelijkheid, dan kiest u voor een beton schutting. We hoeven deze soort betonschutting Westerlo niet omslachtig toe te lichten. Een betonschutting bestaat uit betonpalen met een inkeping waar de rots motief platen in geplaatst worden. Nu zijn er tegenwoordig, behalve de standaard gladde beton platen, heel wat meerdere soorten motieven voor een betonschutting. Denk hierbij aan Romeins motief, Luxe mediterraans motief of het Graniet motief. Al deze beton motieven zijn zowel enkel als dubbelzijdig leverbaar. Op bestelling is het nu ook mogelijk om aan allebei de zijdes van de beton plaat een verschillend motief te bestellen. Verkrijgbaar in de mooie kleuren Witgrijs, Antraciet en Creme.

Poort Westerlo

Een poort is vaak onmisbaar als uw tuin aan een doorgang of openbare weg ligt.
Wij kunnen Douglas, Grenen, Nobifix en Vuren tuinpoorten leveren in de maten 90cm, 100cm, 110cm, 120cm, 130cm, 140cm en 150cm.

Een houten poort van Nobifix, Grenen, Douglas of Vuren standaard aangebracht op een stalen frame zodat het tuinhout nooit kan uitzetten.

Dubbele houten tuinpoort op metalen frame van b.v. 250cm breed.

Luxe Viderim poorten.

Tip: Alle tuin poorten worden steeds geleverd met stevig Roest Vrij Staal hang en sluitwerk, er zitten altijd 3 sleutels bij het cilinderslot.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? offerte om een offerte aan te vragen

 

 

schutting Ottersum
schutting Nistelrode
schutting Heijen
schutting Hippolytushoef
schutting Helmond
schutting Zandvoort
schutting Monster
schutting Julianadorp
schutting Middelharnis
schutting Noordwijkerhout
schutting Wamel
schutting Asten